Geelipohjallinen GRIP | Rehaboteket
Geelipohjallinen Geelipohjallinen Geelipohjallinen

Geelipohjallinen GRIP

  • 21,00 €

Geelipohjallinen GRIP on yhdistetty iskuja vaimentava ja jalkaholvia tukeva pohjallinen, joka soveltuu yhtä hyvin niin työarkeen kuin pitkäaikaiseen kuormitukseen liikunnan ja kävelyn yhteydessä.

Lue lisää

  • Iskuja vaimentava geelipohjallinen
  • Vahvistettu kantapään ja jalkapöydän tuki
  • Optimaalinen vapaa-aikaan ja arkeen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

GRIP-geelipohjallisessa yhdistyvät iskunvaimennus ja jalan tuki ohuessa ja joustavassa rakenteessa. Pohjallisen iskuja vaimentava geelimateriaali yhdistettynä erityisen pehmeisiin, paikallisesti kanta- ja jalkateräosaan sijoitettuihin vahvikkeisiin tarjoavat kokovaimentavan pohjallisen koko jalalle.  Kantapään ympärillä ja jalkaholvissa on tukivahvike, joka on valmistettu pehmeästä ja kokonaan joustavasta nailonmateriaalista, joka mukautuu kengän muotoon antaen lisätukea ja vakautta kantapäälle ja jalkapöytään.

GRIP geelipohjallisen alapinta on kevyesti kiinnittyvä ja pysyy hyvin paikallaan käytön aikana, kuormituksesta tai käytöstä riippumatta. Pohjallinen voidaan helposti muokata sopivaksi etureunasta leikkaamalla. Käytä kengän nykyistä pohjallista mallina ennen uuden pohjallisen asettamista. GRIP on erinomainen pohjallinen jokapäiväiseen käyttöön työpaikalle, kuntoiluun ja retkeilyyn, kun tarvitset lisää iskunvaimennusta koko jalalle. Pohjallinen valmistetaan kaksoiskoissa ja pohjallisen etuosassa on merkinnät, joiden avulla sen pituutta ja leveyttä voidaan muokata tarvittaessa.


Kengännumero
36-37
38-39
40-41
42-43
44-45
Measurement instructions

Kysymys. Tarvitsen pohjalliset vaelluskenkiini, soveltuuko GRIP-malli tähän?
Vastaus. Kyllä, GRIP-malli yhdistää iskunvaimennuksen ja jalan tuen ja korvaa kengän nykyisen pohjallisen varmistaen näin, että sille on riittävästi tilaa kengässä.

Kysymys. Voiko pohjallisen mukauttaa omaan kengänkokooni?
Vastaus. Kyllä, pohajllisen voi mukauttaa sopivaksi yksinkertaisesti saksilla leikkaamalla. Käytä kengän nykyistä pohjallista mallina tarkan istuvuuden saamiseksi.

Seuraa meitä Facebookissa