Myydyin tuote
  • Pelottipohjallinen jalkaterän ongelmiin
  • Pelottipohjallinen jalkaterän ongelmiin

Pelottipohjallinen jalkaterän ongelmiin

27 €

Pelottipohjallinen hoitaa tehokkaasti jalkaterän kipuja. Se sopii kaikkiin kenkiin kantakorkeudesta tai mallista riippumatta. Lue lisää
Jalkaterän tehokas kuormituksen vähennys
Pehmeä, iskuja vaimentava 3/4-pohjallinen vie vain vähän tilaa
Voidaan käyttää kaikissa kengissä, koron korkeudesta riippumatta

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Pelottipohjallinen jalkaterän ongelmiin

Jalkakipu johtuu usein madaltuneesta jalkaholvin etuosasta. Tämä tarkoittaa jalkaterän alaspäin vajoamista, mikä lisää päkiän etuosan kuormitusta ja aiheuttaa kipua.
On melko yleistä, että madaltunut jalkaholvi aiheuttaa myös painetta jalkaterän hermoväylille (ns. Mortonin neurooma), mistä välittömänä seurauksena on intensiivinen kipu jalkaterässä. Hermosäryn aiheuttamat jalkaterän kivut ovat usein voimakkaita ja vaikeuttavat normaalia kävelyä.
Jalkaterässä voi ilmetä ongelmia myös ilman, että jalkaholvi vajoaa alaspäin. Tätä ilmenee usein käytettäessä korkokenkiä, mikä rasittaa päkiää liikaa.

Jalkaterän kipuun liittyy yleensä liiallinen kuormitus jalkaholvin etuosassa, joka on laukaiseva tekijä kivulle. Jalkaterän kipu sijoittuu usein joko nivelpäiden väliin tai suoraan päkiöiden päälle.
Pelottipohjallinen nostaa tehokkaasti madaltuneen jalkaholvin. Tämä on pohjalliseen kuuluvan nostattavan, holvikaaren taakse sijoittuvan pelotin ansiota. Pelotin vaikutus edesauttaa tasaisempaa kuormitusta sekä jalkaterän ja päkiän etuosan tukemista pohjallista käytettäessä.

Pelottipohjallinen on valmistettu pehmeästä ja muotonsa pitävästä PU-vaahdosta, joka tarjoaa jalkaholvin etuosalle vakaan ja mukavan noston käytön aikana. Materiaalivalinta ja pelotin rakenne ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia pohjallisen asianmukaisen toimivuuden ja vaikutuksen varmistamiseksi.
Pelottipohjallinen on varustettu kokoa lisäävällä T-muotoillulla pelotilla tarkoittaen sitä, että sekä sen korkeus, muoto että materiaalin ominaisuudet muuttuvat valitsemasi pelottipohjallisen koon mukaan. Kokoon sovitetun pelotin etuna on, että pelotin tarjoama tuen määrä on optimoitu sopimaan jalan pituudelle ja leveydelle.
Pelottipohjallinen on ns. 3/4-malli, joka vie vain minimaalisesti tilaa kengissä. Pelottipohjallisen pyöristetty takaosa asetetaan kengän kantakappia vasten. Tämä varmistaa pelotin mahtuvan oikeaan kohtaan jalkaterän päälle parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Pelottipohjallisen paksuus on vain 2 mm kannan alapuolella. Tämän ansiosta se toimii ongelmitta kaikissa kengissä, mukaan lukien korkokengät ja kapeammat kengät. Pelottipohjallisessa on itseliimautuva teippi, joka on sijoitettu koko pohjan kantaosaan. Teippi varmistaa pohjallisen pysyvän jopa kengissä, joissa on hieman korkeampi korko.
Pelottipohjallinen on myös hyvä apu vaivaisenluulle, sillä sen avulla isovarvas saa helpotusta. Sen lisäksi pohjallinen toimii myös apuna vasaravarpaalle sekä kivulle, joka aiheutuu koko jalkaterän päälle asettuvasta kuormituksesta.
Pelottipohjallisessa on 2 mm Poron-kerros koko pohjan pituudelta. Poron on pehmeä, iskuja vaimentava materiaali, joka parantaa sekä iskunvaimennusta että mukavuutta. Pohjalliset on valmistettu siten, että ne on räätälöity sopimaan oikealle ja vasemmalle jalalle. Tämä takaa optimaalisen toiminnallisuuden, minkä lisäksi materiaalina käytetty aito nahka takaa parhaan käyttömukavuuden.
Tarvittaessa pelottipohjallinen voidaan helposti siirtää kengistä toisiin. Pelottipohjalliset myydään aina pareittain (2 kpl pakkauksessa).

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Jalkaterän kuormituskivut johtuvat usein madaltuneesta jalkaholvin etuosasta. Toisin sanoen etummainen holvikaari vajoaa alaspäin lisäten jalkaterän kuormitusta, mikä johtaa usein rasituskipuun. Jalkaterän pelotti nostattaa tehokkaasti jalkaholvin etuosaa ja vähentää kuormitusta päkiän etuosassa.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot