Nilkkatuki Wraptor vaurioituneen nilkan parasta vakautta varten | Rehaboteket
Nilkkatuki Wraptor Nilkkatuki Wraptor Nilkkatuki Wraptor

Nilkkatuki Wraptor | Vakautta loukkaantuneille nivelsiteille

  • 59,00 €

Markkinoiden vakain ja innovatiivisin nilkkatuki. Kehitetty tehokkaasti ehkäisemään venähdyksiä sekä nyrjähdyksiä vaativissa tilanteissa. Lue lisää

  • Ehkäisee venähdyksiä sekä nyrjähdyksiä
  • Markkinoiden vakain ja joustavin nilkkatuki
  • Yksilöllinen säätö optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kaiken sisältävä nilkkatuki - joustavuutta ja optimaalinen vakaus nyrjähtäneelle nilkalle

Markkinoiden vakain ja innovatiivisin nilkkatuki, joka on kehitetty estämään tehokkaasti venähdyksiä sekä nyrjähdyksiä vaativissa tilanteissa esimerkiksi salibandyä, käsipalloa ja lentopalloa pelatessa. Wraptor nilkkatuki on seuraavan sukupolven nilkkatuki, erityisesti kehitetty antamaan optimaalisen suorituskyvyn, tehokkaan vakauden ja helpon kiinnityksen nilkkavammojen yhteydessä. Soveltuu esimerkiksi nivelsidevammoihin, nyrjähdyksiin sekä venähdyksiin. Nilkkatuella on ainutlaatuinen rakenne, joka yhdistää tuotteen kaikki ominaisuudet antaakseen parhaimman vakauden ja joustavuuden. Nilkkatuen kaksi vakauttavaa nauhaa luovat niin sanotun ”kantapään lukon”, joka antaa ainutlaatuisen ja yksilöllisen kantapään, ja siten koko nilkan vakauden. Nilkkatuen kahdet vetonauhat on valmistettu 100 % joustamattomista nailonnauhoista, jotka muotoutuvat tehokkaasti nilkan mukaan ja antavat tarvittaessa lujan tuen nilkan sisä- ja ulkosyrjälle. Joustamattomien nauhojen rakenne antaa hyvän stabiliteetin, joka muistuttaa jalan omista nivelsiteistä, ja jonka voi helposti säätää ja mukauttaa antamaan oikean tuen oikeaan nilkan osaan.

Nilkkatuen 8 stabilisoivaa nauhaa antaa lisä kontrollia ja stabiliteettia. Nauhat kopioivat teippaamisen ominaisuudet, mutta paljon yksinkertaisemmalla tavalla. Nauhan voi vapaasti laittaa toivottuun nilkan osaan saadakseen yksilöllisen stabilisoinnin. 8 nauhan systeemi on erinomainen funktio stabilisoidakseen esim. ”footballers ankle” jossa tarve tuesta ja nilkan etuosan hallinnasta on suurempi

Stabilisoivien lisänauhojen yhdistelmä ja asettelu tekee tuotteesta markkinoiden kaikkein stabiileimman ja joustavimman nilkkatuen.

Nilkkatuki Wraptor:illa on ainutlaatuinen rakenne Shark- Skin materiaalista joka on sijoitettu nilkkatuen sisäpuolelle juuri sille alueelle jossa on sisäisiä ja ulkoisia nivelsidevammoja. Shark-skin on materiaali joka tarttuu ihoa tai sukkaa vasten ja antaa hyvän stabilisoivan ominaisuuden. Tämä funktio on ainutlaatuinen ja on ainoastaan Wraptor: issa.

Nilkkatuki on valmistettu erittäin kestävästä nailonista optimaalisen kestävyyden ja muodon stabiiliuden vuoksi. Vuori on valmistettu ns. Spacemesh- ilmavasta materiaalista joka johtaa pois kosteuden iholta luodakseen parhaat olosuhteet optimaaliselle käyttömukavuudelle.

Nilkkatuki Wraptor on varustettu ainutlaatuisella nauhoittamissysteemilla Speed Lace joka mahdollistaa nopean, täsmällisen sovituksen ja nilkkatuen säädön. Speed Lace on jakautunut alempaan ja ylempään osaan joka mahdollistaa yksilöllisen sovittamisen nilkkatuen eri osien yli parhaan yksilöllisen stabilisoinnin vuoksi.

 

 

 

 


KokoMitta (cm)
X-Small25 - 28 cm
Small28 - 30 cm
Medium30 - 33 cm
Large33 - 36 cm
X-Large36 - 39 cm
Sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan
Measurement instructions

Kysymys. Pelaan käsipalloa ja olen useammassa tilanteessa nyrjäyttänyt nilkan. Koen että tarvitsen erittäin vakaan nilkkatuen.
Vastaus. Wraptor on markkinoiden vakain nillkatuki jonka voi mukauttaa yksilöllisesti juuri sinun ainutlaatuisten tarpeitten mukaan. Pitkien stabiloivien nauhojen ansiosta tuen voi mukauttaa nilkan sisä ja ulkopuolelle saadaksen optikmaalisen vakauden. Wraptor pystyy vakauttamaan kolmannen asteen nyrjähdyksiä .

Kysymys. Viekö Wraptor paljon tilaa kengistä?                                                                                                                                      
Vastaus. Ei, nilkkatuki vie vain tilaa kengistä samalta alueelta jossa on nyöritys, se tarkoittaa että sinun tarvitsee vain löystää nyöritystä kengissä jotta se toimisi optimaalisesti Wraptorin kanssa. 

Kysymys. Miten nilkkatuki pestään? 
Vastaus. Suosittelemme että peset nilkkatuen 30 asteen käsipesulla jotta se ei altistu pyykkikoneen mekaaniselle kulumiselle. Ota tavaksi sulkea kova tarranauhakiinntys pehemeätä vasten kun et käytä tukea niin tarranauhakiinnitys kestää pitempään.  

Seuraa meitä Facebookissa