Rannetuki | ei vaikuta käden otteeseen | Rehaboteket
Rannetuki Rannetuki stabilisoi tehokkaasti rannetta

Rannetuki | ei vaikuta käden otteeseen

  • 39,00 €

Rannetuki hiirikäteen sekä golf- ja tenniskyynärpäähän. Rannetuki antaa optimaalista stabiilisuutta ranteelle vaikeuttamatta ja vaikuttamatta käden otteeseen. Lue lisää

  • Kaksi joustavaa jousikiskoa
  • Lisävakauttavat hihnat ranteen yli
  • Optimaalinen mukavuus ja funktio
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Markkinoiden ainoa käytännöllinen rannetuki tukemaan rannetta parhaiten häiritsemättä tai vaikuttamatta käden otteeseen. Rannetuki avoimine kämmenineen on täysin ainutlaatuinen rannetuki, mikä antaa käyttäjälleen täysin toimivan käden otteen ja samalla tukee tehokkaasti rannetta. Kaksi joustavaa jousikiskoa ranteen sisä- ja ulkosivuilla antavat tehokkaasti vakautta ranteelle käytössa, vaikuttamatta tai häiritsemättä käden otetta. Lisävakautta antava hihna ranteen ympärillä mahdollistaa tuen määrän helpon säätämisen aktiviteetin tai työn aikana. Hihna on valmistettu hyvin joustavasta materiaalista, joka auttaa kiinnittämään kiskot ranteen ympäri parhaan toiminnan ja tuen saamiseksi. Rannetuki on valmistettu lämmittävästä ja puristetta-antavasta NeoTexista parhaan mukavuuden ja toiminnan takaamiseksi.

Ainutlaatuinen rakenne antaa vakauttavan rannetuen, joka sopii parhaiten päätetyöskentelyyn hiirenkäyttöineen rannetuen häiritsemättä kämmentä. Rannetuki sopii hyvin myös liikuntaharjoituksiin, esimerkiksi golfiin ja tennikseen, missä tuen ja täyden toiminnallisen otteen yhdistelmä on tärkeä. Käsinpesu. Rannetuki on saatavissa sekä oikeaan että vasempaan käteen.  Mitta otetaan ranteen ympäriltä.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Measurement instructions

Kysymys. Tarvitsen rannetuen kiskoilla hiiren kanssa töitä tehdessäni työpaikalla. Toimiiko tämä rannetuki?  Vastaus. Kyllä, rannetuki avoimella kämmenellä on erityisesti kehitetty vakauttamaan ranteen ja samalla sallimaan "normaalin" toiminnallisen otteen. Tuki toimii erittäin hyvin tenniskyynärpäähän/ hiirikäteen, koska koko kämmen on avoin ja se sallii normaalin otteen hiireen. 

Kysymys. Mikä on suurin ero tällä mallilla ja teidän muilla rannetuilla? Vastaus. Meidän tavallisissa rannetuissa on aina kisko asetettu kämmeneeseen antamaan lisätukea ja helpotusta, kun taas tässä mallissa on kaksi joustavaa kiskoa ranteen sisä- ja ulkosyrjällä ollakseen häiritsemättä rannetta. 

Kysymys. Antaako tämä rannetuki yhtä hyvää tukea kuin muut rannetuet? Vastaus. Ei, rannetuki antaa erittäin hyvää tukea mutta hieman vähemmän tukea kuin tavalliset mallit, joissa on leveämpi ja tukevampi kisko asetettuna kämmeneen. Prioriteetti tälle rannetuelle on tuki, jossa on funktionaalinen ote ja sen rannetuki avoimella kämmenellä antaa hyvin.  

Kysymys. Miten rannetuki pestään?  Vastaus. Suosittelemme aina 30 asteen käsipesua tuotteille jotka sisältävät kova ja pehmeää tarranauhaa jotta tuote kestäisi niin pitkään kuin mahdollista. 

Kysymys. Onko tämä hyvä tuote minulle joka pelaan tennistä ja kärsin kivuista kun pelaan paljon?  Vastaus. Kyllä, rannetuki yhdistää tuen, kompression ja lämmön paikallisesti kipeän ranteen päälle. Avoimen muotoilun ansiosta se toimii optimaalisesti esim. mailapeleissä joissa funktionaalisen otteen tarve on ratkaiseva. 

Seuraa meitä Facebookissa