Kompressiosukat Office | 140 den - Beiget | Rehaboteket
Kompressiosukat Kompressiosukat

Kompressiosukat Office | 140 den - Beiget

  • 16,00 €

Kompressiosukat Office 140 den - Täydelliset ohuet kompressiosukat porrastetulla kompressiolla arkikäyttöön.

Lue lisää

  • Ohuet kätevät polvisukat optimaalisella suorituskyvyllä
  • Taattu kompressioluokka 1 (15-21 mmHg)
  • Ehkäisevät suonikohjuja sekä turvotusta nilkoissa ja jaloissa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kompressiosukat Office 140 den | Vähentynyt turvotus ja virkeämmät jalat

Kompressiosukat täydellisellä istuvuudella kompressioluokassa 1. Kompressiosukat ehkäisevät tehokkaasti turvotusta sekä väsymystä jaloissa, nilkoissa ja säärissä sekä vähentävät esimerkiksi suonikohjujen riskiä säärissä. 
Kompressiosukat on valmistettu niin sanotulla porrastetulla kompressiolla, mikä tarkoittaa, että tuki (kompressio) on korkein nilkkojen kohdalla. Paine nilkkojen kohdalla on 15-21 mmHg, mikä antaa tehokkaan tuen sukkien alaosasta lisäten ja parantaen verenkiertoa ylöspäin säärissä. Kompressiosukat antavat erityisesti lisätuen laskimoille jaloissa, nilkoissa ja säärissä, mikä edistää tehokkaasti turvotuksen vähenemistä ja parempaa refluksia.
Porrastettu kompressio tarkoittaa, että kompressiosukan paine on alempi pohkeen keskikohdalla ja vieläkin alempi kompressiosukan varren yläosassa. Ylimpänä polvinivelen alla paine on ainoastaan 8-10 mmHg, mikä varmistaa, että sukkien rakenne ei vaikuta laskimopaluuseen.

Kompressiosukilla on erityisen pehmeät ja miellyttävät yläreunat polviniveltä vasten, jotka takaavat sukkien kiinnityksen päivän ajan. Kompressiosukat Office 140 on valmistettu 75% polyamidista ja 25% elastaanista optimaalista käyttömukavuuden ja kompression yhdistelmää varten.

Kompressiosukat on hyvä pestä päivittäin 40° konepesuohjelmalla ja ne tulee kuivata narulla. Päivittäinen pesu pidentää kompressiosukkien elinikää.

 


Koko / KengännumeroYmpärysmitta 1 Nilkan ympärysmittaYmpärysmitta 2 Pohkeen ympärysmitta
36 - 3718 - 20,5 cm28 - 38 cm
38 - 3920,5 - 23 cm29 - 40 cm
40 - 4123 - 25,5 cm30 - 42 cm
42 - 4325,5 - 28 cm31 - 45 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mistä materiaalista kompressiosukat on valmistettu?
​Vastaus. Kompressiosukat on valmistettu 75 % puuvillasta sekä 25 % elastaanista.

Kysymys. Mikä on porrastettu kompressio, josta kirjoitatte kompressiosukkienne yhteydessä?
Vastaus. Porrastettu kompressio tarkoittaa, että kompressiosukat on valmistettu optimaalisella suorituskyvyllä. Kompressiosukissa on eri paine riippuen siitä, mistä kohti sukkaa sitä mitataan. Paine on korkeimmillaan nilkan ympärillä, josta se vähitellen vähenee polvea kohti mentäessä lisätäkseen parhaalla tavalla verenkiertoa ja vähentämällä turvotusta nilkoissa ja säärissä.

Kysymys. Koen, että polvisukat ovat liian pitkät. Voinko taittaa niitä varresta?
Vastaus. Et voi. Kompressiosukkien tulee olla polvipituiset edistääkseen parhaalla tavalla verenkiertoa jaloissa ja säärissä. Jos kompressiosukkia taittaa varresta, tämä muuttaa kompressiosukkien porrastettua kompressiota, mikä voi johtaa kompressiosukkien suorituskyvyn heikkenemiseen.

Seuraa meitä Facebookissa