Pohjallinen Balance 2 | Rehaboteket
Iskuja vaimentava pohjallinen Iskuja vaimentava pohjallinen iIskuja vaimentava pohjallinen Iskuja vaimentava mukavuuspohjallinen

Pohjallinen Balance 2

  • 19,00 €

Iskuja vaimentava mukavuuspohjallinen sisäänrakennetulla kanta- ja jalkaholvituella. Optimaalinen treeniin, liikuntaan tai pitkään päivään seisomatyössä.

Lue lisää

  • Vahvistettu kanta- ja jalkapöydäntuki
  • Lisäiskunvaimennus kannassa ja jalkaterässä
  • Optimaalinen niin arkeen, urheiluun kuin liikuntaan
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Iskuja vaimentava Balance 2 on kokovaimentava pohjallinen, joka on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä PU-vaahdosta, parhaaseen mukavuuteen. Pohjallinen tarjoaa tehokkaan iskunvaimennuksen koko jalalle ja se sopii sekä arkikäyttöön että urheiluun ja liikuntaan ilman rajoituksia. Kantaosassa ja jalkapöydässä on nailonvahvisteinen, muotoonvalettu vahvike, joka antaa tehokkaan tuen kantapäälle ja jalkapöydälle. Kulhon muotoinen, muotoonvalettu vahvike kantaosassa antaa tukea kantapään ympärille ja jalkapöydän tuki tarjoaa tehokkaan tuen jalkaholville jalkapöydän vakauttamiseksi.

Kantaosan keskellä oleva valettu, pehmeämpi geelimateriaali antaa tehokkaamman iskunvaimennuksen paikallisesti kantapäähän, mikä tarjoaa lisää iskunvaimennusta normaalin kovan kantapääaskelluksen aikana, joka syntyy kävellessä tai korkeaintensiivisen urheilun ja liikunnan aikana. Geelivahvike yhdessä pohjallisen pehmeän PU-vaahdon ja kulhonmuotoisen kantaosan kanssa tarjoaa useita ainutlaatuisia toimintoja kivuliaille kantapäille, yhdessä ja samassa pohjallisessa. 

Toinen pehmeä ja iskuja vaimentava geelimateriaali sijaitsee päkiän alla keskellä. Geelivahvike on suunniteltu peittämään päkiän etuosa kauttaaltaan pikkuvarpaasta isovarpaaseen ja se tarjoaa lisää pehmeyttä ja mukavuutta jalkaterälle raskaan kuormituksen aikana. Kantapään ja jalkaterän ylimääräisissä, iskuja vaimentavissa vahvikkeissa on hieman tarttuva pinta, mikä parantaa pohjallisten kiinnittymistä kenkiin. Pinta likaantuu ajan myötä ja sen tarttuvuus heikentyy, mutta tarttuvuus voidaan palauttaa puhdistamalla pinta kostealla liinalla. 
Jalkaa vasten tuleva pinta on päällystetty pehmeällä ja kestävällä tekstiilillä, parhaan mukavuuden ja minimaalisen kitkan aikaansaamiseksi.


Kengännumero
35 - 37
38 - 40 Nainen
39 - 41 Herra
42 - 43
44 - 47
Measurement instructions

Kysymys. Voiko pohjallisen mukauttaa tarkalleen sopivaksi?
Vastaus. Kyllä, pohjallinen voidaan helpoimmin mukauttaa tarkkaan istuvuuteen leikkaamalla sen etuosasta. Suosittelemme, että mittaat kengässä olevan nykyisen pohjallisen saadaksesi tarkan istuvuuden.

Kysymys. Viekö pohjallinen paljon tilaa kengässä?
Vastaus. Ei, pohjallinen ei vie enemmän tilaa kuin kengässä olemassa oleva pohjallinen, joka poistetaan kengästä ennen uuden pohjallisen asettamista.

Seuraa meitä Facebookissa