Supinaatio jalassa | Rehaboteket

Supinaatio jalassa

Supinaatio jalassa tarkoittaa että jalan rasitus enimmäkseen kohdistuu jalan ulkopuolelle. Supinaatiota esiintyi melko harvoin, lasketaan että vain 7-8 %:lla väestöstä on supinaatiota. Supinaatio esiintyy usein jaloissa joissa on erittäin korkeat jalkaholvit niin sanottu kaarijalka el Cavus jalka. 

Supinaation taipuminen tarkoittaa lisäkuormitusta kantapään ulkopuolella, jalkapöydänluun ulkopuolella ja normaalia askelta jalkaterän ulkopuolella. Ottaen huomioon että supinaatio on  suhteellisen harvinaista voi olla vaikeaa löytää oikeita varusteita kuten supinaatiokenkiä. Stabilisoiva supinaatiopohjallinen sopii kaikkiin kenkiin ja myötävaikuttaa jalan stabilisointiin sekä ehkäisee kokonaan tai osittain jalan supinaation. Supinaatiopohjallinen pyrkii saavuttamaan niin sanotun neutraaliasennon jalassa. 

 

Asiakkaamme sanovat

 Arvostelut prisjakt.nu:
 9.65 / 10

Erinomaista!

Erittäin hyvä palvelu, ystävällinen kohtelu ja selvää että osaa asiansa. Ei myyntimentaliteettia vaan asiakas ja asiakkaan ongelma on se kaikkein tärkein. Hyvät hinnat, hieman alemmat kuin kaupassa ja ilmainen kuljetus! Voin vain lämpimästi suositella tätä nettisivua.

Melmac, 224 lausuntoa prisjakt.nu sivustoilla