Selkäkipu | Rehaboteket

Selkäkipu

Selkäkivuista kärsii 70%  ihmisistä jossakin vaiheessa elämää. Selkäkivuista kärsii kaikki ammattiryhmät, selkäkivut ovat yhtä yleisiä sekä toimistossa että rakennustyömaalla.

Selkään kohdistuu päivittäin suurta kuormitusta nostoissa ja raskaammissa ponnistuksissa, mutta staattinen työ tietokoneen ääressä ja väärässä asennossa paikallaan istuminen aiheuttaa myös suurissa määrin vaivoja.

Selkäkipu tuntuu usein paikallisesti alaselässä ja voi olla suora syy paikallisiin tulehduksiin lihaksissa tai jänteitten kiinnityskohdissa lantioselässä. Kivun yhteydessä tuntuu usein myös jäykkyyttä alaselässä.  

Jäykkyyden ja kivun yhdistelmä johtaa usein vinoon kuormitukseen saavuttaakseen kivuttomuuden funktionaalisella tavalla. Vääränlainen kuormitus voi aiheuttaa muitakin ylikuormitusvammoja selässä ja sitä pitäisi välttää niin paljon kuin mahdollista. 

Selkätuki antaa tehokasta tukea ongelmaalueelle ja sitä voi käyttää tietyissä tilanteissa kun on odotettavissa että kuormitus lisääntyy esim. selkää treenatessa tietyllä tavalla tai raskaita nostoja tehdessä. Selkätuki ehkäisee tehokkaasti väärää kuormitusta kivun vaivatessa ja sitä voi käyttää huomaamatta vaatteiden alla. 

 

Asiakkaamme sanovat

 Arvostelut prisjakt.nu:
 9.65 / 10

Erinomaista!

Erittäin hyvä palvelu, ystävällinen kohtelu ja selvää että osaa asiansa. Ei myyntimentaliteettia vaan asiakas ja asiakkaan ongelma on se kaikkein tärkein. Hyvät hinnat, hieman alemmat kuin kaupassa ja ilmainen kuljetus! Voin vain lämpimästi suositella tätä nettisivua.

Melmac, 224 lausuntoa prisjakt.nu sivustoilla