Kantakuppi TaluFIT | Rehaboteket
kantakuppi kantakuppia kantakuppi

Kantakuppi TaluFIT

  • 25,00 €

Ylimääräisiä iskuja vaimentava ja vakauttava kantakuppi kantapään kipujen hoitamiseen, vaurioiden poistamiseen, kantapään tukemiseen, plantaarifaskiittiin ja kantapään pehmusteeksi.

Lue lisää

  • Ainutlaatuinen GRID-muotoilu optimaaliseen iskunvaimennukseen
  • Tarjoaa kantapäälle ylimääräisen tuen ja tehokkaan kuormituksen vähentämisen.
  • Optimaalinen muotoilu urheiluun ja liikuntaan
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

TaluFIT-kantakuppi on äskettäin kehitetty kantakuppi tehokkaampaan kantapään kivun hoitoon lapsilla ja aikuisilla. Kantakuppi on valmistettu muotonsa pitävästä polymeeristä, joka tarjoaa ylimääräisen iskunvaimennuksen ja lievennyksen, tasapainottaen samalla parantunutta kipeää kantapäätä. TaluFIT tarjoaa kivunlievitystä yleisiin kantapääkipuihin, plantaarifaskiittiin, luupiikkiin sekä lasten kantapään kipuihin, kuten Severin tauti tai apophysitis calcanei.
TaluFIT-kantakupissa on ainutlaatuinen iskuja vaimentava rakenne, joka koostuu yksittäisistä GRID-soluista, jotka peittävät koko kantapään kosketuspinnan 35 solulla aikuisten malleissa ja 21 solulla lasten kantakupissa. GRID-solut ovat iskunvaimentavia, muotonsa säilyttäviä soluja, jotka edistävät tehokkaasti ylimääräistä iskunvaimennusta ja lisäävät vakautta koko jalalle. Kantakupin takareuna on muotoiltu kuudesta vahvistetusta GRID-kennosta iskunvaimennuksen parantamiseksi edelleen kantapään takaosassa, joka altistuu ylimääräiselle voimakkaalle rasitukselle.
Talufitin anatominen istuvuus yhdessä sen vakauttavan rakenteen kanssa tarjoaa tehokkaan tuen kantapään ulkoreunan ympärille. Muotoilu ja toiminnallisuus ovat erityisen tärkeitä kantapään kipuihin ja kantapään rasvapatjan surkastumiseen liittyvissä ongelmissa. Kun kyseessä on kantapään rasvapatjan surkastumiseen liittyvä ongelma, rasvapatja ikään kuin "kelluu" kantapään sivuilta, mikä johtaa tavallisesti huonompaan iskunvaimennukseen. Talufit tarjoaa täydellisen ja tehokkaan tuen rasvapatjan sisä- ja ulkopuolelle sekä koko kantapään takaosaan, ehkäisten tehokkaasti rasvapatjan ulospäin painumista. Kantapään kipujen ja plantaarifaskiitin aiheuttamien ongelmien yhteydessä kantapään alle sijoittuva GRID-rakenne luo pehmeän tuen normaalille, kivuttomalle kuormitukselle.
Neliskulmaiset GRID-solut tarjoavat myös tehokkaan kivunlievityksen kantaluun alla sijaitsevalle kipupisteelle ongelmissa, jotka liittyvät luupiikkiin (kantaluussa keskellä alhaalla) tai plantaarifaskiittiin (kipu kantapään etuosan sisäpuolella).

Käytä TaluFIT-kantakuppia:
- Yleisiin kantapään kipuihin
- Rasvapatjan kiputiloihin ja surkastumiseen
- Luupiikin kuormituskipuihin
- Plantaarifaskiittiin
- Lasten kantapäänkipuihin (apophysitis cancenei, Severin tauti)
- Akillesjänteen tulehduksen tukemiseen
- Haglundin kantapäähän

Kantakuppia on saatavana kolmessa eri koossa sekä kehon painon että kantapään koon perusteella.
Eri koot varmistavat, että kantakuppi sopii parhaiten kantapään anatomisiin ominaisuuksiin sekä auttaa lisäämällä vakautta ja tukea kipeään kantapäähän.
Kantakuppi voidaan helposti siirtää kengistä toisiin. Kuppi voidaan sijoittaa joko suoraan kenkään sen kantaosaa vasten tai vaihtoehtoisesti suoraan jalkaa vasten sukan alle. Näin kantakuppi kiinnittyy tukevasti paikoilleen.
TaluFIT on helposti puhdistettavissa pesemällä käsin vedellä sekä pyyhkimällä kuivalla liinalla.


Koko / Paino
Lapset - 50 kg
< 80 kg
> 80 kg

Kysymys. 12-vuotiaalla tyttärelläni on Severin taudista johtuen kipeät kantapäät. Hän painaa 54 kg. Minkä kokoinen kantakuppi hänelle kannattaa valita?
Vastaus. Suosittelemme, että valitset lasten mallin, vaikka tyttäresi paino onkin hieman yli 50 kg. Kantakupin koolla on tärkeä tehtävä kannan ympärille tulevan tuen tarjonnassa, ja lasten koko varmistaa hänen kantapäälleen oikeanlaisen tuen.

Kysymys. Kuinka puhdistan kantakupin?
Vastaus. Kantakupit ovat erittäin helppohoitoisia ja helposti puhdistettavissa. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä, on laittaa kuppi haaleaan veteen ja antaa sen kuivua ennen käyttöä.

Kysymys. Kuinka kantakuppia tulee käyttää?
Vastaus. Kantakupit toimivat aina parhaiten, jos niitä käytetään vakaammassa kengässä. Vakaan kengän etuna on, että siinä on aina vakaampi kantakappi tukemassa sekä kantakuppia että kantaluuta. Kantakuppi voidaan sijoittaa joko suoraan kenkään tai vaihtoehtoisesti sukan alle, jolloin kuppi sijoittuu paremmin kantaluuta vasten.

Seuraa meitä Facebookissa