Kyynärpäätuki Epifit | Rehaboteket
kyynarpaatuki_epifit kyynarpaatuki epifit_kyynarpaatuki

Kyynärpäätuki Epifit

  • 48,00 €

Kätevä ja aktiivisesti hengittävä kyynärpäätuki tenniskyynärpään, golfkyynärpään ja hiirikyynärpään kuormituksen keventämiseen.

Lue lisää

  • Yhdistettyä kuormituksen kevennystä tennis- ja golfkyynärpäälle
  • Optimaalinen toimivuus ja mukavuus
  • Aktiivisesti hengittävä Air-X materiaali
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

EpiFIT on anatomisesti muotoiltu kyynärpäätuki, joka on kehitetty erityisesti kyynärpään nivelten tulehtuneiden jänteiden kiinnityskohtien kuormituksen keventämiseen, kuten tenniskyynärpäähän, hiirikyynärpäähän (lateraalinen epikondyliitti) tai golfkyynärpäähän (mediaalinen epikondyliitti).

Kyynärpäätuki on valmistettu erityisesti optimaalista mukavuuden tunnetta varten, ja se on "lyhyempää" mallia ja keskittynyt peittämään kyynärpään nivelet ja paikalliset jänteiden kiinnityskohdat, ulottumatta kuitenkaan tarpeettoman ylös käsivarressa tai kyynärvarressa. Lyhempi malli tukee maksimaalisen miellyttävän tuntuisesti ja käyttäjäystävällisesti minimaalisen muotoilunsa ansiosta. Kyynärpään nivelten herkin alue, kyynärtaive, on valmistettu erityisen pehmeästä, joustavasta ja ilmavasta Soft-X materiaalista. Pehmeä ja ilmava Soft-X materiaali mukautuu optimaalisesti kyynärtaipeeseen, varmistaen miellyttävän käyttökokemuksen sekä minimoiden samanaikaisesti hankaumien ja epämukavuuden tunteen riskin riippumatta siitä, käytetäänkö tukea liikunnassa ja urheilussa, työssä vai päivittäiskäytössä. 

EpiFIT on valmistettu Air-X materiaalista, joka on kompressoivaa tekstiilimateriaalia, joka varmistaa paikallisen kompression kyynärpään nivelten ympärillä. Tuen kompressio lisää verenkiertoa paikallisesti tulehtuneilla alueilla ja vaikuttaa usein suoraan kipuä lievittävästi tenniskyynärpäähän, hiirikäteen ja golfkyynärpäähän.
Air-X on samanaikaisesti hyvin ilmastoiva materiaali, joka edesauttaa ilmavan ja miellyttävämmän kokemuksen aikaansaamisessa riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen tukea käytetään pidempiä aikoja.
Kyynärvarren ympärillä, kyynärvarren lihaksiin keskittyen, on säädettävä, kuormitusta keventävä Epi-solki. Soljessa on D-rengas ja sitä säädetään kovan ja pehmeän tarranauhan avulla. Solki on rakennettu tarjoamaan säädettävää lihasten kiinnityskohtien kuormituksen lievitystä kyynärpään sisä- ja ulkosivuilla sekä tennis- että golfkyynärpäälle, yhdessä ja samassa tuotteessa. Ongelman luonteesta riippuen solkea voidaan säätää helposti enemmän tai vähemmän tehokkaaksi kiristämällä tai löysäämällä nauhaa kyynärvarren ympärillä. Soljen ainutlaatuinen toiminto varmistaa samanlaisen kuormituksen kevennyksen samanaikaisesti niin kyynärvarren nivelten ulko- kuin sisäpuolellakin sijaitsevissa jänteiden kiinnityskohdissa. Soljen toiminto vähentää lihasten rasittumista ranteista tulevien jänteiden tulehtuneissa kiinnityskohdissa, kohdistamalla kuormitusta vähentävän paineen kyynärvarren ylösosaan ranteen taivutuksesta ja venytyksestä vastaavassa lihaksistossa.

Kyynärpäätuki EpiFIT rakentuu siten, että se varmistaa aina kuormitusta keventävän soljen oikeanlaisen käytön. Niin kauan kuin pehmeä Soft-X materiaali on kyynärtaipeessa, kuormitusta keventävä solki asettuu lihaksen oikeaan kohtaan, jotta kuormitus lievittyy aina optimaalisesti.
EpiFIT pestään kädenlämpöisesssä vedessä (30°C) normaalilla pesuaineella. Huuhtele pesuaine pois huolellisesti ja anna tuotteen kuivua ilmavasti. Vältä kuivaamista voimakkaiden lämmönlähteiden lähellä, sillä korkea lämpötila voi vaurioittaa Air-X tekstiiliä.
 


KokoKyynärpään ympärysmitta (cm)
X-Small20 - 23 cm
Small23 - 25 cm
Medium25 - 30 cm
Large30 - 35 cm
X-Large35 - 40 cm
Measurement instructions

Kysymys. Istun tietokoneen ääressä päivät pitkät ja tarvitsen kätevän, mutta tehokkaan tuen hiirikyynärpäälleni. Mikä malli minun tulee valita?
Vastaus. EpiFIT on erittäin kätevä tuki, joka sopii yhtä hyvin niin toimistoon kuin kuntosalillekin. Ilmava Air-X materiaali varmistaa, että tuen alle jäävä iho saa hengittää, mikä tuo optimaalista mukavuutta myös sisätiloissa. 

Kysymys. Kuinka voin olla varma, että kuormitusta keventävä solki on oikeassa kohdassa? 
Vastaus. EpiFIT rakentuu fiksusti tuotteen paikalleen laittamisen helpottamiseksi ja siten kuormituksen keventämiseksi. Ainoa asia, joka sinun tulee tehdä, on varmistaa, että tuen pehmeä materiaali on kyynärtaipeessa, jolloin solki asettu oikeaan paikkaan optimaalisen kuormituksen kevennyksen aikaansaamiseksi.

Seuraa meitä Facebookissa