• Kompressiosukat Vaellus | Tummanharmaat
  • Kompressiosukat Vaellus | Tummanharmaat

Kompressiosukat Vaellus | Tummanharmaat

20 €

Kompressiosukat kompressioluokassa 1 korkealaatuisesta merinovillasta. Soveltuvat erityisesti vaellukseen ja patikointiin. Lue lisää
Kompressiosukat erityisesti kehitetty vaellukseen
Ehkäisevät väsymystä ja turvotusta tehokkaasti
Parhaat Runner's World-lehden testissä

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kompressiosukat Vaellus | Tummanharmaat

Kompressiosukat luokassa 1  - Voittaja Runner's World:n tekemässä vertailussa

Kompressiosukat kävelyyn sekä vaellukseen torjuvat tehokkaasti väsyneitä ja turvonneita jalkoja.
Kompressiosukat ovat valmistettu merinovillasta. joka pitää jalkasi kuivana pitkilläkin vaelluksilla. Merinovilla lämmittää kylmällä säällä ja jäähdyttää lämpimällä villan ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Kompressiosukat ovat myös vahvistetut kantapäästä lisäsuojan varmistamiseksi pitkillä vaelluksilla kenkien hiertämistä ja rakkuloita vastaan.

Kompressiosukat vaellukseen ovat valmistetut kompressioluokassa 1 (15-21 mmHg), edistääkseen parhaalla tavalla verenkiertoa jaloissa ja säärissä. Porrastettu kompressio tarkoittaa, että kompressiosukan suurin paine (15-21 mmHg) on kohdistunut nilkkaan lisäntyneen laskimopaluun varmistamiseksi parhaalla tavalla. Kompressio sukassa vähenee koko ajan säärtä pitkin ja on alhaimmillaan juuri polven alla, jossa paine on ainoastaan noin 8-10 mmHg.

Kompressiosukat porrastetulla kompressiolla varmistavat parhaalla tavalla, että sukkien toiminta vilkastuttaa verenkiertoa tehokkaasti ehkäistäkseen turvotusta ja väsymystä jaloissa, nilkoissa sekä säärissä ja antaa sinulle enemmän voimaa jalkoihin aktiivisempaa arkea ja vapaa-aikaa varten! Kompressiosukat on valmistettu 56% villasta, 30% polyamidista ja 14 % lycrasta parasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta varten.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kompressiosukat on valmistettu 56% villasta, 30% polyamidista ja 14 % lycrasta parasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta varten.
Vastaus. Kompressiosukat voi yleensä valita kengännumeron perusteella, koska sukkien koko on yleensä sama. Kompressiosukkia varten tulisi myös mitata nilkan ja pohkeen paksuimman kohdan ympärysmitta. Pienillä poikkeamilla näiden kahden eri mittojen välillä ei ole merkitystä.
Vastaus. Ei, kompressiosukat on valmistettu porrastetulla kompressiolla, mikä takaa parhaan suorituskyvyn. Jos taitat sukkien vartta vaelluksen aikana, muutat porrastettua kompressiota, mikä suoraan vaikuttaa kompressiosukkien optimaaliseen toimintaan.
Vastaus. Merinovilla on kestävä luonnontuote, joka tehokkaasti pitää ihon viileänä ja kuivana käytön aikana. Merinovilla toimii optimaalisena materiaalina antamalla parhaan mahdollisen käyttömukavuuden pitkillä vaelluksilla. Kompressiosukat on myös vahvistettu kantapään kohdalta ja jalan alta ehkäistäkseen parhaalla tavalla rakkoja vaelluksen yhteydessä.
Vastaus. Kompressiosukat auttavat parantamaan laskimopaluuta jaloissa, nilkoissa ja säärissä pitkillä vaelluksilla. Lisääntynyt paluuvirtaus vähentää turvotusta, väsymystä ja antaa virkeämmän olon jalkoihin.
Vastaus. Pese kompressiosukat päivittäin 40° konepesuohjelmalla. Kuivaus narulla.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot