Myydyin tuote
Kantakuppi TaluFIT
Kantakuppi TaluFIT
Kantakuppi TaluFIT
Kantakuppi TaluFIT

Kantakuppi TaluFIT

25 €

Ylimääräisiä iskuja vaimentava ja vakauttava kantakuppi kantapään kipujen hoitamiseen, vaurioiden poistamiseen, kantapään tukemiseen, plantaarifaskiittiin ja kantapään pehmusteeksi. Lue lisää
Ainutlaatuinen GRID-muotoilu optimaaliseen iskunvaimennukseen
Tarjoaa kantapäälle ylimääräisen tuen ja tehokkaan kuormituksen vähentämisen.
Optimaalinen muotoilu urheiluun ja liikuntaan

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kantakuppi TaluFIT

TaluFIT-kantakuppi on äskettäin kehitetty kantakuppi tehokkaampaan kantapään kivun hoitoon lapsilla ja aikuisilla. Kantakuppi on valmistettu muotonsa pitävästä polymeeristä, joka tarjoaa ylimääräisen iskunvaimennuksen ja lievennyksen, tasapainottaen samalla parantunutta kipeää kantapäätä. TaluFIT tarjoaa kivunlievitystä yleisiin kantapääkipuihin, plantaarifaskiittiin, luupiikkiin sekä lasten kantapään kipuihin, kuten Severin tauti tai apophysitis calcanei.
TaluFIT-kantakupissa on ainutlaatuinen iskuja vaimentava rakenne, joka koostuu yksittäisistä GRID-soluista, jotka peittävät koko kantapään kosketuspinnan 35 solulla aikuisten malleissa ja 21 solulla lasten kantakupissa. GRID-solut ovat iskunvaimentavia, muotonsa säilyttäviä soluja, jotka edistävät tehokkaasti ylimääräistä iskunvaimennusta ja lisäävät vakautta koko jalalle. Kantakupin takareuna on muotoiltu kuudesta vahvistetusta GRID-kennosta iskunvaimennuksen parantamiseksi edelleen kantapään takaosassa, joka altistuu ylimääräiselle voimakkaalle rasitukselle.
Talufitin anatominen istuvuus yhdessä sen vakauttavan rakenteen kanssa tarjoaa tehokkaan tuen kantapään ulkoreunan ympärille. Muotoilu ja toiminnallisuus ovat erityisen tärkeitä kantapään kipuihin ja kantapään rasvapatjan surkastumiseen liittyvissä ongelmissa. Kun kyseessä on kantapään rasvapatjan surkastumiseen liittyvä ongelma, rasvapatja ikään kuin "kelluu" kantapään sivuilta, mikä johtaa tavallisesti huonompaan iskunvaimennukseen. Talufit tarjoaa täydellisen ja tehokkaan tuen rasvapatjan sisä- ja ulkopuolelle sekä koko kantapään takaosaan, ehkäisten tehokkaasti rasvapatjan ulospäin painumista. Kantapään kipujen ja plantaarifaskiitin aiheuttamien ongelmien yhteydessä kantapään alle sijoittuva GRID-rakenne luo pehmeän tuen normaalille, kivuttomalle kuormitukselle.
Neliskulmaiset GRID-solut tarjoavat myös tehokkaan kivunlievityksen kantaluun alla sijaitsevalle kipupisteelle ongelmissa, jotka liittyvät luupiikkiin (kantaluussa keskellä alhaalla) tai plantaarifaskiittiin (kipu kantapään etuosan sisäpuolella).

Käytä TaluFIT-kantakuppia:
- Yleisiin kantapään kipuihin
- Rasvapatjan kiputiloihin ja surkastumiseen
- Luupiikin kuormituskipuihin
- Plantaarifaskiittiin
- Lasten kantapäänkipuihin (apophysitis cancenei, Severin tauti)
- Akillesjänteen tulehduksen tukemiseen
- Haglundin kantapäähän


Kantakuppia on saatavana kolmessa eri koossa sekä kehon painon että kantapään koon perusteella.
Eri koot varmistavat, että kantakuppi sopii parhaiten kantapään anatomisiin ominaisuuksiin sekä auttaa lisäämällä vakautta ja tukea kipeään kantapäähän.
Kantakuppi voidaan helposti siirtää kengistä toisiin. Kuppi voidaan sijoittaa joko suoraan kenkään sen kantaosaa vasten tai vaihtoehtoisesti suoraan jalkaa vasten sukan alle. Näin kantakuppi kiinnittyy tukevasti paikoilleen.
TaluFIT on helposti puhdistettavissa pesemällä käsin vedellä sekä pyyhkimällä kuivalla liinalla.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Suosittelemme, että valitset lasten mallin, vaikka tyttäresi paino onkin hieman yli 50 kg. Kantakupin koolla on tärkeä tehtävä kannan ympärille tulevan tuen tarjonnassa, ja lasten koko varmistaa hänen kantapäälleen oikeanlaisen tuen.
Vastaus. Kantakupit ovat erittäin helppohoitoisia ja helposti puhdistettavissa. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä, on laittaa kuppi haaleaan veteen ja antaa sen kuivua ennen käyttöä.
Vastaus. Kantakupit toimivat aina parhaiten, jos niitä käytetään vakaammassa kengässä. Vakaan kengän etuna on, että siinä on aina vakaampi kantakappi tukemassa sekä kantakuppia että kantaluuta. Kantakuppi voidaan sijoittaa joko suoraan kenkään tai vaihtoehtoisesti sukan alle, jolloin kuppi sijoittuu paremmin kantaluuta vasten.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot