Värisevä Hierontapallo Qmed | Rehaboteket
Värisevä Hierontapallo Värisevä Hierontapallo

Värisevä Hierontapallo Qmed

  • 59,00 €

Tehokas hierontapallo kolmella eri värinätasolla jäykkien ja kipeiden lihasten hieromiseen urheilun ja kuntoilun jälkeen

Lue lisää

  • Kolme eri hierontatasoa: matala, keskitaso ja korkea
  • Valmistettu silikonista ja varustettu profiloidulla pinnalla
  • Hierontateho jopa 60 minuuttia yhdellä latauksella
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Monipuolinen hierontapallo värinävaikutuksella mukautettavaan lihashierontaan.

Hierontapallossa on kolme värähtelytilaa, jotka tarjoavat laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia eri hierontataajuuksilla, ja ne toimivat erinomaisesti lihashieronnassa toistuvien harjoituskipujen, lihasten jäykkyyden tai paikallisen arkuuden yhteydessä pitkien harjoitusten tai harjoittelujaksojen jälkeen. Hierontapallo on valmistettu silikonista, ja pallon profiloitu rakenne lisää lihashieronnan vaikutusta sitä käytettäessä. Hierontapallo, jossa on kolme erilaista värähtelytehoa mukautettavaa lihashierontaa varten. Eri asetukset luovat eri taajuuksia 2000 rpm:n (hitaampi värähtely) ja 6000 rpm:n (nopeampi taajuus) välillä, joita voidaan helposti säätää hierontapallon päältä.

Hierontapallon mukana toimitetaan käytännöllinen säilytyspussi, joka myös toimii ja helpottaa vaikeasti tavoitettavien lihasryhmien, kuten selän ja olkapäiden takaosan, hierontaa.
​Hierontapallo on halkaisijaltaan 10 cm ja vie vähän tilaa laukussa, jos tarvitset hierontaa heti treenin ja harjoituksen jälkeen.

Mukana oleva latauskaapeli kiinnitetään helpoiten pallon yläosaan ja täyteen lataus kestää noin 2–4 tuntia kokonaiskäyttöajan ollessa noin 60 minuuttia maksimivärinänopeudella.

Tekniset tiedot
Koko: halkaisija 10 cm
Paino: 360 g
Materiaali: ABS ja silikoni
Akku : DC3.7V 2500 mAh


Koko: halkaisija 10 cm
Paino: 360 g
Materiaali: ABS ja silikoni

Seuraa meitä Facebookissa