Kampanja
  • Geelipohjallinen SLIM
  • Geelipohjallinen SLIM
  • Geelipohjallinen SLIM

Geelipohjallinen SLIM

10 €

Vanha hinta 19 €

 (-50%)

Iskuja vaimentava, erittäin ohuen ja joustavan rakenteen omaava geelipohjallinen arkikenkiin, joiden tila on rajallinen.  Lue lisää
Erityisen ohut ja kapea pohjallinen
Iskuja vaimentavaa geelimateriaalia
Optimaalinen arkikenkiin

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Geelipohjallinen SLIM

Geelipohjallinen SLIM on iskuja vaimentava geelipohjallinen jokapäiväiseen käyttöön. Pohjallinen on suunniteltu yhdistämään iskunvaimennus ja kevyempi kantapään ja jalkapöydän tuki.
Kantaosan ympärillä on vahvikereuna, joka yhdessä kengän kantakapin kanssa tarjoaa kantapäälle ulkoista tukea. Geelipohjallisessa on kantapääluun alla keskellä "hunajakennokuvio", joka koostuu kuusikulmaisista, iskuja vaimentavista soluista, mikä antaa paremman iskunvaimennuksen kantapäälle. Kantapään ulompi tuki jatkuu jalkaholviin luoden kevyemmän holvituen myös jalkapöytään, yhdessä ja samassa rakenteessa.

Pohjallisessa on erittäin ohut rakenne jalkaterän kohdalla ja materiaalin paksuus on vain 3 mm, mikä sopii yleensä useimpiin kenkiin. Kengässä oleva mahdollinen irrottettava pohjallinen tulisi poistaa ennen uuden pohjallisen asettamista.
Geelipohjallisen pituutta ja leveyttä voidaan helposti mukauttaa sopivaksi tarvittaessa ja pohjallisen etuosassa on selkeät merkinnät, joiden mukaan se voidaan mukauttaa kenkään tasaisesti ja oikein.
Pohjallisen alapinta on kevyesti kiinnittyvä ja pysyy hyvin paikallaan käytön aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, sekä leveys että pituus voidaan mukauttaa terävien saksien avulla.
Vastaus. Pohjallinen puhdistetaan pyyhkimällä sen päälliosa kostealla liinalla. Jos tarttuva alapuoli likaantuu, se voidaan puhdistaa helposti vedellä huuhtelemalla ja kuivaamalla huoneenlämmössä.
Vastaus. Kyllä, geelipohjallinen on juuri sitä varten, se vie vähemmän tilaa kuin muut pohjalliset ja soveltuu siksi käytettäväksi myös hieman ahtaammissa arkikengissä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot