Kantakuppi GelHeel 2D
Kantakuppi GelHeel 2D
Kantakuppi GelHeel 2D

Kantakuppi GelHeel 2D

20 €

Kantakuppi Geeli yhdistää fiksusti tuen ja iskunvaimennuksen kipeälle kantapäälle yhdessä jalkaholvin kevyen tuen kanssa samassa rakenteessa Lue lisää
Valmistettu iskunvaimentavasta geelistä
Ainutlaatuinen muoto kevyempään jalkaholvin tukeen
Pintakerros bambuviskoosia, joka on helppo puhdistaa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Shipping cost 29kr

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Aivan mahtava toimitus! Tilaa klo 8 aamulla ja vastaanota toimitus klo 19 samana päivänä, erinomaista!" Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kantakuppi GelHeel 2D

Kantakuppi Geeli yhdistää kantapään ja jalkaholvin kevyen tuen samassa rakenteessa.
Kuppimainen kantaosa tukee ja vaimentaa kantapäätä samanaikaisesti, kun integroitu holvituki kantakupin sisäpuolella tukee jalkaholvia, samassa rakenteessa.
Kantapään keskiosan alla on pehmeämpi osa varmistamaan erittäin tehokas iskunvaimennus kuormituksen aikana. Kantakupin pinta on päällystetty bambuviskoosikerroksella, joka on hygieeninen materiaali ja helppo pitää puhtaana ja raikkaana.
Geelimateriaali on helposti kiinnittyvää, mikä varmistaa, että kantakuppi pysyy paikallaan kengässä käytön aikana. Jos alapinta likaantuu, se on helpointa puhdistaa haalealla vedellä ja antaa kuivua. 
Kantakuppia valmistetaan oikeaan ja vasempaan jalkaan sopivina malleina. Oikean käytön varmistamiseksi oikea kantapää on merkitty kirjaimella R ja vasen kirjaimella L.
Kantakuppi on saatavilla kolmessa eri koossa: S 37-39, M 40-42, L 43-46. Jos olet kahden koon välillä, on suositeltavaa valita pienempi kantakuppi.
 

Vakaus
Pehmustus
Keskijalkatuki

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Sinun tulee valita pienempi koko oikean istuvuuden varmistamiseksi
Vastaus. Kyllä, suositeltu pesuohje on yksinkertaisesti huuhdella kantakuppi ja antaa sen kuivua ennen käyttöä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot