Kompressiosukat Vaellus | Tummanharmaat | Rehaboteket
Kompressiosukat_vaellus Kompressiosukat

Kompressiosukat Vaellus | Tummanharmaat

  • 20,00 €

Kompressiosukat kompressioluokassa 1 korkealaatuisesta merinovillasta. Soveltuvat erityisesti vaellukseen ja patikointiin.

Lue lisää

  • Kompressiosukat erityisesti kehitetty vaellukseen
  • Ehkäisevät väsymystä ja turvotusta tehokkaasti
  • Parhaat Runner's World-lehden testissä
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kompressiosukat luokassa 1  - Voittaja Runner's World:n tekemässä vertailussa

Kompressiosukat kävelyyn sekä vaellukseen torjuvat tehokkaasti väsyneitä ja turvonneita jalkoja.
Kompressiosukat ovat valmistettu merinovillasta. joka pitää jalkasi kuivana pitkilläkin vaelluksilla. Merinovilla lämmittää kylmällä säällä ja jäähdyttää lämpimällä villan ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Kompressiosukat ovat myös vahvistetut kantapäästä lisäsuojan varmistamiseksi pitkillä vaelluksilla kenkien hiertämistä ja rakkuloita vastaan.

Kompressiosukat vaellukseen ovat valmistetut kompressioluokassa 1 (15-21 mmHg), edistääkseen parhaalla tavalla verenkiertoa jaloissa ja säärissä. Porrastettu kompressio tarkoittaa, että kompressiosukan suurin paine (15-21 mmHg) on kohdistunut nilkkaan lisäntyneen laskimopaluun varmistamiseksi parhaalla tavalla. Kompressio sukassa vähenee koko ajan säärtä pitkin ja on alhaimmillaan juuri polven alla, jossa paine on ainoastaan noin 8-10 mmHg.

Kompressiosukat porrastetulla kompressiolla varmistavat parhaalla tavalla, että sukkien toiminta vilkastuttaa verenkiertoa tehokkaasti ehkäistäkseen turvotusta ja väsymystä jaloissa, nilkoissa sekä säärissä ja antaa sinulle enemmän voimaa jalkoihin aktiivisempaa arkea ja vapaa-aikaa varten! Kompressiosukat on valmistettu 56% villasta, 30% polyamidista ja 14 % lycrasta parasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta varten.


Koko / KengännumeroYmpärysmitta 1 Nilkan ympärysmittaYmpärysmitta 2 Pohkeen ympärysmitta
36 - 3717 - 23 cm 28 - 38 cm
38 - 3918 - 24 cm 29 - 40 cm
40 - 41 19 - 25 cm 30 - 42 cm
42 - 43 20 - 26 cm 31 - 45 cm
44 - 45 21 - 27 cm 33 - 47 cm
46 - 47 22 - 28 cm 34 - 49 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mistä materiaalista kompressiosukat on valmistettu?
Vastaus. Kompressiosukat on valmistettu 56% villasta, 30% polyamidista ja 14 % lycrasta parasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta varten. 

Kysymys. Miten minun tulisi mitata, jotta löytäisin oikeankokoiset kompressiosukat?
Vastaus. Kompressiosukat voi yleensä valita kengännumeron perusteella, koska sukkien koko on yleensä sama. Kompressiosukkia varten tulisi myös mitata nilkan ja pohkeen paksuimman kohdan ympärysmitta. Pienillä poikkeamilla näiden kahden eri mittojen välillä ei ole merkitystä.

Kysymys. Lähden vaellukselle lämpimässä ilmassa. Voinko taittaa kompressiosukkien vartta alaspäin, jos minulle tulee kuuma?
Vastaus. Ei, kompressiosukat on valmistettu porrastetulla kompressiolla, mikä takaa parhaan suorituskyvyn. Jos taitat sukkien vartta vaelluksen aikana, muutat porrastettua kompressiota, mikä suoraan vaikuttaa kompressiosukkien optimaaliseen toimintaan.

Kysymys. Kompressiosukat on valmistettu merinovillasta? Mitä se on? 
Vastaus. Merinovilla on kestävä luonnontuote, joka tehokkaasti pitää ihon viileänä ja kuivana käytön aikana. Merinovilla toimii optimaalisena materiaalina antamalla parhaan mahdollisen käyttömukavuuden pitkillä vaelluksilla. Kompressiosukat on myös vahvistettu kantapään kohdalta ja jalan alta ehkäistäkseen parhaalla tavalla rakkoja vaelluksen yhteydessä.

Kysymys. Miksi minun tulisi käyttää kompressiosukkia vaelluksella?
Vastaus. Kompressiosukat auttavat parantamaan laskimopaluuta jaloissa, nilkoissa ja säärissä pitkillä vaelluksilla. Lisääntynyt paluuvirtaus vähentää turvotusta, väsymystä ja antaa virkeämmän olon jalkoihin.

Kysymys. Miten kompressiosukat pestään?
Vastaus. Pese kompressiosukat päivittäin 40° konepesuohjelmalla. Kuivaus narulla.

 

Seuraa meitä Facebookissa