Kantakuppi Tulis HD | Ratkaisu kantapääkipuun | Rehaboteket
Kantakuppi HD kantakuppi

Kantakuppi Tulis HD | Ratkaisu kantapääkipuun

  • 19,00 €
  • 32 €

Kantakuppi Tulis HD kipeiden kantapäiden hoitoon. Kipua kantapäässä voi tehokkaasti lievittää kantakupilla. Lue lisää

  • Iskunvaimennusta, kuormituksen kevennystä sekä hoitoa kipuun kantapäässä
  • Erityiskokoja; lapset alle 40 kg
  • Ainutlaatuinen materiaali ja vohvelikuvio antavat tehokkaan iskunvaimennuksen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kantakuppi iskunvaimennukseen ja kipeiden kantapäiden kivunlievennykseen. Nyt kolmessa eri koossa, erityiskoko alle 40 kg painavien lasten kipeiden kantapäiden hoitoon.
Iskuja vaimentava kantakuppi lievittää kantapään kipua tehokkaasti. Aktiviteeteissä, joissa kantapäät joutuvat kovalle rasitukselle kantakupit ovat tehokas apu.
Kantakupin ainutlaatuinen materiaali ja vohvelikuvio tarjoavat tehokasta tukea ja iskunvaimennusta kaikkiin kantapäävaivoihin.

Tulis HD-kantakuppi on kehittyneempi versio klassisesta Tulis-kantakupista. Siinä on parempi iskunvaimennus ja siitä on saatavilla enemmän kokoja.Tulis HD-kantakuppi on muotoiltu antamaan paras mahdollinen tuki ja iskunvaimennus kivuliaille kantapäille.

Kantakupin anatominen muoto tarjoaa tehokasta lisätukea ja iskunvaimennusta kantapäälle.Pienemmän kokonsa ansiosta Tulis HD sopii erityisesti kantapääkivun hoitoon lapsille esimerkiksi Severin tautiin.
Tulis HD tarjoaa hyvän hoidon kantapään rasvapatjan kiputilaan ja vakauttaa rasvapatjan kantaluun alla optimaalisesti.

Kantakuppia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä ja se lievittää tehokkaasti kivuliasta kantapäätä. Kantakupit myydään pareittain ja sitä on käytettävä molemmissa jaloissa korkeuseron välttämiseksi. 

Kantakuppi Tulis HD – paras ratkaisu maksimaaliseen iskunvaimennukseen kipeille kantapäille!


Koko / Paino
Lapset - 40 kg
- 80 kg
80 - kg

Kysymys. Kantakuppi liikkuu kun käytän sitä tietyissä kengissä. Mitä teen? 
Vastaus. Suosittelemme että asetat kantakupin käyttämiesi sukkien sisäpuolelle, kantakuppi fiksoituu siten kantaluuta vasten ja liike vähentyy heti. 

Kysymys. Minulla on kipua joka johtuu rasvapatjan surkastumisesta/ fat pad syndroomasta ja saan kipuja heti kun asetan kantapään maahan. Voiko kantakupista olla apua minulle?  
Vastaus. Kantakuppi auttaa usein heti kantapään kuormitukseen kahden eri funktion ansiosta. Kantakupilla on ainutlaatuinen iskuja vaimentava funktio joka lieventää iskua kantapäätä vasten. samalla kun ainutlaatuinen kuppimainen rakenne auttaa ehkäisemään että kantakuppi painuu sivuille.  Kantakupin stabilisoivat ominaisuudet edesauttavat kehon omaa  iskunvaimennusta rasvapatjalla ja  se toimii useimmiten erittäin tehokkaasti. 

Kysymys. Voiko kantakuppia siirtää eri kenkien välillä? 
Vastaus. Ehdottomasti, kantakuppi sopii kaikkiin kenkiin. 

Kysymys. Voinko käyttää kantakuppia ulkona lenkkeillessä?  
Vastaus. Ehdottomasti, kantakupin käytölle ei ole rajoituksia.. Suosittelemme, että kiinnität kantakupin kantapäätä vasten pitkäaikaisissa harjoituksissa esimerkiksi lenkkeillessä tai muissa intensiivisissä urheilulajeissa. Pue ensin ohut sukka ja aseta kantakuppi kantapäätä ja sukkaa vasten. Pue sitten tavallisesti käyttämäsi sukka kantakupin päälle, niin olet kiinnittänyt kantakupin oikein pitkänmatkan juoksuun.

 

Seuraa meitä Facebookissa