Selkätuki Universal | Rehaboteket
Selkätuki

Selkätuki Universal

  • 49,00 €

Selkätuki antaa stabiilisuutta ja kuormituksen kevennystä lantioon esim. lumbagoon. Lämmittävä Neo Tex materiaali antaa tehokkaan kivunlievityksen. Lue lisää

  • Stabilisoiva ja kuormitusta keventävä Selkätuki lantiolle
  • Lisästabilisoivat nauhat
  • Tehokasta Kivunlievystä Kipualueelle
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Noidannuolen eli lumbagon kipu on usein on kohdistunut lanneselän keskelle, sen vuoksi selkätuen lantioselkään on sisäänommeltu lämmittävä Neo Tex- materiaali ongelma-alueen yli.  

Neo Tex on lämmittävä ja kevyesti stabilisoiva materiaali joka pehmittää ja lievittää ongelma-alueen kipua tehokkaasti esim. noidannuolen eli lumbagon vaivatessa. Neo Tex vaikuttaa paikallisen verenkierron lisäämiseen selkälihaksistoon ja lievittää kipua heti.  Vuoden kylmempinä kausina Neo Tex eristää lantioselkää ja ehkäisee sen kylmettymistä, mikä usein lisää vaivoja ja lihaksiston jäykkyyttä.

Selkätuen ainutlaatuinen konstruktio stabilisoi tehokkaasti kipualuetta ja auttaa ehkäisemään usein esiintyvää lysähtänyttä kehonasentoa selkäkipujen vaivatessa.

Lisästabilisoivien vetonauhojen ansiosta selkätuessa on erittäin hyvät mahdollisuudet säätää stabiiliuden määrää riippuen tuen tarpeesta. Tiettyinä päivinä tukea tarvitaan enemmän ja selkätuki Universal mahdollistaa yksilöllisen mukautuksen päivän tarpeen mukaan.

Selkätuen lisästabilisoivat nauhat kiinitetään helposti ja joustavasti tarranauhalla etupuolelta mahan yli ja ne antavat selkätuelle ainutlaatuisen mahdollisuuden yksilölliseen mukautukseen.

Selkätuki sopii kaikkiin vyötärömittoihin 70-110 cm väliltä

Suosittelemme että käytät t-paitaa kehon ja selkätuen välillä jolloin selkätukea ei tarvitse pestä niin usein.

 


KokoVyötärön ympärysmitta (cm)
Universal70 - 110 cm
Measurement instructions

 

Seuraa meitä Facebookissa