• Pronaatio Tukipohjalliset
  • Pronaatio Tukipohjalliset
  • Pronaatio Tukipohjalliset
  • Pronaatio Tukipohjalliset

Pronaatio Tukipohjalliset

39 €

Iskuja vaimentavat tukipohjalliset ainutlaatuisella pronaation tuella. Tehokas stabiliteetti ja iskun vaimennus koko keholle. Lue lisää
Ehkäisee tehokkaasti pronaatiota jalassa
Tehokas iskun vaimennus koko jalalle
Sopii kaikkiin kenkiin

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Pronaatio Tukipohjalliset

Pronaatiota esiintyy noin 80 %:lla aikuisista ja se on usein syynä ylikuormitusvahinkoihin jalassa, polvessa ja lonkassa. Tukipohjallinen pronaatioon on suunniteltu estämään pronaatiota, joka hyvin yleisesti aiheuttaa muita ongelmia.Tukipohjallinen pronaatioon on ainutlaatuinen pronaatiotuki joka ehkäisee tehokkaasti jalan pronaation.

Onko minulla pronaatiota? VANHAT KENKÄSI ANTAVAT VASTAUKSEN!
Yleensä voit helposti nähdä pronaation, jos katsot muutamia käyttämiäsi kenkiä. Jos kengät tietyn ajan käytön jälkeen linttaantuvat sisäänpäin, syynä siihen on yleensä pronaatioliike.

Tukipohjallinen pronaatiolle tarjoaa tehokasta tukea koko jalalle ja auttaa tehokkaasti torjumaan jalan virheasentoa ainutlaatuisen kiilamaisen konstruktion avulla, pohjallinen on korkeampi sisäreunalta kuin ulkoreunalta ja ehkäisee näin sisäänpäinkääntymistä tehokkaasti. Tukipohjallinen pronaatioon tarjoaa tehokkaan pronaatiotuen ja toimii samalla tehokkaana iskunvaimentimena koko jalalle tarjoten siten maksimaalisen toimivuuden ja mukavuuden.

Ainutlaatuinen pronaatiotuki on pohjalliseen upotettu  pronaatiokiila, yksinkertaisesti selitettynä pohjallisen sisäreuna on korkeampi kuin ulkoreuna.
Tämä pronaatiokiila auttaa jakamaan kuormitusta pronaatioalueella ja tekee automaattisesti askeleesta suoremman ja vähentää jalan virheasentoa.
Säären vaivat, kuten erilaiset tulehdukset johtuvat usein jalan pronaatioliikkeestä. Käytä tukipohjallista pronaatiotuen kanssa vastapainoksi liikkeelle jalassa, jossa usein esiintyy ongelmia polvessa, lonkassa tai selässä.

Pronaatiopohjallista voidaan käyttää seuraaviin vaivoihin, edellytyksenä että sinulla on pronaatiota:

Plantaari faskiitti ongelmiin (noidannuoleen)
Juoksijan polveen

Yliliikkuvaan polvilumpioon tai polvilumpioon kohdistuvaan kipuun
Polvivamman kuntoutuksessa paremman kontrollin saamiseksi

Pronaatio tukipohjallista voi käyttää eri tyyppisissä kengissä ja eri aktiviteettien yhteydessä.  Tukipohjalliset myydään pareittain.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Valitse suurempi koko 40-41 ja leikkaa pohjallisen kärkeä terävillä saksilla jos se on hieman liian suuri.
Vastaus. Pronaatiopohjallisessa on sisäänrakennetti pronaatiokiila kantapäässä, keskellä jalkaa ja jalkaterässä. Yksinkertaisesti selitettynä pohjallinen on korkeampi sisäsyrjällä kuin ulkosyrjällä (mediaalinen kiila) joka antaa tehokkaan tuen ehkäistäkseen että jalka painuu sisäänpäin. Tekniikka n.s. mediaalisilla kiiloilla on erittäin tehokas ja tavallinen tapa kompensoida ylipronaatiota esim. biomekaanisia pohjallisissa.
Vastaus. Kyllä, n.s. ylipronaatio tarkoittaa että jalka taipuu sisäänpäin ja aiheuttaa vinon kuormituksen jalkaan joka vaikuttaa jalkaan, nilkkaan, polveen, lantioon ja selkään. Pronaatiopohjallinen ehkäisee tehokkaasti jalan virheasentoa ja edesauttaa suorempaa askelta.
Vastaus. Lättäjalkaisella on usein melko suuri ylipronaatio joka aiheutuu siitä että jalan sisäsyrjällä oleva holvi painuu sisäänpäin. Pronaatiopohjallinen tulee ehkäisemään pronaatiota ainutlaatuisen rakenteensa avulla.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot