• TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi
 • TrainTech Korkea Jalkaholvi

TrainTech Korkea Jalkaholvi

49 €

TrainTech on tekninen pohjallinen korkeille jalkaholveille Traintech yhdistää dynaamisen tuen ja iskunvaimennuksen koko jalalle Lue lisää
Dynaaminen jalkaholvin tuki
Mukautettu fyysisiin aktiviteetteihin, juoksemiseen, harjoitteluun
Vie minimaalisesti tilaa kaikissa kengissä

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

TrainTech Korkea Jalkaholvi

Traintech on teknisesti vahvistettu pohjallinen ylimääräisellä tuella ja vakaudella korkeaan jalkaholviin. Erityisen vakaa, nailonista valmistettu kantapään ja jalkaholvin tuki luo dynaamisen tuen koko jalalle kuormituksen aikana treenatessa ja liikkuessa.
Holvin korkeus matalassa mallissa on 28 mm ja se on luotu antamaan tukea ja vähentämään matalan jalkaholvin kuormitusta.
TrainTech on valmistettu kahdesta kerroksesta EVA-vaahtomuovia, joista yksi on pehmeämpi ja toinen vakaampi iskunvaimennuksen ja vakauden luomiseksi koko jalalle.  EVA on erityisen iskunvaimentavaa materiaalia ja sitä käytetään usein iskunvaimentavana materiaalina lenkkikenkien välipohjassa johtuen sen kyvystä ylläpitää vakautta ja toimia iskunvaimentimena samanaikaisesti vakauttamaan kantapäätä ja jalkapöytää.

Pehmeämpi EVA-materiaali TrainTechissa mahdollistaa iskunvaimennuksen ja on paksuudeltaan 3 mm. Materiaali on sijoitettu suoraan jalkaa vasten ja peittää koko pohjallisen pinnan, kun taas vakaampi EVA-materiaali takaa pohjallisen muodossa pysymisen. Kaksoismateriaaleista huolimatta kokonaismateriaalin paksuus on vain 5 mm.
Kantaluun keskikohdan alla on ylimääräinen iskuja vaimentava pehmuste, joka parantaa iskunvaimennusta paikallisesti kantapään ympärillä voimakkaiden iskujen yhteydessä intensiivisen kuormituksen aikana. Traintechissä on myös integroitu jalan etuosan pelotti, matala tyyny, joka on suunniteltu tukemaan jalkaholvin etuosaa samaan tapaan kuin holvituki tukee jalan keskiosaa. Jalkaa vasten oleva kerros on valmistettu bambuviskoosista mukavuuden ja helpon puhdistuksen vuoksi.Pohjallinen on kaksinkertainen ja sitä voidaan helposti säätää edestä oikean istuvuuden ja pituuden saavuttamiseksi. Kengän sisäpohja tulee ottaa pois, ja se toimii samalla optimaalisena mallina tuen mukautusta varten.
TrainTech on kehitetty erityisesti urheiluun ja liikkumiseen, ja se sopii yhtä hyvin juoksijalle kuin golfarille kävellessä ja yleisesti urheiluun ja liikkumiseen.

Usein kysytyt kysymykset

​Vastaus. Kyllä, ehdottomasti. Traintechin käyttöä ei ole rajoitettu mitenkään, sillä pohjallinen vakauttaa ja vaimentaa jalkaan kohdistuvia iskuja sekä matalan että korkean intensiteetin kuormituksen aikana.
Vastaus. Kyllä, sekä pohjallisen pituutta että jalkaterän leveyttä voi säätää tarvittaessa.Kysymys. Kuinka puhdistan pohjallisen?Vastaus. Helpoin tapa puhdistaa pohjallinen on käyttää kosteaa sientä ja pyyhkiä pohjallisen pinta. Annan pohjallisen kuivua ennen käyttöä.
Vastaus. Kyllä. GameTech on saatavissa matalalle jalkaholville (28 mm), keskikorkealle jalkaholville (33 mm) sekä korkealle jalkaholville (38 mmm)

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot