Myydyin tuote
Kantakuppi Tulis HD | Ratkaisu kantapääkipuun
Kantakuppi Tulis HD | Ratkaisu kantapääkipuun
Kantakuppi Tulis HD | Ratkaisu kantapääkipuun

Kantakuppi Tulis HD | Ratkaisu kantapääkipuun

25 €

Kantakuppi Tulis HD kipeiden kantapäiden hoitoon. Kipua kantapäässä voi tehokkaasti lievittää kantakupilla. Lue lisää
Iskunvaimennusta, kuormituksen kevennystä sekä hoitoa kipuun kantapäässä
Erityiskokoja
lapset alle 40 kg
Ainutlaatuinen materiaali ja vohvelikuvio antavat tehokkaan iskunvaimennuksen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kantakuppi Tulis HD | Ratkaisu kantapääkipuun

Kantakuppi iskunvaimennukseen ja kipeiden kantapäiden kivunlievennykseen. Nyt kolmessa eri koossa, erityiskoko alle 40 kg painavien lasten kipeiden kantapäiden hoitoon.
Iskuja vaimentava kantakuppi lievittää kantapään kipua tehokkaasti. Aktiviteeteissä, joissa kantapäät joutuvat kovalle rasitukselle kantakupit ovat tehokas apu.
Kantakupin ainutlaatuinen materiaali ja vohvelikuvio tarjoavat tehokasta tukea ja iskunvaimennusta kaikkiin kantapäävaivoihin.

Tulis HD-kantakuppi on kehittyneempi versio klassisesta Tulis-kantakupista. Siinä on parempi iskunvaimennus ja siitä on saatavilla enemmän kokoja.Tulis HD-kantakuppi on muotoiltu antamaan paras mahdollinen tuki ja iskunvaimennus kivuliaille kantapäille.

Kantakupin anatominen muoto tarjoaa tehokasta lisätukea ja iskunvaimennusta kantapäälle.Pienemmän kokonsa ansiosta Tulis HD sopii erityisesti kantapääkivun hoitoon lapsille esimerkiksi Severin tautiin.
Tulis HD tarjoaa hyvän hoidon kantapään rasvapatjan kiputilaan ja vakauttaa rasvapatjan kantaluun alla optimaalisesti.

Kantakuppia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä ja se lievittää tehokkaasti kivuliasta kantapäätä. Kantakupit myydään pareittain ja sitä on käytettävä molemmissa jaloissa korkeuseron välttämiseksi. 

Kantakuppi Tulis HD – paras ratkaisu maksimaaliseen iskunvaimennukseen kipeille kantapäille!

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Suosittelemme että asetat kantakupin käyttämiesi sukkien sisäpuolelle, kantakuppi fiksoituu siten kantaluuta vasten ja liike vähentyy heti.
Vastaus. Kantakuppi auttaa usein heti kantapään kuormitukseen kahden eri funktion ansiosta. Kantakupilla on ainutlaatuinen iskuja vaimentava funktio joka lieventää iskua kantapäätä vasten. samalla kun ainutlaatuinen kuppimainen rakenne auttaa ehkäisemään että kantakuppi painuu sivuille. Kantakupin stabilisoivat ominaisuudet edesauttavat kehon omaa iskunvaimennusta rasvapatjalla ja se toimii useimmiten erittäin tehokkaasti.
Vastaus. Ehdottomasti, kantakuppi sopii kaikkiin kenkiin.
Vastaus. Ehdottomasti, kantakupin käytölle ei ole rajoituksia.. Suosittelemme, että kiinnität kantakupin kantapäätä vasten pitkäaikaisissa harjoituksissa esimerkiksi lenkkeillessä tai muissa intensiivisissä urheilulajeissa. Pue ensin ohut sukka ja aseta kantakuppi kantapäätä ja sukkaa vasten. Pue sitten tavallisesti käyttämäsi sukka kantakupin päälle, niin olet kiinnittänyt kantakupin oikein pitkänmatkan juoksuun.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot