Solisluun murtuma | Rehaboteket

Solisluun murtuma

Solisluun vammat esiintyvät usein korkea intensiivisissä aktiviteeteissä, vammat johtuvat usein traumaattisista kaatumisista suoraan olkapäätä ja solisluuta vasten. 

Urheilussa kontaktilajeissa ovat yliedustettuja esim. hiihto, ratsastus ja pyöräily. Työvammoissa ja arkitilanteissa loukkaantuminen tapahtuu yleensä kaatumisissa tai onnettomuuksissa. 

Vamma on usein murtuma solisluussa ja se on erittäin kivulias, usein välittömästi esiintyy turvotusta loukkaantuneella alueella onnettomuustilanteessa ja parantumisvaiheessa. 

Vamman jälkeen ja parantumisvaiheessa loukkaantunut tuntee usein napsautuksia solisluussa, napsautukset johtuvat liikkeestä murtumassa ja häviävät heti kun murtuma paranee. 

Murtuma solisluussa pitää immobilisoida vähentääkseen liikkuvuutta alueella, immobilisointi antaa välitöntä kivunlievitystä, mutta sen pitää sallia liikkuvuutta ongelmaalueen alla. 

 

Asiakkaamme sanovat

 Arvostelut prisjakt.nu:
 9.65 / 10

Erinomaista!

Erittäin hyvä palvelu, ystävällinen kohtelu ja selvää että osaa asiansa. Ei myyntimentaliteettia vaan asiakas ja asiakkaan ongelma on se kaikkein tärkein. Hyvät hinnat, hieman alemmat kuin kaupassa ja ilmainen kuljetus! Voin vain lämpimästi suositella tätä nettisivua.

Melmac, 224 lausuntoa prisjakt.nu sivustoilla