Kantakuppi Tulis | tehokas iskunvaimennus | Rehaboteket
Kantakuppi

Kantakuppi Tulis | tehokas iskunvaimennus

  • 29,00 €

Kantakuppi Tulis antaa tehokkaan iskunvaimennuksen kipeälle kantapäälle. Lue lisää

  • Tukea ja iskunvaimennusta kipeään kantapäähän
  • Ainutlaatuinen vohvelikuvio antaa optimaalisen iskunvaimennuksen
  • Sopii kaikkiin kenkiin
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kantakuppi Tulis on kehitetty antaakseen lisätukea ja iskunvaimennusta kipeälle kantapäälle. Esimerkiksi vaivoihin kantapään rasvapatjaan. Kantapään rasvapatja on tehokas osa kehon luonnollisesta iskunvaimennuksesta, mutta voi ylirasittuneena tulla "alaspoljetuksi", joka johtaa kipuun ja vähempään iskunvaimennukseen. 

Kantakuppi Tulis antaa tehokkaan tuen koko kantapään ympärille ja stabilisoi ja ehkäisee että rasvapatja tulee "alaspoljetuksi". 

Kantakuppi hyödyntää kantapään normaalia iskuntukea, parantaa iskunvaimennusta ja kokoaa rasvapatjan kantapään luun alle uudelleen. 

Ainutlaatuinen "vohvelikuvio" koko kantakupin alla antaa erittäin tehokkaan ja stabiilin iskunvaimennuksen, joka vaikuttaa heti vaivojen lievitykseen. 

Moni vaiva esintyy nimenomaan raskaissa kantapään lattiaan asetuksissa  jotka ovat yleisiä hyppyissä sekä laskeutumisissa intensiivisissä urheilulajeissa ja kovia kenkiä käyttäessä. 

Kantakuppia voi käyttää kaikenlaisissa kengissä kipeitten kantapäitten tehokkaaseen hoitoon. 

Kantakuppeja myydän aina parittain ja suosittelemme että sitä käytetään parittain välttääkseen korkeuseroa.

 


KokoPaino
Medium- 80 kg
Large80 - kg

Kysymys. Kantakuppi liikkuu kun käytän sitä tietyissä kengissä. Mitä teen? 
Vastaus. Suosittelemme että asetat kantakupin käyttämiesi sukkien sisäpuolelle, kantakuppi fiksoituu siten kantaluuta vasten ja liike vähentyy heti. 

Kysymys. Minulla on kipua joka johtuu rasvapatjan surkastumisesta/ fat pad syndroomasta ja saan kipuja heti kun asetan kantapään maahan. Voiko kantakupista olla apua minulle?
Vastaus. Kantakuppi auttaa usein heti kantapään kuormitukseen kahden eri funktion ansiosta. Kantakupilla on ainutlaatuinen iskuja vaimentava funktio joka lieventää iskua kantapäätä vasten. samalla kun ainutlaatuinen kuppimainen rakenne auttaa ehkäisemään että kantakuppi painuu sivuille.  Kantakupin stabilisoivat ominaisuudet edesauttavat kehon omaa  iskunvaimennusta rasvapatjalla ja  se toimii useimmiten erittäin tehokkaasti. 

Kysymys. Voiko kantakuppia siirtää eri kenkien välillä? Vastaus. Ehdottomasti, kantakuppi sopii kaikkiin kenkiin. 

Kysymys. Voinko käyttää kantakuppia ulkona lenkkeillessä?  
Vastaus. Ehdottomasti, ei ole rajoituksia kantakupin käyttöön. Suosittelemme että fiksoit kantakuppia kantapäätä vasten pitkäaikaisessa harjoituksissa esim. lenkkeillessä tai muissa intensiivisissä urheilulajeissa. Jos ensin puet ohuemman sukan, asetat kantakupin kantapäätä ja sukkaa vasten ja sitten puet tavallisesti käyttämäsi sukan kantakupin päälle olet fiksoinut kantakupin oikealle pitkänmatkan treeniin. 

 

 

Seuraa meitä Facebookissa