Relax comfort insertti
Relax comfort insertti
Relax comfort insertti

Relax comfort insertti

34 €

Extrajoustava kantapää- ja kaarituki, joka antaa lisätukea ja lisää vakautta ahtaissa, kapeammissa kengissä Lue lisää
Tukee jalkaa viemättä tilaa kengän varvaslaatikosta
Pehmentää kenkiäsi, yhdistää tuen ja iskunvaimennuksen
Luonnonnahka takaa hygieenisen ja mukavan kokemuksen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Joustava pehmustava kaarituki tiukkoihin kenkiin

RELAX on erittäin joustava kaarituki, jossa on niin sanottu ¾-muotoilu, mikä tarkoittaa, että tuki vie mahdollisimman vähän tilaa kengässä, koska se puuttuu pohjasta etujalkaterän alta. ¾-muotoilu ei vaikuta normaalisti kapeassa etujalkaterässä olevaan tilaan, kengän varvaslaatikkoon eikä kengän leveys tai etujalkaterän muoto vaikuta inserttiin. RELAXista tulee itsestään selvä valinta tukevampiin ja vakauttaviin pohjallisiin nahkakenkiin ja kenkiin, joissa on hieman kapeampi istuvuus.

RELAX on valmistettu mittasuhteiltaan vakaasta ja iskuja vaimentavasta PU-materiaalista, jossa on integroitu holvituki ja kantapäätuki, joka tarjoaa yhdistelmän vakautta ja on samalla pehmeä ja iskuja vaimentava. Kulhon muotoinen kantapääosa antaa tukea kantapään ulkoreunoille, sisäänrakennetun jalkaholvituen tehtävänä on vakauttaa jalkaholvia ja integroidun etujalkapehmusteen tehtävänä on nostaa etujalkaholvia ja siten keventää etujalkapehmustetta.

Päällismateriaali on luonnonnahkaa, jossa on pehmeä ja viileä tuntuma. RELAX valmistetaan yksittäiskokoisena, jotta luodaan parhaat edellytykset tuelle, vakaudelle ja mukavuudelle

RELAX, itsestään selvä valinta

Sopii jokapäiväisiin kenkiin, vie vain vähän tilaa

Älykäs muotoilu tukee jalkaa viemättä tilaa kengästä, sopii myös kenkiin, joissa on korkokengät.

Sopii jokapäiväisiin kenkiin, vie vain vähän tilaa

Sisäänrakennettu kaarituki ja etujalkatuki

RELAX-rakenne on suunniteltu erityisesti tukemaan jalkaholvia ja etujalkaterää samassa rakenteessa

Sisäänrakennettu kaarituki ja etujalkatuki

Iskunvaimennusmateriaali pehmeämpää askelta varten

Koko pohja on valmistettu iskuja vaimentavasta PU-materiaalista, joka antaa pehmeämmän askeleen ja paremman tuen

Iskunvaimennusmateriaali pehmeämpää askelta varten

Usein kysytyt kysymykset

Pohjalliset, joissa on 3/4-rakenne, on suunniteltu niin, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa jokapäiväisissä kengissä. Normaalisti kengän etuosa, varvaslaatikko, on se osa kengästä, johon ei mahdu pohjan paksuus, joten 3/4-pohjallisista puuttuu pohjan etuosa.

Ei ole. 3/4-pohjalla on edelleen etujalkatukitoiminto, kun pehmuste on asennettu. Pehmuste tukee etujalkakaarta ja jalkaholvitukea, mutta pohjasta puuttuu se ohuempi osa, johon varpaat lepäävät.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot