Nilkkatuki BOA vaativiin tilanteisiin esimerkiksi salibandyyn & käsipalloon | Rehaboteket
Nilkkatuki Nilkkatuki BOA Nilkkatuki BOA

Nilkkatuki BOA | Anatominen vakaus nivelsiteille

  • 65,00 €

Nilkkatuki BOA - yksi markkinoiden tukevimmista ja innovatiivisimmista nilkkatuista kehitetty ehkäisemään nilkan nyrjähdyksiä ja venähdyksiä. Lue lisää

  • Paras mahdollinen vakaus
  • Anatominen istuvuus
  • BOA closing system
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Yksi markkinoiden tukevimmista ja innovatiivisimmista nilkkatuista, joka on kehitetty ehkäisemään nilkan venähtämisen/ nyrjähdyksen vaativissa tilanteissa  esim. sählyä, käsipalloa ja lentopalloa pelatessa.

  • Optimaalinen vakaus – Oikea määrä tukea oikeaan aktivitettiin
  • Anatominen istuvuus –Ylivoimainen anatominen sopivuus jalan muotoon
  • BOA closing system – Aina täydellinen istuvuus BOA- kiinnityksellä
  • Lateral Ligament Stability – Oikea stabiliteetti siellä, missä sitä eniten tarvitaan

Nilkkatuki BOA on kehitetty antamaan optimaalisen stabiloinnin loukkaantuneelle epävakaalle nilkalle. Nilkkatuki on valmistettu ballistisesta nailonista rip-stop funktiolla, materiaali on erinomaisen kestävä ja tukeva. Tukeakseen parhaiten ohut materiaali on täysin jäykkä. 

Ainutlaatuinen innovatiivinen kiinnityssysteemi BOA koostuu säätölevystä pidikkeineen, niin että saadaan optimaalisin ja sopivin tuki helposti ja joustavasti. Nauhasysteemi on valmistettu vähän kuluvasta nauhahihnasta, jota käytetään jalan alla antamaan nilkalle optimaalinen tuki ja kompressio. Käytettäessä nilkkatukea on helppo säätää uudelleen levyllä.

Tuloksena on kaikissa tilanteissa täydellisesti sopiva nilkkatuki, jota voi helposti säätää tukemakseen vähemmän tai enemmän.

Kaksi yksittäistä 8-hihnaa nilkan ympärillä antavat venähtäneelle/ nyrjähtäneelle nilkalle lisää yksilöllistä tukea ja mahdollistavat tuen säädön. Nilkkatuessa ei ole liitosta jalan alla, minkä vuoksi se on huomaamaton kengissä.
Ainutlaatuinen LLS Lateral Ligament System antaa ainutlaatuisen jalan luonnollisten nivelsiteiden tukia muistuttavan tuen. LLS mahdollistaa normaalin toiminnan nilkan heikentyneestä stabiliudesta huolimatta. LLS voidaan säätää yksilöllisesti  aina antamaan pahaan tuen loukkaantuneelle nilkalle.

Nilkkatukea käytetään epävakaisiin ja turvonneisiin nyrjähtäneisiin nilkkoihin, nilkan sivunivelsidevammoihin sekä nilkkamurtumien jälkeisiin epävakauksiin.


KokoYmpärysmitta (cm)
X-Small25 - 28 cm
Small28 - 30.5 cm
Medium30.5 - 33 cm
Large33 - 35.5 cm
X-Large35.5 - 38 cm
XX-Large38 - 40.5 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa