Myydyin tuote
  • Talufit kantakuppi
  • Talufit kantakuppi
  • Talufit kantakuppi
  • Talufit kantakuppi

Talufit kantakuppi

25 €

Kantapääkuppia on saatavana lapsikokoisena ja sitä voivat käyttää kaikki.   Lue lisää
Ainutlaatuinen muotoilu lisää iskunvaimennusta
Toimii urheiluun, liikuntaan ja jokapäiväiseen elämään
Myydään aina pareittain | Saatavana lasten koossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

TaluFIT - lisää vakautta ja iskunvaimennusta

TaluFIT-kantapääkuppi on valmistettu mittapysyvästä polymeeristä, joka edistää iskunvaimennusta yhdessä kantapään vakauden parantamisen kanssa. Kantapääkupissa on iskuja vaimentava rakenne, joka koostuu yksittäisistä GRID-kennoista, jotka peittävät kantapään koko kosketuspinnan.

Tukeva istuvuus

TaluFIT:n istuvuus yhdistettynä vakauttavaan rakenteeseen antaa tukea koko kantapään ulkoreunan ympärille. Vetäytyneen kantapehmusteen ongelmissa kantapehmuste "kelluu" ulos kantapään sivuille, mikä vähentää kantapään iskunvaimennuskykyä. TaluFIT:n kantapääkuppi antaa lisätukea kantapään tyynyn sivuille ja takareunaan, mikä estää tehokkaasti kantapään tyynyn painumisen ulospäin. Plantaarifaskiitin aiheuttaman kantapääkivun yhteydessä kantapääkuppi luo kantapäälle pehmeän rakenteen jokapäiväisten aktiviteettien, urheilun tai töiden aikana.

Sovellukset

TaluFIT kantapääkuppia voidaan käyttää seuraavissa tiloissa:

- yleisterveydellinen kipu
- kantapohjan väsymys (Fat Pad Syndrome)
- plantaarifaskiitti (kantapään kannattelu)
- Seversin vamma (kantapään kipu lapsilla, apofysiitti)
- Haglundin kantapää.

Koko

Korkokuppi on saatavana kolmessa koossa kehon painon ja kantapään koon mukaan. On tärkeää valita oikea koko optimaalisen istuvuuden ja kivuliaan kantapään helpottamiseksi. Tuote myydään pareittain.

Käyttö

Korkokuppi voidaan helposti siirtää eri kenkien välillä ja asettaa suoraan kenkään kengän kantapään korkkia vasten. Vaihtoehtoisesti se voidaan asettaa suoraan jalkaa vasten sukan sisälle vahvistamaan kantapääkupin kiinnitystä entisestään.

Hoito

TaluFIT on helppo puhdistaa haalealla vedellä ja pyyhkiä kuivalla liinalla.

 

Lisää vakautta ja iskunvaimennusta

Uniikki kantapääkuppi, joka on valmistettu mittatarkasta kumista, joka antaa lisävakautta ja iskunvaimennusta

 

Lisää vakautta ja iskunvaimennusta

Useita kokoja

TaluFIT on saatavana lasten koossa, joka on erityisesti mukautettu lasten kehittymättömille kantapäille. Sitä on saatavana kahdessa aikuisten koossa, jotka perustuvat kehon painoon: enintään 80 kg (naiset) ja yli 80 kg (miehet).

Useita kokoja

Tukeva istuvuus

Kantapään kupin muotoilun tarkoituksena on tukea kantapäätä ja estää kantapään tyynyä - kehon omaa iskunvaimenninta - kellumasta ulos

Tukeva istuvuus

Usein kysytyt kysymykset

Suosittelemme valitsemaan lapsikoon (Small), vaikka tyttö painaisi hieman yli 50 kg.

Kantakupit puhdistetaan helposti haalealla vedellä ja ne voidaan sen jälkeen antaa kuivua ilmavasti tai pyyhkiä kuivalla liinalla.

Korkokuppi toimii aina parhaiten, kun sitä käytetään kengässä, jossa on vakaa kantakuppi. Sen voi asettaa suoraan kenkään kantapääkuppia vasten. Vaihtoehtoisesti se voidaan sijoittaa sukan sisälle, jolloin kupin kiinnittyminen kantapään luuhun paranee entisestään.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot