Peukalokipu | Rehaboteket

Peukalokipu

Kipu peukalossa- De Quervainin tauti. Särkevät peukalot ovat eriyisen vaivaillisia ajatellen peukalon funktiota ja osallistumista käden toimintaan. Kipu peukalossa- De Quervain on kiputila peukalossa ja ranteen peukalopuolella. Kipu johtuu tulehduksesta ja turvotuksesta yhdessä ranteen jännetupissa. Tottumattomat monotooniseet liikekuviot ovat usein syy tulehdukseen peukalon jännetupissa. 

Koska kipu peukalossa tehostuu peukaloa käyttäessä ja liikuttaessa niin stabilisoiva peukalotuki toimii usein välittömästi kivunlievittäjänä ja myötävaikuttaa kivuttomaan otteeseen. 

Peukalotuki mahdollistaa käden normaalin käytön mutta varmistaa tehokkaan stabilisoinnin, helpotuksen ja levon peukalolle kaikissa tilanteissa.

De Quervanin taudista johtuva kipu menee usein itsestään ohi ja oikealla tavalla lievittävä peukalotuki edesauttaa paljon tehokkaampaa peukalon lievitystä kuin jos olisi ilman tukea, ja se myötävaikuttaa usein nopeampaan parantumiseen ja hoitoon. 

 

Asiakkaamme sanovat

 Arvostelut prisjakt.nu:
 9.65 / 10

Erinomaista!

Erittäin hyvä palvelu, ystävällinen kohtelu ja selvää että osaa asiansa. Ei myyntimentaliteettia vaan asiakas ja asiakkaan ongelma on se kaikkein tärkein. Hyvät hinnat, hieman alemmat kuin kaupassa ja ilmainen kuljetus! Voin vain lämpimästi suositella tätä nettisivua.

Melmac, 224 lausuntoa prisjakt.nu sivustoilla