• Kyynärpäätuki Epifit
  • Kyynärpäätuki Epifit
  • Kyynärpäätuki Epifit

Kyynärpäätuki Epifit

48 €

Kätevä ja aktiivisesti hengittävä kyynärpäätuki tenniskyynärpään, golfkyynärpään ja hiirikyynärpään kuormituksen keventämiseen. Lue lisää
Yhdistettyä kuormituksen kevennystä tennis- ja golfkyynärpäälle
Optimaalinen toimivuus ja mukavuus
Aktiivisesti hengittävä Air-X materiaali

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kyynärpäätuki Epifit

EpiFIT on anatomisesti muotoiltu kyynärpäätuki, joka on kehitetty erityisesti kyynärpään nivelten tulehtuneiden jänteiden kiinnityskohtien kuormituksen keventämiseen, kuten tenniskyynärpäähän, hiirikyynärpäähän (lateraalinen epikondyliitti) tai golfkyynärpäähän (mediaalinen epikondyliitti).

Kyynärpäätuki on valmistettu erityisesti optimaalista mukavuuden tunnetta varten, ja se on "lyhyempää" mallia ja keskittynyt peittämään kyynärpään nivelet ja paikalliset jänteiden kiinnityskohdat, ulottumatta kuitenkaan tarpeettoman ylös käsivarressa tai kyynärvarressa. Lyhempi malli tukee maksimaalisen miellyttävän tuntuisesti ja käyttäjäystävällisesti minimaalisen muotoilunsa ansiosta. Kyynärpään nivelten herkin alue, kyynärtaive, on valmistettu erityisen pehmeästä, joustavasta ja ilmavasta Soft-X materiaalista. Pehmeä ja ilmava Soft-X materiaali mukautuu optimaalisesti kyynärtaipeeseen, varmistaen miellyttävän käyttökokemuksen sekä minimoiden samanaikaisesti hankaumien ja epämukavuuden tunteen riskin riippumatta siitä, käytetäänkö tukea liikunnassa ja urheilussa, työssä vai päivittäiskäytössä. 

EpiFIT on valmistettu Air-X materiaalista, joka on kompressoivaa tekstiilimateriaalia, joka varmistaa paikallisen kompression kyynärpään nivelten ympärillä. Tuen kompressio lisää verenkiertoa paikallisesti tulehtuneilla alueilla ja vaikuttaa usein suoraan kipuä lievittävästi tenniskyynärpäähän, hiirikäteen ja golfkyynärpäähän.
Air-X on samanaikaisesti hyvin ilmastoiva materiaali, joka edesauttaa ilmavan ja miellyttävämmän kokemuksen aikaansaamisessa riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen tukea käytetään pidempiä aikoja.
Kyynärvarren ympärillä, kyynärvarren lihaksiin keskittyen, on säädettävä, kuormitusta keventävä Epi-solki. Soljessa on D-rengas ja sitä säädetään kovan ja pehmeän tarranauhan avulla. Solki on rakennettu tarjoamaan säädettävää lihasten kiinnityskohtien kuormituksen lievitystä kyynärpään sisä- ja ulkosivuilla sekä tennis- että golfkyynärpäälle, yhdessä ja samassa tuotteessa. Ongelman luonteesta riippuen solkea voidaan säätää helposti enemmän tai vähemmän tehokkaaksi kiristämällä tai löysäämällä nauhaa kyynärvarren ympärillä. Soljen ainutlaatuinen toiminto varmistaa samanlaisen kuormituksen kevennyksen samanaikaisesti niin kyynärvarren nivelten ulko- kuin sisäpuolellakin sijaitsevissa jänteiden kiinnityskohdissa. Soljen toiminto vähentää lihasten rasittumista ranteista tulevien jänteiden tulehtuneissa kiinnityskohdissa, kohdistamalla kuormitusta vähentävän paineen kyynärvarren ylösosaan ranteen taivutuksesta ja venytyksestä vastaavassa lihaksistossa.

Kyynärpäätuki EpiFIT rakentuu siten, että se varmistaa aina kuormitusta keventävän soljen oikeanlaisen käytön. Niin kauan kuin pehmeä Soft-X materiaali on kyynärtaipeessa, kuormitusta keventävä solki asettuu lihaksen oikeaan kohtaan, jotta kuormitus lievittyy aina optimaalisesti.
EpiFIT pestään kädenlämpöisesssä vedessä (30°C) normaalilla pesuaineella. Huuhtele pesuaine pois huolellisesti ja anna tuotteen kuivua ilmavasti. Vältä kuivaamista voimakkaiden lämmönlähteiden lähellä, sillä korkea lämpötila voi vaurioittaa Air-X tekstiiliä.
 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. EpiFIT on erittäin kätevä tuki, joka sopii yhtä hyvin niin toimistoon kuin kuntosalillekin. Ilmava Air-X materiaali varmistaa, että tuen alle jäävä iho saa hengittää, mikä tuo optimaalista mukavuutta myös sisätiloissa.
Vastaus. EpiFIT rakentuu fiksusti tuotteen paikalleen laittamisen helpottamiseksi ja siten kuormituksen keventämiseksi. Ainoa asia, joka sinun tulee tehdä, on varmistaa, että tuen pehmeä materiaali on kyynärtaipeessa, jolloin solki asettu oikeaan paikkaan optimaalisen kuormituksen kevennyksen aikaansaamiseksi.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot