Myydyin tuote
  • Nilkkatuki Wraptor | Vakautta loukkaantuneille nivelsiteille
  • Nilkkatuki Wraptor | Vakautta loukkaantuneille nivelsiteille
  • Nilkkatuki Wraptor | Vakautta loukkaantuneille nivelsiteille

Nilkkatuki Wraptor | Vakautta loukkaantuneille nivelsiteille

59 €

Markkinoiden vakain ja innovatiivisin nilkkatuki. Kehitetty tehokkaasti ehkäisemään venähdyksiä sekä nyrjähdyksiä vaativissa tilanteissa. Lue lisää
Ehkäisee venähdyksiä sekä nyrjähdyksiä
Markkinoiden vakain ja joustavin nilkkatuki
Yksilöllinen säätö optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Nilkkatuki Wraptor | Vakautta loukkaantuneille nivelsiteille

Kaiken sisältävä nilkkatuki - joustavuutta ja optimaalinen vakaus nyrjähtäneelle nilkalle

Markkinoiden vakain ja innovatiivisin nilkkatuki, joka on kehitetty estämään tehokkaasti venähdyksiä sekä nyrjähdyksiä vaativissa tilanteissa esimerkiksi salibandyä, käsipalloa ja lentopalloa pelatessa. Wraptor nilkkatuki on seuraavan sukupolven nilkkatuki, erityisesti kehitetty antamaan optimaalisen suorituskyvyn, tehokkaan vakauden ja helpon kiinnityksen nilkkavammojen yhteydessä. Soveltuu esimerkiksi nivelsidevammoihin, nyrjähdyksiin sekä venähdyksiin. Nilkkatuella on ainutlaatuinen rakenne, joka yhdistää tuotteen kaikki ominaisuudet antaakseen parhaimman vakauden ja joustavuuden. Nilkkatuen kaksi vakauttavaa nauhaa luovat niin sanotun ”kantapään lukon”, joka antaa ainutlaatuisen ja yksilöllisen kantapään, ja siten koko nilkan vakauden. Nilkkatuen kahdet vetonauhat on valmistettu 100 % joustamattomista nailonnauhoista, jotka muotoutuvat tehokkaasti nilkan mukaan ja antavat tarvittaessa lujan tuen nilkan sisä- ja ulkosyrjälle. Joustamattomien nauhojen rakenne antaa hyvän stabiliteetin, joka muistuttaa jalan omista nivelsiteistä, ja jonka voi helposti säätää ja mukauttaa antamaan oikean tuen oikeaan nilkan osaan.

Nilkkatuen 8 stabilisoivaa nauhaa antaa lisä kontrollia ja stabiliteettia. Nauhat kopioivat teippaamisen ominaisuudet, mutta paljon yksinkertaisemmalla tavalla. Nauhan voi vapaasti laittaa toivottuun nilkan osaan saadakseen yksilöllisen stabilisoinnin. 8 nauhan systeemi on erinomainen funktio stabilisoidakseen esim. ”footballers ankle” jossa tarve tuesta ja nilkan etuosan hallinnasta on suurempi

Stabilisoivien lisänauhojen yhdistelmä ja asettelu tekee tuotteesta markkinoiden kaikkein stabiileimman ja joustavimman nilkkatuen.

Nilkkatuki Wraptor:illa on ainutlaatuinen rakenne Shark- Skin materiaalista joka on sijoitettu nilkkatuen sisäpuolelle juuri sille alueelle jossa on sisäisiä ja ulkoisia nivelsidevammoja. Shark-skin on materiaali joka tarttuu ihoa tai sukkaa vasten ja antaa hyvän stabilisoivan ominaisuuden. Tämä funktio on ainutlaatuinen ja on ainoastaan Wraptor: issa.

Nilkkatuki on valmistettu erittäin kestävästä nailonista optimaalisen kestävyyden ja muodon stabiiliuden vuoksi. Vuori on valmistettu ns. Spacemesh- ilmavasta materiaalista joka johtaa pois kosteuden iholta luodakseen parhaat olosuhteet optimaaliselle käyttömukavuudelle.

Nilkkatuki Wraptor on varustettu ainutlaatuisella nauhoittamissysteemilla Speed Lace joka mahdollistaa nopean, täsmällisen sovituksen ja nilkkatuen säädön. Speed Lace on jakautunut alempaan ja ylempään osaan joka mahdollistaa yksilöllisen sovittamisen nilkkatuen eri osien yli parhaan yksilöllisen stabilisoinnin vuoksi.

 


 

 

 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Wraptor on markkinoiden vakain nillkatuki jonka voi mukauttaa yksilöllisesti juuri sinun ainutlaatuisten tarpeitten mukaan. Pitkien stabiloivien nauhojen ansiosta tuen voi mukauttaa nilkan sisä ja ulkopuolelle saadaksen optikmaalisen vakauden. Wraptor pystyy vakauttamaan kolmannen asteen nyrjähdyksiä .
Vastaus. Ei, nilkkatuki vie vain tilaa kengistä samalta alueelta jossa on nyöritys, se tarkoittaa että sinun tarvitsee vain löystää nyöritystä kengissä jotta se toimisi optimaalisesti Wraptorin kanssa.
Vastaus. Suosittelemme että peset nilkkatuen 30 asteen käsipesulla jotta se ei altistu pyykkikoneen mekaaniselle kulumiselle. Ota tavaksi sulkea kova tarranauhakiinntys pehemeätä vasten kun et käytä tukea niin tarranauhakiinnitys kestää pitempään.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot