• Peukalotuki Pitkä malli| stabiiliutta peukalosormen nivelrikkoon
  • Peukalotuki Pitkä malli| stabiiliutta peukalosormen nivelrikkoon
  • Peukalotuki Pitkä malli| stabiiliutta peukalosormen nivelrikkoon

Peukalotuki Pitkä malli| stabiiliutta peukalosormen nivelrikkoon

29 €

Peukalotuki Pitkä malli stabilisoi ja antaa kuormituksen lievitystä peukalosormen nivelrikkoon Peukalotuen anatominen muotoilu varmistaa hyvän funktion ja mukavuuden Lue lisää
Tehokas helpotus ja stabilisointi kipeään peukalosormeen
Joustavat metallikiskot, jotka tukevat ja helpottavat peukalontyveä
Antaa myös hyvän kompression ja stabiliuden ranteelle

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Peukalotuki Pitkä malli| stabiiliutta peukalosormen nivelrikkoon

Stabilisoiva peukalotuki tukemaan ja lieventämään tehokkaasti särkevää peukalontyveä, esim. peukalon tyvinivelen kulumassa ja myös särkeviin ranteisiin. Pitkä malli antaa yhdistetyn helpotuksen sekä peukalolle että ranteelle vaikuttamatta käden muuhun liikkuvuuteen.

Peukalotuki kiristetään kahden elastisen tarranauhan avulla ranteen ja peukalon ympärille. Peukalotuessa on joustava metallikisko, joka tukee ja keventää koko peukalon tyveä parhaan avun antamiseksi, kisko muotoutuu peukalon muodon mukaiseksi ja antaa tehokkaan tuen.

Pitkä malli antaa myös ranteelle hyvän puristeen ja tuen. Säädettävä peukalo-osa mahdollistaa yksilöllisen sovituksen optimaalisen käyttäjämukavuuden takaamiseksi. 

Peukalo-tuki kiristetään elastisilla tarranauhoilla ranteen ja peukalon ympärille helposti ja joustavasti. Säädettävä peukalo-osa mahdollistaa yksilöllisen sovituksen ja optimaalisen käyttäjämukavuuden.

Peukalo-tukia on oikean- ja vasemmanpuoleisia niin, parhaimman mukavuuden ja funktion vuoksi.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, peukaloortoosi on valmistettu ohuesta hyvin tuulettuvasta materiaalista joka kestää vettä ja kuivuu nopeasti.
Vastaus. Peukaloortoosi kiristetään tarranauhalla ranteen yli ja ohuemmalla nauhalla peukalon yläosassa saadakseen optimaalisen mukautuksen ortoosin tukeen.
Vastaus. Kyllä, kiskon voi muotoilla, mutta harvoin sitä tarvitsee tehdä koska se on asetettu tietyllä tavalla peukalon tyvinivelen päälle joten sitä ei tarvitse mukauttaa.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot