Iskuja vaimentava Multikiila | tehokas kantapääkipujen lievitys | Rehaboteket
Multikiila Multikiila Multikiila

Iskuja vaimentava Multikiila | tehokas kantapääkipujen lievitys

  • 25,00 €

Iskuja vaimentava Multikiila tehokkaaseen kantapääkipujen lievitykseen. Multikiilan ainutlaatuinen konstruktio vaimentaa iskuja tehokkaasti. Lue lisää

  • Tehokas tuki kantapään rasvapatjan ongelmiin
  • Korekeampi reuna koko kantapäänluun ympäri tehokkaan tuen vuoksi
  • VEP – Viskoelastinen polymeeri suurella tuen- ja painonabsorvoivalla ominaisuudella
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ensiapu kipeille kantapäille. Ainutlaatuinen Multikiila on kantakiila, joka on suunniteltu antamaan tehokasta tukea kantapään rasvapatjan ongelmissa. Kiilan reuna on suurempi kuin kantapään luu ja antaa tehokasta tukea koko rasvapatjan alle kantaluuhun. Aseta kiila suoraan kenkään ja muista siirtää sitä käytössä olevista kengistä toisiin, jotta saat parhaan iskunvaimennuksen. Kiilan pinta on hieman tahmea, mikä estää sen liikkumisen kengässä. Jos kiila likaantuu ja menettää tahmean pintansa voidaan se pestä haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella.

Tavallisena päivänä joutuvat jalat tuhansien kilojen rasituksen kohteeksi. Normaalisti jalat kestävät tämän, mutta vammautunut jalka vaatii apua, jotta nopea paluu tavalliseen toimintaan mahdollistuisi. Rehaboteketin jalkatuotteet valmistetaan tehokkaasti auttamaan jalkoja sekä tukemaan ja vakauttamaan niiden biomekaanista tasapainoa. Tuotteet on valmistettu VEP - Viskoelastisesta polymeeristä, geelimäisestä aineesta, joka on iskun- ja paineenkestävää ja joka tuntuu mukavalta ja lievittää kipua. Paineaalto maasta imeytyy materiaaliin ja ei leviä siitä jalan läpi. Tämä johtaa huomattavasti jalan ja säären vähempään rasitukseen. VEP on myös tarpeeksi muotonsa pitävää materiaalia tarjoamaan tehokasta tukea ja vaimennusta kiputiloissa.


KokoKengännumero
Small35 - 39
Medium40 - 42
Large43 - 46
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa