VIVA
VIVA
VIVA

VIVA

43 €

Pehmeä luonnonnahasta valmistettu jalkaholvituki, joka antaa lisätukea ja iskunvaimennusta jokapäiväisiin kenkiin Lue lisää
Erittäin ohut ja joustava arkipohja, jossa on lisää vakautta ja iskunvaimennusta
Hygieeninen aktiivihiilikerros takaa optimaalisen kenkämukavuuden
Luonnollinen nahka lisää mukavuutta ja kestävyyttä

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Erittäin sileä ja ohut vakauttava pohja, jossa on pehmuste

VIVA on toiminnallinen pohjallinen, joka luo lisätukea ja tasapainoa kantapään, keskijalan ja etujalan välille samassa pohjallisessa. Jalkaterän alla oleva ohut, mutta erittäin vakaa tukikisko luo edellytykset kantapään ja jalkaholvin lisätuelle viemättä liikaa tilaa jokapäiväisessä kengässä. Aktiivihiilestä valmistetun välikerroksen ansiosta pohjassa on ainutlaatuiset hygieeniset ominaisuudet, jotka pitävät kengät raikkaina pidempään ja ehkäisevät samalla hajuja.


VIVA-pohjassa yhdistyvät täysin luonnolliset materiaalit ja ainutlaatuinen yhdistelmä jalkaterän tasapainoa kantapään, keskijalan ja etujalkaterän välillä, jotta jalkaterän asento olisi entistäkin rennompi jokapäiväisissä jalkineissa koko päivän.

Väsyneet ja väsyneet jalat työpäivän jälkeen tai arkikengissä? Pedag VIVA muuttaa, parantaa tukea ja iskunvaimennusta kengissäsi hetkessä. Poista kengistäsi nykyinen pohja, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa ennen uusien VIVA-pohjallisten asettamista.

Erittäin joustavat pohjat, joissa on ohut profiili

Pehmeät pohjat jokapäiväisiin kenkiin, joissa on lisätukea ja iskunvaimennusta koko jalalle.

Erittäin joustavat pohjat, joissa on ohut profiili

Hygieeninen pohja aktiivihiilellä

Aktiivihiilikerros pohjassa tarjoaa lisäksi raikkaan ja hygieenisen pohjan jokapäiväiseen käyttöön

Hygieeninen pohja aktiivihiilellä

Lisätuki kantapäälle, jalkaholville ja etujalkaterälle

VIVA:ssa on vahvistettu kantapää- ja metatarsaalituki sekä sisäänrakennettu etujalkapehmuste, joka tukee etukaarta

Lisätuki kantapäälle, jalkaholville ja etujalkaterälle

Usein kysytyt kysymykset

No VIVA Everyday on kehitetty erityisesti jokapäiväisiin kenkiin, ja se on erittäin ohut, jotta se sopii useimpiin kenkiin. Jos kengissäsi on irrotettava sisäpohja, se on poistettava ennen uuden VIVA VARDAGin asettamista kenkiin.

Normaalisti valitset pohjan aina kengänkoon mukaan, mutta koska eri valmistajilla on eri kokoja, ilmoitamme myös pohjan maksimimitan senttimetreinä. Mittaa nykyinen pohjasi ja tarkista kokotaulukosta, mikä koko sinun tulisi tilata senttimetrien eikä kengänkoon perusteella.

Kyllä, mallissa on vahvasta kovasta muovista valmistettu pohjan vakauttava osa, jonka tehtävänä on vakauttaa jalkaholvia kuormituksen alla. Varsi on myös kuppimainen kantapään alla, ja siinä on sisäänrakennettu tyyny, joka tukee kantapäätä ja etukaarta jokapäiväisissä kengissä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot