• FastiTEC
  • FastiTEC
  • FastiTEC

FastiTEC

39 €

Yksilöllinen yhdistelmäsarja hierontaan, venyttelyyn ja paikalliseen viilennyshoitoon kipeiden jalkojen, plantaarifaskiitin tai kantapään kannattimien ongelmiin. Lue lisää
Paikallinen hieronta verenkierron lisäämiseksi
Venytysnauha jalkaterän aistipeilin venyttämiseen
Hierontarulla voidaan jäähdyttää paikallista jäähdytyshoitoa varten

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

FastiTEC-pakkaus hieronta- ja venytyshoitoa varten

Yksilöllinen yhdistelmäsarja hierontaan, venyttelyyn ja paikalliseen viilennyshoitoon kipeisiin jalkoihin, plantaarifaskiittiin tai kantapään kannatteluun.

FastiTEC on helpoin tapa hoitaa ongelmallista jalkaa, jossa on kantapään kannaksen/plantaarifaskiitin aiheuttamia ongelmia. Pakkaus koostuu pehmeästä hierontarullasta, joka mahdollistaa paikallisen jalkahieronnan ja verenkierron lisäämisen ongelma-alueella kotona, työpaikalla tai missä tahansa tarpeen mukaan.

Rulla on valmistettu kumista ja se on jäähdytetty kylmähierontaa varten laajempiin ongelmiin, jotka reagoivat positiivisesti kylmään.

Venytysnauha on 13 cm leveä ja 1 metrin pituinen ja siinä on kaksoiskahvatut kahvat, jotka mahdollistavat jalkaterän rajoittamattoman venyttelyn ja aistipeilin.


Käytä venytysnauhaa ennen aamulla heräämistä tai illalla sohvalla pitkän päivän jälkeen, kun olet rasittanut kipeää jalkaa.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot