Tukisukat raskaana oleville | Mustat | Rehaboteket
Tukisukat raskaana oleville tukisukatraskaanaoleville

Tukisukat raskaana oleville | Mustat

  • 31,00 €

Tukisukat raskaana oleville on erityisesti kehitetty ehkäisemään turvotusta ja suonikohjuja, jotka ovat yleinen ongelma raskauden aikana.

Lue lisää

  • Ainutlaatuiset tukisukat raskaana oleville
  • Porrastettu kompressio parhaan suorituskyvyn takaamiseksi
  • Ehkäisevät turvotusta ja ennaltaehkäisevät suonikohjuja
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tukisukat raskaana oleville | Vähentävät turvotusta jaloissa raskauden aikana

Tukisukat raskaana oleville ovat erityiset tukisukat odottaville äideille. Tukisukat antavat samalla tavalla kuin tavalliset tukisukat kompression jalkojen ympärille, mutta niillä on myös vatsaa tukeva vaikutus.
Äitiystukisukkahousut on valmistettu kompressioluokassa 1, mikä tarkoittaa 15-21mmHg:n painetta nilkkojen kohdalla. Paineprofiili 15-21 mmHg on hyvin dokumentoitu. Sillä on paras teho turvotuksen vähentämiseksi sekä virkeiden ja vähemmän väsyneiden jalkojen saamiseksi. Tukisukissa raskaana oleville on niin sanottu porrastettu kompressio, mikä tarkoittaa että tukisukilla on eri paine eri kohdissa jalkaa, riippuen siitä, missä paineen tarve on suurin. Korkeimmillaan paine porrastetuissa raskaana olevien tukisukissa on nilkkojen ympärillä, paine vähenee sitten jalkoja pitkin ylöspäin mentäessä asianmukaisen paineprofiilin varmistamiseksi sekä  turvotuksen vähentämiseksi ja suonikohjujen ehkäisemiseksi parhaalla tavalla.

Ei ole lainkaan epätavallista, että suonikohjuja syntyy raskauden aikana. Suonikohjuja voidaan ehkäistä tehokkaasti käyttämällä raskaana oleville tarkoitettuja tukisukkia. Tukisukat raskaana oleville parantavat verenkiertoa nilkoissa ja jaloissa, mikä johtaa turvotuksen vähentymiseen ja vähentää siten suonikohjujen riskiä. Suonikohjut häviävät usein raskauden jälkeen, mutta jokainen uusi raskaus lisää laajempien laskimo-ongelmien riskiä nilkoissa sekä säärissä.

Odottavien äitien tukisukissa on myös lisäominaisuutena suurempi kompressio jalkojen ympärillä. Tämä kompressio on erityisesti suunniteltu vähentämään tehokkaasti turvotusta ja väsymystä jaloissa.
Äitiystukisukat ovat saatavilla 5 eri koossa ja sinun on otettava mitat oikeaa kokoa varten tukisukkien oikean toiminnan takaamiseksi.

Äitiystukisukkahousut on valmistettu 76 % polyamidista, 23 % elastaanista sekä 1 % puuvillasta parhaan kestävyyden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Tukisukat pestään käsin 30° ja kuivatetaan narulla.


KokoPaino (kg)Pituus (cm)KengännumeroYmpärysmitta nilkka (cm)
Small 41-51150-162 36 - 38 17-20
Medium 47-72158-16837 - 39 19-22
Large 52-74 165-174 38 - 40 20-24
X-Large 65-85172-18239 - 41 21-26
XX-Large76-92 177-18540 - 42 22-27

Seuraa meitä Facebookissa