Kantakuppi Tulis | tehokas iskunvaimennus
Kantakuppi Tulis | tehokas iskunvaimennus
Kantakuppi Tulis | tehokas iskunvaimennus

Kantakuppi Tulis | tehokas iskunvaimennus

19 €

Kantakuppi Tulis antaa tehokkaan iskunvaimennuksen kipeälle kantapäälle. Lue lisää
Tukea ja iskunvaimennusta kipeään kantapäähän
Ainutlaatuinen vohvelikuvio antaa optimaalisen iskunvaimennuksen
Sopii kaikkiin kenkiin

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Aivan mahtava toimitus! Tilaa klo 8 aamulla ja vastaanota toimitus klo 19 samana päivänä, erinomaista!" Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kantakuppi Tulis | tehokas iskunvaimennus

Kantakuppi Tulis on kehitetty antaakseen lisätukea ja iskunvaimennusta kipeälle kantapäälle. Esimerkiksi vaivoihin kantapään rasvapatjaan. Kantapään rasvapatja on tehokas osa kehon luonnollisesta iskunvaimennuksesta, mutta voi ylirasittuneena tulla "alaspoljetuksi", joka johtaa kipuun ja vähempään iskunvaimennukseen. 

Kantakuppi Tulis antaa tehokkaan tuen koko kantapään ympärille ja stabilisoi ja ehkäisee että rasvapatja tulee "alaspoljetuksi".  Kantakuppi hyödyntää kantapään normaalia iskuntukea, parantaa iskunvaimennusta ja kokoaa rasvapatjan kantapään luun alle uudelleen. 

Ainutlaatuinen "vohvelikuvio" koko kantakupin alla antaa erittäin tehokkaan ja stabiilin iskunvaimennuksen, joka vaikuttaa heti vaivojen lievitykseen. Moni vaiva esintyy nimenomaan raskaissa kantapään lattiaan asetuksissa  jotka ovat yleisiä hyppyissä sekä laskeutumisissa intensiivisissä urheilulajeissa ja kovia kenkiä käyttäessä. 

Kantakuppia voi käyttää kaikenlaisissa kengissä kipeitten kantapäitten tehokkaaseen hoitoon.  Kantakuppeja myydän aina parittain ja suosittelemme että sitä käytetään parittain välttääkseen korkeuseroa.

 

Vakaus
Pehmustus

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Suosittelemme että asetat kantakupin käyttämiesi sukkien sisäpuolelle, kantakuppi fiksoituu siten kantaluuta vasten ja liike vähentyy heti.
Vastaus. Kantakuppi auttaa usein heti kantapään kuormitukseen kahden eri funktion ansiosta. Kantakupilla on ainutlaatuinen iskuja vaimentava funktio joka lieventää iskua kantapäätä vasten. samalla kun ainutlaatuinen kuppimainen rakenne auttaa ehkäisemään että kantakuppi painuu sivuille. Kantakupin stabilisoivat ominaisuudet edesauttavat kehon omaa iskunvaimennusta rasvapatjalla ja se toimii useimmiten erittäin tehokkaasti.
Vastaus. Ehdottomasti, kantakuppi sopii kaikkiin kenkiin.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot