Pronaatio Tukipohjalliset | Rehaboteket
Pronaatio tukipohjalliset Pronaatio tukipohjalliset Pronaatio tukipohjalliset

Pronaatio Tukipohjalliset

  • 39,00 €

Iskuja vaimentavat tukipohjalliset ainutlaatuisella pronaation tuella. Tehokas stabiliteetti ja iskun vaimennus koko keholle. Lue lisää

  • Ehkäisee tehokkaasti pronaatiota jalassa
  • Tehokas iskun vaimennus koko jalalle
  • Sopii kaikkiin kenkiin
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Pronaatiota esiintyy noin 80 %:lla aikuisista ja se on usein syynä ylikuormitusvahinkoihin jalassa, polvessa ja lonkassa. Tukipohjallinen pronaatioon on suunniteltu estämään pronaatiota, joka hyvin yleisesti aiheuttaa muita ongelmia.Tukipohjallinen pronaatioon on ainutlaatuinen pronaatiotuki joka ehkäisee tehokkaasti jalan pronaation.

Onko minulla pronaatiota? VANHAT KENKÄSI ANTAVAT VASTAUKSEN!
Yleensä voit helposti nähdä pronaation, jos katsot muutamia käyttämiäsi kenkiä. Jos kengät tietyn ajan käytön jälkeen linttaantuvat sisäänpäin, syynä siihen on yleensä pronaatioliike.

Tukipohjallinen pronaatiolle tarjoaa tehokasta tukea koko jalalle ja auttaa tehokkaasti torjumaan jalan virheasentoa ainutlaatuisen kiilamaisen konstruktion avulla, pohjallinen on korkeampi sisäreunalta kuin ulkoreunalta ja ehkäisee näin sisäänpäinkääntymistä tehokkaasti. Tukipohjallinen pronaatioon tarjoaa tehokkaan pronaatiotuen ja toimii samalla tehokkaana iskunvaimentimena koko jalalle tarjoten siten maksimaalisen toimivuuden ja mukavuuden.

Ainutlaatuinen pronaatiotuki on pohjalliseen upotettu  pronaatiokiila, yksinkertaisesti selitettynä pohjallisen sisäreuna on korkeampi kuin ulkoreuna.
Tämä pronaatiokiila auttaa jakamaan kuormitusta pronaatioalueella ja tekee automaattisesti askeleesta suoremman ja vähentää jalan virheasentoa.
Säären vaivat, kuten erilaiset tulehdukset johtuvat usein jalan pronaatioliikkeestä. Käytä tukipohjallista pronaatiotuen kanssa vastapainoksi liikkeelle jalassa, jossa usein esiintyy ongelmia polvessa, lonkassa tai selässä.

Pronaatiopohjallista voidaan käyttää seuraaviin vaivoihin, edellytyksenä että sinulla on pronaatiota:

Plantaari faskiitti ongelmiin (noidannuoleen)
Juoksijan polveen

Yliliikkuvaan polvilumpioon tai polvilumpioon kohdistuvaan kipuun
Polvivamman kuntoutuksessa paremman kontrollin saamiseksi

Pronaatio tukipohjallista voi käyttää eri tyyppisissä kengissä ja eri aktiviteettien yhteydessä.  Tukipohjalliset myydään pareittain.


Kengännumero
34 - 35
36 - 37
38 - 39
40 - 41
42 - 43
44 - 45
46 - 47

Kysymys. Pronaatiopohjallinen on saatavissa kaksoiskooissa, minulla on usein koko 39-40. Minkä koon valitsen 38-39 tai 40-41?
Vastaus. Valitse suurempi koko 40-41 ja leikkaa pohjallisen kärkeä terävillä saksilla jos se on hieman liian suuri.  

Kysymys. Miten pronaatiopohjallinen toimii? Miten se ehkäisee jalan pronaatiota?
Vastaus. Pronaatiopohjallisessa on sisäänrakennetti pronaatiokiila kantapäässä, keskellä jalkaa ja jalkaterässä. Yksinkertaisesti selitettynä pohjallinen on korkeampi sisäsyrjällä kuin ulkosyrjällä (mediaalinen kiila) joka antaa tehokkaan tuen ehkäistäkseen että jalka painuu sisäänpäin. Tekniikka n.s. mediaalisilla kiiloilla on erittäin tehokas ja tavallinen tapa kompensoida ylipronaatiota esim. biomekaanisia pohjallisissa. 

Kysymys. Jalka painuu sisäänpäin ja kenkä linttaantuu sisäänpäin jonkun ajan käytön jälkeen, onko minulla pronaatiota?  
Vastaus. Kyllä, n.s. ylipronaatio tarkoittaa että jalka taipuu sisäänpäin ja aiheuttaa vinon kuormituksen jalkaan joka vaikuttaa jalkaan, nilkkaan, polveen, lantioon ja selkään. Pronaatiopohjallinen ehkäisee tehokkaasti jalan virheasentoa ja edesauttaa suorempaa askelta. 

Kysymys. Minulla on erittäin matalat jalkaholvit, olen melkein lättäjalkainen, voiko tämä pohjallinen auttaa minua?
Vastaus. Lättäjalkaisella on usein melko suuri ylipronaatio joka aiheutuu siitä että jalan sisäsyrjällä oleva holvi painuu sisäänpäin. Pronaatiopohjallinen tulee ehkäisemään pronaatiota ainutlaatuisen rakenteensa avulla.  

 

Seuraa meitä Facebookissa