Myydyin tuote
Pohjallinen Balance 2
Pohjallinen Balance 2
Pohjallinen Balance 2

Pohjallinen Balance 2

25 €

Iskuja vaimentava mukavuuspohjallinen sisäänrakennetulla kanta- ja jalkaholvituella. Optimaalinen treeniin, liikuntaan tai pitkään päivään seisomatyössä. Lue lisää
Vahvistettu kanta- ja jalkapöydäntuki
Lisäiskunvaimennus kannassa ja jalkaterässä
Optimaalinen niin arkeen, urheiluun kuin liikuntaan

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Pohjallinen Balance 2

Iskuja vaimentava Balance 2 on kokovaimentava pohjallinen, joka on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä PU-vaahdosta, parhaaseen mukavuuteen. Pohjallinen tarjoaa tehokkaan iskunvaimennuksen koko jalalle ja se sopii sekä arkikäyttöön että urheiluun ja liikuntaan ilman rajoituksia. Kantaosassa ja jalkapöydässä on nailonvahvisteinen, muotoonvalettu vahvike, joka antaa tehokkaan tuen kantapäälle ja jalkapöydälle. Kulhon muotoinen, muotoonvalettu vahvike kantaosassa antaa tukea kantapään ympärille ja jalkapöydän tuki tarjoaa tehokkaan tuen jalkaholville jalkapöydän vakauttamiseksi.

Kantaosan keskellä oleva valettu, pehmeämpi geelimateriaali antaa tehokkaamman iskunvaimennuksen paikallisesti kantapäähän, mikä tarjoaa lisää iskunvaimennusta normaalin kovan kantapääaskelluksen aikana, joka syntyy kävellessä tai korkeaintensiivisen urheilun ja liikunnan aikana. Geelivahvike yhdessä pohjallisen pehmeän PU-vaahdon ja kulhonmuotoisen kantaosan kanssa tarjoaa useita ainutlaatuisia toimintoja kivuliaille kantapäille, yhdessä ja samassa pohjallisessa. 

Toinen pehmeä ja iskuja vaimentava geelimateriaali sijaitsee päkiän alla keskellä. Geelivahvike on suunniteltu peittämään päkiän etuosa kauttaaltaan pikkuvarpaasta isovarpaaseen ja se tarjoaa lisää pehmeyttä ja mukavuutta jalkaterälle raskaan kuormituksen aikana. Kantapään ja jalkaterän ylimääräisissä, iskuja vaimentavissa vahvikkeissa on hieman tarttuva pinta, mikä parantaa pohjallisten kiinnittymistä kenkiin. Pinta likaantuu ajan myötä ja sen tarttuvuus heikentyy, mutta tarttuvuus voidaan palauttaa puhdistamalla pinta kostealla liinalla. 
Jalkaa vasten tuleva pinta on päällystetty pehmeällä ja kestävällä tekstiilillä, parhaan mukavuuden ja minimaalisen kitkan aikaansaamiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, pohjallinen voidaan helpoimmin mukauttaa tarkkaan istuvuuteen leikkaamalla sen etuosasta. Suosittelemme, että mittaat kengässä olevan nykyisen pohjallisen saadaksesi tarkan istuvuuden.
Vastaus. Ei, pohjallinen ei vie enemmän tilaa kuin kengässä olemassa oleva pohjallinen, joka poistetaan kengästä ennen uuden pohjallisen asettamista.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot