Myydyin tuote
Geelipohjallinen GRIP
Geelipohjallinen GRIP
Geelipohjallinen GRIP
Geelipohjallinen GRIP

Geelipohjallinen GRIP

21 €

Geelipohjallinen GRIP on yhdistetty iskuja vaimentava ja jalkaholvia tukeva pohjallinen, joka soveltuu yhtä hyvin niin työarkeen kuin pitkäaikaiseen kuormitukseen liikunnan ja kävelyn yhteydessä. Lue lisää
Iskuja vaimentava geelipohjallinen
Vahvistettu kantapään ja jalkapöydän tuki
Optimaalinen vapaa-aikaan ja arkeen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Aivan mahtava toimitus! Tilaa klo 8 aamulla ja vastaanota toimitus klo 19 samana päivänä, erinomaista!" Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Geelipohjallinen GRIP

GRIP-geelipohjallisessa yhdistyvät iskunvaimennus ja jalan tuki ohuessa ja joustavassa rakenteessa. Pohjallisen iskuja vaimentava geelimateriaali yhdistettynä erityisen pehmeisiin, paikallisesti kanta- ja jalkateräosaan sijoitettuihin vahvikkeisiin tarjoavat kokovaimentavan pohjallisen koko jalalle.  Kantapään ympärillä ja jalkaholvissa on tukivahvike, joka on valmistettu pehmeästä ja kokonaan joustavasta nailonmateriaalista, joka mukautuu kengän muotoon antaen lisätukea ja vakautta kantapäälle ja jalkapöytään.

GRIP geelipohjallisen alapinta on kevyesti kiinnittyvä ja pysyy hyvin paikallaan käytön aikana, kuormituksesta tai käytöstä riippumatta. Pohjallinen voidaan helposti muokata sopivaksi etureunasta leikkaamalla. Käytä kengän nykyistä pohjallista mallina ennen uuden pohjallisen asettamista. GRIP on erinomainen pohjallinen jokapäiväiseen käyttöön työpaikalle, kuntoiluun ja retkeilyyn, kun tarvitset lisää iskunvaimennusta koko jalalle. Pohjallinen valmistetaan kaksoiskoissa ja pohjallisen etuosassa on merkinnät, joiden avulla sen pituutta ja leveyttä voidaan muokata tarvittaessa.

Vakaus
Pehmustus
Keskijalkatuki
Etujalkatuki

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, GRIP-malli yhdistää iskunvaimennuksen ja jalan tuen ja korvaa kengän nykyisen pohjallisen varmistaen näin, että sille on riittävästi tilaa kengässä.
Vastaus. Kyllä, pohajllisen voi mukauttaa sopivaksi yksinkertaisesti saksilla leikkaamalla. Käytä kengän nykyistä pohjallista mallina tarkan istuvuuden saamiseksi.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot