• Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon | PF-Nite
  • Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon | PF-Nite

Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon | PF-Nite

129 €

Ainutlaatuinen yölasta plantaarifaskiitin ja luupiikin hoitoon. Yölasta antaa hitaan jalan kantakalvon venytyksen. Lue lisää
Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon
Täysin säädettävissä yksilöllistä hoitoa varten
Ehkäisee aamujäykkyyttä

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon | PF-Nite

Hoida plantaarifaskiittia ainutlaatuisella yölastalla

Yölasta plantaarifaskiitin ja luupiikin hoitoon. PF-Nite yölasta on erittäin kätevä ja täysin ainutlaatuinen yölasta tehokkaaseen plantaarifaskiitin yhteydessä ilmenevän kivun hoitoon. Yölasta plantaarifaskiittiin venyttää kantakalvoa jalan alla hitaasti, hallitusti sekä jatkuvasti tehokasta plantaarifaskiitin hoitoa varten. Tulehdus ja kipu plantaarifaskiitin yhteydessä sijoittuu usein jalan sisään; jalkapöydän ja kantapään siirtymäkohtaan, jota PF-Nite hoitaa tehokkaasti. Tulehduskipu plantaarifaskiitin yhteydessä aiheuttaa usein suoraan kuormituskipua jalassa ja selkeän kivun ja vaikeuden liikkua aamulla yöunien jälkeen, kun jalka on ollut rentoutuneessa tilassa nukkumisen aikana eikä plantaarifaskiaa ole venytetty. PF-Nite yölasta plantaarifaskiittiin varmistaa jatkuvan jalan kantakalvon venytyksen murtaakseen tehokkaasti negatiivisen kierteen plantaarifaskiitin yhteydessä. Tämä on perinteinen hoitomuoto plantaarifaskiittiin.

PF-Niten ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa jalan kantakalvon varovaisen venytyksen nivelletyn jalkalaattaansa ansiosta, joka säädetään helposti yölastan etuosassa olevan tarranauhan avulla. Tarranauha säätää venytyksen määrän yölastan etupuolella. Yölastan venytyksen voi helposti säätää yksilölliseksi saavuttaakseen suurimman mahdollisen kivunlievityksen. Säädettävän kantakalvon venytyksen avulla saavutetaan hidas jalan kantakalvon venytys ja hoito. Hoito myötävaikuttaa usein nopeutuneen parantumisen, suoranaisen kivunlievityksen sekä vähentyneen kivun ja jäykkyyden aamuisin.

Yölasta plantaarifaskiittiin on varustettu luistoa estävällä pinnalla jalan alla ja jalkaa vasten kiinnittämään yölasta vieläkin paremmin käytössä. Yölasta PF-Nitella on myös täysin ainutlaatuinen rakenne avoimella kantapäällä, mikä tarkoittaa että lasta koetaan erittäin kätevänä eikä niin suljettuna kuin toiset yölastat käytettäessä sitä sängyssä. Yölastasta huolimatta täydellinen kantapään tuntuma säilyy sängyssä, mikä on täysin ainutlaatuista plantaarifaskiittiyölastalle. Yölasta on hyvin pehmustettu ilmavalla ja hyvin miellyttävällä materiaalilla parasta mahdollista käyttömukavuutta varten.

Kuinka yölastaa plantaarifaskiittiin käytetään
Kiristä tekstiili pohkeen sekä säären ympärille. Säädä venytyksen määrä säätämällä yölastan keskellä etupuolella olevaa tarranauhakiinnitystä. Yölasta hoitaa plaantaarifaskiittia tehokkaasti 90° kulmasta lähtien. Valitse toivomasi asteluku yölastan etupuolella olevan tarranauhakiinnityksen avulla. Voimakkaampaa hoitoa varten kiristä tarranauhakiinnitys kireämmälle.

 
 

 

 

  
 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, yölasta plantaarifaskiittiin on erityisesti muotoiltu venyttämään jalan alla olevaa tulehtunutta kantakalvoa plantaarifaskiitin tehokasta hoitoa varten. Venytys vähentää aamukipua ja liikkeellelähtö vaikeuksia.
Vastaus. Yölasta venyttää jalan alla olevaa kantakalvoa nivelletyn jalkalaatan ja säädettävän remmin avulla, joka mahdollistaa helpon ja yksilöllisen yölastan venytyksen määrän säädön.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot