Joustava Selkätuki Stabil | Beigen värinen
selkätuki selkätuki selkätuki

Joustava Selkätuki Stabil | Beigen värinen

  • 79,00 €

Joustava selkätuki vakauttaa ja keventää kipeän selän kuormitusta. Ainutlaatuinen muotoilu antaa tehokkaan vakauden.

 

Lue lisää

  • Ainutlaatuinen muotoilu antaa erittäin tehokkaan vakauden
  • 4 vakauttavaa muovikiskoa sijoitettuna lantion kohdalle optimaalisen vakauden saavuttamiseksi
  • Lisävakauttavat hihnat mahdollistavat parhaimman yksilöllisen säädön
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Joustava selkätuki Stabil - diskreetti beige ollakseen huomaamaton käytössä. Joustava selkätuki antaa erittäin hyvän vakauden särkevälle ja epävakaalle selälle. Selkätuki on valmistettu MCC materiaalista (Micro Climate Cotton), ilmava ja kompressiota antava mikrokuitumateriaalista optimaalisen käyttömukavuuden ja vakauttamisen vuoksi. Selkätuessa on neljä vakauttavaa muovikiskoa, jotka on sijoitettu lantion kipualueelle optimaalisen vakauden saavuttamiseksi. Kiskot ja niiden sijoitus vakauttaa tehokkaasti lantion kipualuetta vähentääkseen kipua ja antaakseen kuormituksen helpotusta.

Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta joustava selkätuki antaa erinomaisen selän vakauden. Kiskoilla vahvistettu selkäosa vakauttaa suoraan lantion ongelma-aluetta samalla kun vatsapuolen tuki muodostuu siten, että tuen etupuoli vakauttaa selkärankaa edestäpäin.Kaksi ainutlaatuista lisähihnaa on sijoitettu selkätuekeen antamaan parhaan mahdollisen yksilöllisen mukautuksen ja istuvuuden sekä tuen lantiolle. Vakauttavat hihnat lisäävät kompressiota ja antavat selkätuelle erittäin hyvän vakauden. Tukea voi helposti mukauttaa ja säätää hihnojen kiristyksen määrällä. Hihnat kiinnitetään tarranauhoilla selkätuen etupuolelta. Selkätuella on erittäin matala profiili ja sitä voi käyttää aktiviteeteissä, mutta myös huomaamattomasti vaatteiden alla. Beige väri tekee selkätuesta huomaamattoman.


KokoLantion ympärysmitta (cm)
Small78 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
115 - 125 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten selkätuki antaa stabiiliutta särkevälle selälle? 
Vastaus. Selkätuella on neljä stabilisoivaa kiskoa asetettuna lantioselän ylle antaakseen optimaalista stabiliteettia. Ainutlaatuinen rakenne antaa erittäin tehokkaasti tukea särkevälle lantioselälle. 

Kysymys. Miten voin mitata saadakseni oikean koon?
Vastaus. Mittaa lantion ympäriltä ja katso mittataulukosta saadaksesi oikean koon. 

Kysymys. Miten tuote pestään?
Vastaus. Suosittelemme aina tuotteen 30 asteen käsipesua. 

Seuraa meitä Facebookissa