Kompressiosukat | Valkoiset erityisen leveät pohkeiden kohdalta | Rehaboteket
Kompressiosukat Kompressiosukat

Kompressiosukat | Valkoiset erityisen leveät pohkeiden kohdalta

  • 17,00 €

Valkoiset kompressiosukat, erityisen leveä malli. Valmistettu parasta istuvuutta varten vahvempirakenteisille pohkeille. 

 

Lue lisää

  • Erityisen leveä malli voimakkaille pohkeille
  • Porrastettu kompressio, kompressioluokka 1
  • Pehmeät ja miellyttävät parasta käyttömukavuutta varten
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kompressiosukat, erityisen leveä malli

Kompressiosukat, polvisukat täydellisellä istuvuudella kompressioluokassa 1. Kompressiosukat ehkäisevät tehokkaasti turvotusta sekä väsymystä jaloissa, nilkoissa ja säärissä sekä vähentävät esimerkiksi suonikohjujen riskiä säärissä.  Kompressiosukat ovat valmistettu niin sanotulla porrastetulla kompressiolla, mikä tarkoittaa, että tuki (kompressio) on korkein nilkkojen kohdalla. Paine nilkkojen kohdalla on 15-21 mmHg, mikä antaa tehokkaan tuen sukkien alaosasta lisäten ja parantaen verenkiertoa ylöspäin säärissä. Kompressiosukat antavat erityisesti lisätuen laskimoille jaloissa, nilkoissa ja säärissä, mikä edistää tehokkaasti turvotuksen vähenemistä ja parempaa refluksia.
Porrastettu kompressio tarkoittaa, että kompressiosukan paine on alempi pohkeen keskikohdalla ja vieläkin alempi kompressiosukan varren yläosassa. Ylimpänä polvinivelen alla paine on ainoastaan 8-10 mmHg, mikä varmistaa, että sukkien rakenne ei vaikuta laskimopaluuseen.

Kompressiosukat porrastetulla kompressiolla ovat hyvin koeteltu hoitomenetelmä, joka on turvallinen, ja jonka teho on todistettu. Kompressiosukat Comfort on valmistettu 55% puuvillasta, 30% nailonista ja 15% elastaanista optimaalista käyttömukavuuden ja kompression yhdistelmää varten sekä parhaan suorituskyvyn takaamiseksi.

Kompressiosukat on hyvä pestä päivittäin 60° konepesuohjelmalla ja ne tulee kuivata narulla. Peseminen pidentää kompressiosukkien elinikää.

 


Koko / KengännumeroYmpärysmitta 1 Nilkan ympärysmittaYmpärysmitta 2 Pohkeen ympärysmitta
36 - 3719 - 22 cm32 - 37 cm
38 - 3920 - 23 cm33 - 38 cm
40 - 4121 - 24 cm35 - 40 cm
42 - 4323 - 26 cm38 - 45 cm
44 - 4524 - 27 cm41 - 48 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on erityisen vahvarakenteiset pohkeet ja aiemmin minulla on ollut ongelmana, että kompressiosukat eivät sovi. Voisivatko nämä sopia minulle?
Vastaus. Ehdottomasti, meidän erityisen leveät kompressiosukkamme ovat juuri sinua varten. Kompressiosukkien erityisleveys ei vaikuta sukkien kompressioon, joka on yhtä suuri kuin tavallisissa kompressiosukissa.

Kysymys. Tarvitsen erityisen leveät kompressiosukat. Kuinka suuri ero tavallisilla kompressiosukilla on verrattuna näihin erityisleveisiin?
Vastaus. Meidän erityisen leveät kompressiosukkamme ovat noin 4 cm suuremmat ympärysmitaltaan verrattuna tavallisiin kompressiosukkiin.

Kysymys. Mistä materiaalista kompressiosukat on valmistettu?
Vastaus. Kompressiosukat on valmistettu  55 % puuvillasta, 30 % polyamidista och 15 % elastaanista.

Kysymys. Mikä on porrastettu kompressio, josta kirjoitatte kompressiosukkienne yhteydessä?
Vastaus. Porrastettu kompressio tarkoittaa, että kompressiosukat on valmistettu optimaalisella suorituskyvyllä. Kompressiosukissa on eri paine riippuen siitä, mistä kohti sukkaa sitä mitataan. Paine on korkeimmillaan nilkan ympärillä, josta se vähitellen vähenee polvea kohti mentäessä lisätäkseen parhaalla tavalla verenkiertoa ja vähentämällä turvotusta nilkoissa ja säärissä.

Kysymys. Koen, että polvisukat ovat liian pitkät. Voinko taittaa niitä varresta?
Vastaus. Et voi. Kompressiosukkien tulee olla polvipituiset edistääkseen parhaalla tavalla verenkiertoa jaloissa ja säärissä. Jos kompressiosukkia taittaa varresta, tämä muuttaa kompressiosukkien porrastettua kompressiota, mikä voi johtaa kompressiosukkien suorituskyvyn heikkenemiseen.

Seuraa meitä Facebookissa