Lihashuoltovasara Qmed Active
Lihashuoltovasara Qmed Active
Lihashuoltovasara Qmed Active

Lihashuoltovasara Qmed Active

219 €

Helppokäyttöinen lihashuoltovasara, joka tarjoaa tehokasta pehmytkudoshierontaa urheiluun ja kuntoiluun riippumatta siitä, missä olet.  Lue lisää
6 eri hierontaohjelmaa ja nopeutta
Sisältää laajan lisätarvikevalikoiman
Matala äänitaso ja helppo käyttää

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Aivan mahtava toimitus! Tilaa klo 8 aamulla ja vastaanota toimitus klo 19 samana päivänä, erinomaista!" Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Lihashuoltovasara Qmed Active

Lihashuoltovasara Qmed on tehokas ja toimiva värinälaite koko kehon lihasryhmien parannettuun ja yksinkertaistettuun lihashierontaan. Se sopii optimaalisesti urheilijoille ja kuntoilijoille, jotka kokevat lihasjäykkyyttä arjessa ja treenin jälkeen. Laitteen yksinkertainen käsittely ja käyttö mahdollistaa tehokkaan hierontavaikutuksen lihasryhmästä ja pääsystä riippumatta.
​Kahvassa on pitoa parantava kumipinta. 6 eri ohjelman avulla laitteen taajuutta ohjataan helposti ja tehokkaasti laitteen takana olevilla kosketuspainikkeilla.
​Näyttö on helppokäyttöinen ja sen avulla voit vaihtaa ohjelmia ja taajuuksia napin painalluksella. Laitteen teho vaihtelee 1200 rpm:stä, joka tuottaa hitaan hierontavaikutuksen, aina 3200 rpm:ään, joka tuottaa suuremman intensiteetin ja tehokkaamman vaikutuksen.​ Eri nopeuksien laajat säätömahdollisuudet mahdollistavat laitteen asettamisen halutun vaikutuksen ja taajuuden mukaan suhteessa eri lihasryhmiin.​

Laitteen mukana toimitetaan 6 erilaista hierontapäätä, joilla on erilaiset ominaisuudet ja toiminnot, ja jotka voidaan helposti vaihtaa halutun vaikutuksen ja lihasryhmän mukaan.

Pallomainen pää – 2 eri kokoa, vakaa vaahtorakenne joka sopii erityisesti isommille lihasryhmille koko vartalossa.
Aaltoileva pää – yksi koko ja valmistettu kovamuovista lihaskudoksen pinnalliseen hierontaan.
Halkaistu pää – yksi koko ja valmistettu kovamuovista tehostamaan hierontaa.
Muotoiltu pää – yksi koko ja valmistettu kovamuovista kipupistehierontaan tarkoitetulla vaikutuksella.​
Tasainen pää – yksi koko ja valmistettu kovamuovista suurille tai pienille lihasryhmille.

Tasainen pää tarjoaa erityisen hyvän kontaktin lihaksen oikeaa hierontaa varten.
Lihashuoltovasaran mukana toimitetaan käytännöllinen laukku, jossa säilytät myös erilaiset päät ja laturin turvallista säilytystä ja helppoa liikuttamista varten.
Laitetta saa käyttää vain lihashierontaan ja on suositeltavaa neuvotella hoitavan fysioterapeutin tai vastaavan kanssa ennen laitteen käyttöä esim. raskauden, diabeteksen tai muiden komplikaatioiden aikana.

Vakaus
Puristus
Lämpö
Purkaminen

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Laite on 40 cm korkea ja 23 cm pitkä, minkä lisäksi siinä on 12 cm pitkä kahva.
Vastaus. Helpoin tapa vaihtaa päitä on vetämällä käsin pää suoraan ulos kiinnikkeestä ja työntämällä samalla tavalla uusi pää sisään.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot