Kantapään suoja Cheetah | Rehaboteket
Kantapään suoja

Kantapään suoja Cheetah

  • 41,00 €

Ainutlaatuinen kantapään suoja- Cheetah kantapääsuoja auttaa tehokkaasti Optimaalinen nilkan ja kantapään side sopii voimisteluun ja tanssiin Lue lisää

  • Yhdistää iskuja vaimentavan kantakupin ja kompression nilkan yli
  • Optimaalinen iskunvaimennus kantapäähän
  • Optimaalinen myös aktiviteetteihin paljain jaloin esimerkiksi voimisteluun ja tanssiin
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kantapään suoja Cheetah on iskuavaimentavan kantakupin sekä nilkan ja kantaosan kompression yhdistävä dynaaminen/aktiivinen kantatuki.

Sisäänrakennettu kantakuppi antaa kantapäälle optimaalisen iskunvaimennuksen kantapään alle ja ympärille sijoitetuista yksilöllisistä iskuavaimentavista soluista muodostuvan ainutlaatuisen ”vohvelikuvion” avulla.
Kantakupin avulla saa tehokkaan helpotuksen särkeville kantapäille ja paremman iskunkestävyyden voimakkaissa kantaiskuissa, mitkä ovat tavallisia hypyissä, intensiivisten lajien maahantuloissa.

Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta kantatukea voi käyttää iskunvaimentamiseksi kaikissa jalkineissa kaikissa tilanteissa.
Kantapäänsuoja Tulis Cheetah  toimii hyvin myös paljain jaloin liikuttaessa kuten voimistelussa ja tanssissa, jolloin harjoitellaan ilman tukea-antavia iskuavaimentavia kenkiä.


KokoKengännumero
X-Small34 - 35
Small36 - 37
Medium38 - 39
Large40 - 43
X-Large44 -

Kysymys. Tyttäreni harrastaa voimistelua monta kertaa viikossa ja häntä vaivaa kipeät kantapäät. Voiko Cheetah olla avuksi? 
Vastaus. Kyllä, Cheetah on optimaalinen ratkaisu voimistelijoille kipeillä kantapäillä, ortoosi fiksoi tehokkaasti kantakupin kantaluuta vasten ja se istuu erittäin hyvin fiksoituna kantapään yli aktiviteeteissä. 

Kysymys. Toimiiko kantakuppi Apofysiittiin/ Severin tautiin?
Vastaus. Kyllä, aposysiitii on kiputila joka usein iskee kasvaviin lapsiin jotka treenaavat usein ja paljon. Tulehdus kohdistuu kasvualueella kantapään takaosaan ja Cheetah myötävaikuttaa usein suoraan kivunlievitykseen kipeisiin kantapäihin lapsilla. 

Kysymys. Voiko tuotteen pestä?
Vastaus. Kyllä, tuote pestään 30 asteen käsipesussa. Kantakuppia tarvitsee vain huuhdella veden alla eikä se ime likaa tai nestettä ja on erittäin helppo puhdistaa. 

 

Seuraa meitä Facebookissa