Selkätuki Lumback Stabil | Rehaboteket
Selkätuki Selkätuki

Selkätuki Lumback Stabil

  • 99,00 €

Selkätuki Lumback Stabil on laadukas selkätuki, joka on valmistettu joustavasta korkealuokkaisesta mikrokuidusta. 4 vakaata selkäkiskoa lievittävät alaselän oireita tehokkaasti.

Lue lisää

  • Vakauttaa selkää joustavien kiskojen ansiosta
  • Uskomattoman mukava ja hengittävä
  • Vakauttava nauha antaa optimaalisen istuvuuden
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Lumback Stabil on laadukas selkätuki, jonka materiaalina on käytetty pehmeää, harjattua mikrokuitukangasta. Tuki on uskomattoman miellyttävä päällä, ja se tarjoaa selälle kaivattua kompressiota.
Selkätuessa on neljä tukevaa kiskoa, jotka lievittävät alaselän kipuja ja ongelmia. Valmistusmateriaalina on vahva ja joustava PE-muovi. Kiskojen joustavuus mahdollistaa sen, että ne mukautuvat automaattisesti alaselän muotoon parantaen tukea ja vakautta entisestään. Kiskot on sijoitettu siten, että kaksi niistä sijaitsee selkärangan vasemmalla puolella ja kaksi oikealla. Ne antavat alaselälle juuri oikean määrän tukea ja vakautta, lievittäen kuormitusta ja kipua.
Selkätuki Lumback Stabil on anatomisesti muotoiltu, tarjoten kompressiota koko ongelma-alueelle. Tuki on helppo säätää sopivaksi etupuolen tarranauhan avulla. Kun kiristät selkätukea, kompressio kasvaa ja sen myötä myös alaselkään kohdistuva tuki paranee.

Selkätuessa on kaksi lisätukea antavaa remmiä joustavien kiskojen päällä. Remmit parantavat tukea ja vakauttavat alaselkää. Mitä tiukemmalle kiristät ne, sitä suuremman kompression ja tuen saat.
Kompressiomateriaalin, tukevien kiskojen ja säädettävien remmien yhdistelmä luo selkätuen, jota voi käyttää ja säätää lukuisissa eri tilanteissa - tarvitsetpa sitten enemmän tai vähemmän tukea ja vakautta.
Lumback Stabil on valmistettu laadukkaasta ja mukavasta materiaalista. Mikrokuitu on erittäin pehmeä materiaali, jonka harjattu tekstuuri parantaa käyttömukavuutta. Tarranauhassa on mikrosalpa ja kapea muotoilu - vahva ja joustava rakenne, jota voi helposti käyttää vaatteiden alla. Mikrosalpa pysyy tiukasti paikoillaan, mutta se on helppo avata ja sulkea, vaikka käsien ja sormien tarttumisvoima olisi heikentynyt.

Selkätuen paikalleen asettamisen helpottamiseksi sen etupuolelle on ommeltu sormille kaksi kahvamaista lenkkiä. Ne helpottavat tuen avaamista ja paikalleen asettamista ilman, että tarranauhan käsittelyyn tarvitsee käyttää voimaa.
Selkätuen korkeus etupuolella on 17 cm, alaselkää tukevan osuuden korkeuden ollessa 26 cm.

Tuki pestään käsin 30° asteessa miedolla pesuaineella. Anna kuivua ennen käyttöä. Pese tuki tarranauha kiinnitettynä, minimoidaksesi sen kulumisen.
Kaikki Lumback Stabil -selkätuessa käytetyt materiaalit ovat Öko-Tex 100 -hyväksyttyjä. Tuki ei siis sisällä lainkaan terveydelle haitallisia ainesosia.


Koko
Small79 - 85 cm
Medium85 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 126 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten Lumback Stabil -selkätuen antamaa tukea voi säätää?
Vastaus. Voit helposti säätää tukea mukauttamalla lisäremmejä kireämmiksi tai löysemmiksi. Näin saat joko suuremman tai pienemmän kompression.

Kysymys. Mitä tarkoittaa ÖKO-TEX hyväksyntä?
Vastaus. ÖKO-TEX on ympäristösertifikaatti materiaaleille. Se tarkoittaa, että tuote ei sisällä lainkaan terveydelle tai ympäristölle haitallisia materiaaleja.

Kysymys. Miten mittaan selän löytääkseni oikean koon?
Vastaus. Mittaa lantion yläpuolelta kokotaulukon osoittaman kuvan mukaan. Jos olet kahden koon välissä, valitse pienempi koko. Selkätuki on joustavaa materiaalia, joka saattaa hieman venyä pidempiaikaisessa käytössä.

Seuraa meitä Facebookissa