• Pohjallinen WoolTech
  • Pohjallinen WoolTech
  • Pohjallinen WoolTech

Pohjallinen WoolTech

59 €

Wooltech on lämmittävä ja teknisesti kehittynyt pohjallinen, jossa yhdistyy jalan tuki ja iskunvaimennus. Pohjallisen ylempi villakerros on luonnollisesti lämpöä säätelevä Lue lisää
Dynaaminen nailonista valmistettu jalkapöydän tuki
Leveämpi lesti saappaille ja monoille
Pintakerros on luonnollisesti lämpöä säätelevää villaa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Pohjallinen WoolTech

WoolTech on teknisesti valmistettu pohjallinen, joka tarjoaa kantapäälle ja jalkapöydälle lisätukea ja vakautta.
Pohjallisen erityisen vakaa kantapään ja jalkapöydän tuki on valmistettu nailonista ja luo dynaamisen tuen, joka helpottaa jalkaan kohdistuvaa kuormitusta. WoolTech on valmistettu kaksinkertaisesta EVA-vaahtokerroksesta, minkä lisäksi siinä on pehmeämpi ja vakaampi kerros, joka tekee pohjallisesta tukevamman ja vaimentavamman joka tilanteessa. EVA on erityisen vaimentava materiaali, jota käytetään usein muotonsa säilyttävänä ja vaimentavana välipohjana urheilukengissä. Materiaalin ominaisuuksien ansiosta se säilyttää muotonsa ja tarjoaa vakaan vaimennuksen yhdessä ja samassa materiaalissa. WoolTechin pehmeämpi EVA-materiaali (3 mm) luo hyvät edellytykset pehmeään vaimennukseen, kun taas vakaampi EVA-materiaali (2 mm) tekee pohjallisesta muotonsa säilyttävän. Pohjallisen päällyskerros on valmistettu villasta, joka tarjoaa luonnollisesti lämmittävät ja hengittävät ominaisuudet jalkaa vasten käytön aikana.
Villalla on ainutlaatuinen kyky lämmön ja kylmän säätelyyn materiaalin kosteutta imevien ominaisuuksien ansiosta. Kosteutta imevä ominaisuus poistaa kosteutta jalasta, mikä tarjoaa lämpimämmän tunteen vuoden kylmien kuukausien aikana.

Keskellä kantapäätä WoolTechissä on pehmeä ja vaimentava alue, joka parantaa vaimennusta kantapään ympärillä yhdessä tehokkaiden kantapehmusteiden kanssa.
WoolTech on suunniteltu toimimaan optimaalisesti saappaissa, vaelluskengissä tai talvikengissä, ja sen hieman leveämmän päkiän kohdan ansiosta se sopii täydellisesti talvikenkiin tai vaellussaappaisiin.

Pohjallinen valmistetaan tuplakokoina, ja kokoa on helppo säätää edestä täydellisen istuvuuden ja pituuden saamiseksi. Kengässä valmiiksi oleva pohjallinen otetaan ulos ja se sopii optimaalisesti mallina pohjallisen koon mukauttamiseen.
WoolTech on kehitetty erityisesti jokaiselle, joka haluaa toiminnallisen ja hyvin vaimentavan pohjallisen, jossa on lisäksi lämmittävät ominaisuudet vuoden kylmien kuukausien aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, ehdottomasti! WoolTech yhdistää tuen, vaimennuksen ja lämmittävät ominaisuudet yhdessä pohjallisessa, ja se sopii optimaalisesti sinulle, joka seisot jaloillasi pidempiä aikoja.
Vastaus. Kyllä, pohjallisen leveyttä ja pituutta voi muokata terävíen saksien avulla.
Vastaus. Kyllä, WoolTech korvaa kengässä olevan alkuperäisen pohjallisen.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot