Myydyin tuote
  • Kantakuppi Tulis HD
  • Kantakuppi Tulis HD
  • Kantakuppi Tulis HD

Kantakuppi Tulis HD

25 €

Tulis HD-malli tarjoaa erityisen tehokkaan iskunvaimennuksen ja kantapään tuen esimerkiksi urheiluun. Tulis HD on saatavana myös lasten koossa Lue lisää
Optimaalinen iskunvaimennus kipeille kantapäille
Ainutlaatuinen koko lapsille, joilla on huonot kantapäät (apofysiitti)
Antaa tukea ja helpotusta | Myydään pareittain
Ainutlaatuinen materiaali ja vohvelikuvio antavat tehokkaan iskunvaimennuksen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Iskua vaimentava kantapääkuppi kantapääongelmiin

Tulis HD-kantapääkuppi on klassisen Tulis-kantapääkupin jatkokehitys, mutta siinä on paksumpi pehmuste ja enemmän kokoja kuin alkuperäisessä. Tulis HD on suunniteltu optimaaliseen vakauteen ja iskunvaimennukseen kipeille kantapäille.

Kantapääkupin uusi anatominen muoto tarjoaa tehokasta lisätukea kantapään ympärille ja parempaa iskunvaimennusta. Pienemmän kokonsa ansiosta Tulis HD -kantapääkuppi sopii erityisesti lasten kantapääkipuihin, kuten Seversin vammaan (apofysiitti). Tulis HD -kantapääkuppi antaa lisätukea kantapäähän kantapään rasvatyynyongelmissa ja vakauttaa kantapään tyynyn kantapään luun alle optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Tulis HD-kantapääkuppia voidaan käyttää seuraavissa tiloissa:

- yleinen kantapääkipu

- kantapään tyynyn väsyminen (Fat Pad Syndrome)

- kantapään kannankoukistajat/plantaarifaskiitti

- Severs-vamma (kantapään kipu lapsilla, apofysiitti).

Kantapääkuppia voidaan käyttää kaikentyyppisissä jalkineissa. Jos haluat vahvistaa ja parantaa kantapääkupin kiinnittymistä kantapään luun päälle, on erinomaista asettaa kantapääkuppi suoraan kantapäätä vasten sukan sisälle. Kantapääkuppia myydään pareittain. Suosittelemme, että käytät tuotetta pareittain korkeuserojen välttämiseksi.

Myydyin kantapääkuppi pehmeämpään askeleeseen

Maailman myydyin kantapääkuppi! Tulis HD tarjoaa optimaalisen iskunvaimennuksen ja lisävakautuksen kantapääpehmusteelle ongelmissa, kuten kantapään kannatteluissa ja tallatuissa kantapääpehmusteissa.

Myydyin kantapääkuppi pehmeämpään askeleeseen

Ainutlaatuinen koko lapsille, joilla on huonot korot

Tulis HD on saatavana kolmessa koossa, jotka perustuvat kehon painoon. Koko Small on suunniteltu erityisesti lapsille, joilla on kantapääkipuja.

Ainutlaatuinen koko lapsille, joilla on huonot korot

Extra iskunvaimennus

Kantapääkuppi on valmistettu kumimateriaalista, joka on erittäin mittapysyvää ja tukee kantapäätä parhaalla mahdollisella tavalla. Ainutlaatuinen vohvelimuotoilu tarjoaa ylimääräistä iskunvaimennusta kuormituksessa.

Extra iskunvaimennus

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Tulis HD on saatavana pediatrisessa koossa (kehonpaino alle 40 kg), joka on suunniteltu erityisesti kantapääkivusta kärsiville lapsille.

Suosittelemme, että laitat kantapääkupin tavallisten sukkien sisään, jotta se kiinnittyy paremmin kantapäähän ja liike vähenee välittömästi.

Täysin. Kantapääkuppia voi käyttää kaikissa kengissä.

Täysin. Ei ole mitään rajoitusta sille, milloin voit käyttää kantapääkuppia. Suosittelemme, että kiinnität kupin edelleen kantapäähän pitkäkestoisen harjoittelun, kuten juoksun tai muun korkean intensiteetin urheilun aikana.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot