Myydyin tuote
  • Varpaiden levittimet
  • Varpaiden levittimet

Varpaiden levittimet

14 €

Varpaiden levittäjä, joka tasoittaa painetta, joka aiheutuu isovarpaan virheasennosta viereisiä varpaita vasten Lue lisää
Paineenalennus isovarpaan sisäpuolella
Tarjoaa tukea isovarpaalle ja naapurivarpaalle
Valmistettu pehmeästä silikonista optimaalista mukavuutta varten

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Silikoninen varvaserotin optimaalista paineensietoa varten

Varpaiden levittäjä ongelmiin, joissa on vino isovarpaan nivel. Varpaanlevitin on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka helpottaa painetta ja korjaa tilapäisesti vinon isovarpaan nivelen ongelmia.
Varpaanlevitin kiinnitetään helposti isovarpaan ja viereisen varpaan päälle ja se auttaa tehokkaasti poistamaan vinon isovarpaan aiheuttamaa painetta.
Anatominen istuvuus vie minimaalisesti tilaa tiukemmissa kengissä.

Levitä varpaanlevitin ensin isovarpaan päälle ja aseta samalla pehmeä silikonikiila isovarpaan ja viereisen varpaan väliin. Kun varvaserotin on paikallaan, toinen silikonirengas asetetaan viereisen varpaan ympärille, jotta varvaserotin kiinnittyy optimaalisesti. Varpaanlevitin voidaan pestä helposti haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella, ja sen on kuivuttava ilmakuivaksi ennen käyttöä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Varpaiden levittimet myydään aina pareittain, 2 kappaletta, jotka toimivat sekä oikeassa että vasemmassa jalassa.

Vastaus. Helpoin tapa on huuhdella se haalealla vedellä ja antaa tuotteen kuivua ilmakuivana

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot