Peukalotuki Pitkä malli| stabiiliutta peukalosormen nivelrikkoon | Rehaboteket
Peukalotuki Pitkä malli

Peukalotuki Pitkä malli| stabiiliutta peukalosormen nivelrikkoon

  • 29,00 €

Peukalotuki Pitkä malli stabilisoi ja antaa kuormituksen lievitystä peukalosormen nivelrikkoon Peukalotuen anatominen muotoilu varmistaa hyvän funktion ja mukavuuden Lue lisää

  • Tehokas helpotus ja stabilisointi kipeään peukalosormeen
  • Joustavat metallikiskot, jotka tukevat ja helpottavat peukalontyveä
  • Antaa myös hyvän kompression ja stabiliuden ranteelle
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Stabilisoiva peukalotuki tukemaan ja lieventämään tehokkaasti särkevää peukalontyveä, esim. peukalon tyvinivelen kulumassa ja myös särkeviin ranteisiin. Pitkä malli antaa yhdistetyn helpotuksen sekä peukalolle että ranteelle vaikuttamatta käden muuhun liikkuvuuteen.

Peukalotuki kiristetään kahden elastisen tarranauhan avulla ranteen ja peukalon ympärille. Peukalotuessa on joustava metallikisko, joka tukee ja keventää koko peukalon tyveä parhaan avun antamiseksi, kisko muotoutuu peukalon muodon mukaiseksi ja antaa tehokkaan tuen.

Pitkä malli antaa myös ranteelle hyvän puristeen ja tuen. Säädettävä peukalo-osa mahdollistaa yksilöllisen sovituksen optimaalisen käyttäjämukavuuden takaamiseksi. 

Peukalo-tuki kiristetään elastisilla tarranauhoilla ranteen ja peukalon ympärille helposti ja joustavasti. Säädettävä peukalo-osa mahdollistaa yksilöllisen sovituksen ja optimaalisen käyttäjämukavuuden.

Peukalo-tukia on oikean- ja vasemmanpuoleisia niin, parhaimman mukavuuden ja funktion vuoksi.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minua vaivaa särkevä peukalo. Teen paljon töitä vedessä, sopiiko tämä tuote minulle?  
Vastaus. Kyllä, peukaloortoosi on valmistettu ohuesta hyvin tuulettuvasta materiaalista joka kestää vettä ja kuivuu nopeasti. 

Kysymys. Miten peukaloortoosi kiristetään? 
Vastaus. Peukaloortoosi kiristetään tarranauhalla ranteen yli ja ohuemmalla nauhalla peukalon yläosassa saadakseen optimaalisen mukautuksen ortoosin tukeen. 

Kysymys. Voiko kiskon muotouttaa peukalon päältä?  
Vastaus. Kyllä, kiskon voi muotoilla, mutta harvoin sitä tarvitsee tehdä koska se on asetettu tietyllä tavalla peukalon tyvinivelen päälle joten sitä ei tarvitse mukauttaa. 

Seuraa meitä Facebookissa