Ristiseläntuki UNI | Rehaboteket
ristiseläntuki

Ristiseläntuki UNI

  • 45,00 €

Ristiseläntuki UNI vakauttaa ristiselkää tilanteesta riippumatta ja se toimii yhtä hyvin niin toimistossa ja autossa kuin kotonakin. Ristiseläntuki muotoutuu ristiselän mukaan parhaan tuen saavuttamiseksi.

Lue lisää

  • Anatominen ja ergonominen rakenne
  • Lieventää kipua ja ongelmia ristiselässä
  • Voidaan käyttää joka paikassa, autossa, toimistossa, matkoilla
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ristiseläntuki UNI on anatominen ja ergonominen ristiseläntuki, joka antaa lisätukea paikallaan istuttaessa. Ristiseläntuki on valmistettu pehmeästä, muotoutuvasta muistivaahdosta, joka muotoutuu tehokkaasti ristiselän mukaan kuormituksen yhteydessä. Ainutlaatuinen muistivaahto-materiaali on lämpötilaherkkää ja se muovautuu kehon paineen ja lämpötilan mukaan. Materiaalin muovautuminen varmistaa oikean tuen, ristiselän kuormitusprofiilista riippuen.  
Muistivaahto on tunnustettu materiaali ja sitä käytetään usein tyynyissä ja patjoissa optimaalisen tuen ja kuormituksen kevennyksen saavuttamiseksi. 
Ristiseläntuki UNI pitää sisällään anatomisen rakenteen, joka varmistaa oikean ja vakaan sijoituksen ristiseläntukea käytettäessä. Oikea sijoitus keventää ristiselkää kivuissa ja ongelmissa, jotka johtuvat pitkäaikaisesta istumisesta. 
Ristiseläntuki sisältää kaksi merkittyä sivutukea ristiseläntuen ulkopuolella, sivutuet antavat erittäin vakaan ja miellyttävän ylävartalon asennon. 
Jotta ristiseläntuki kiinnittyisi parhaalla tavalla selkänojan ympärille, tuotteessa on elastinen nauha, joka yksinkertaisella tavalla kiinnittää ja varmistaa ristiseläntuen. 
UNI ristiseläntuki sopii käytettäväksi yhtä hyvin ristiseläntukena niin autossa, toimistossa kuin kotonakin, kun samalla se on myös helppo siirtää eri istuinten välillä jatkuvassa käytössä. 
Ristiseläntuki toimitetaan säilytyspussissa tuen kuljettamiseen ilman sen tahraantumisen riskiä. 
Pehmeä päällinen on valmistettu 75% puuvillasta ja 25% polyesteristä ja se on pestävissä. Ristiseläntuki on kooltaan 40x33x12 cm, sopien kaikkiin selkänojiin.


Koko Universal

Kysymys. Etsin ristiseläntukea, jota voin käyttää päivittäin autossani. Sopiiko UNI-ristiseläntuki käytettäväksi autossa?
Vastaus. Kyllä, UNI-ristiseläntukea voidaan käyttää yhtä hyvin niin autossa kuin toimistossa tai kotonakin. Ristiseläntuessa on elastinen nauha tarrakiinnityksellä, jonka avulla se kiinnitetään tuoliin. 

Kysymys. Mistä materiaalista ristiseläntuki on valmistettu?
Vastaus. Ristiseläntuki on valmistettu muistivaahdosta, joka muovautuu ristiselän mukaan antaakseen parhaan mahdollisen tuen.   

Seuraa meitä Facebookissa