• Kantapään suoja Cheetah
  • Kantapään suoja Cheetah
  • Kantapään suoja Cheetah
  • Kantapään suoja Cheetah
  • Kantapään suoja Cheetah

Kantapään suoja Cheetah

44 €

Ainutlaatuinen kantapään suoja- Cheetah kantapääsuoja auttaa tehokkaasti Optimaalinen nilkan ja kantapään side sopii voimisteluun ja tanssiin Lue lisää
Yhdistää iskuja vaimentavan kantakupin ja kompression nilkan yli
Optimaalinen iskunvaimennus kantapäähän
Optimaalinen myös aktiviteetteihin paljain jaloin esimerkiksi voimisteluun ja tanssiin

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kantapään suoja Cheetah

Kantapään suoja Cheetah on iskuavaimentavan kantakupin sekä nilkan ja kantaosan kompression yhdistävä dynaaminen/aktiivinen kantatuki.

Sisäänrakennettu kantakuppi antaa kantapäälle optimaalisen iskunvaimennuksen kantapään alle ja ympärille sijoitetuista yksilöllisistä iskuavaimentavista soluista muodostuvan ainutlaatuisen ”vohvelikuvion” avulla.
Kantakupin avulla saa tehokkaan helpotuksen särkeville kantapäille ja paremman iskunkestävyyden voimakkaissa kantaiskuissa, mitkä ovat tavallisia hypyissä, intensiivisten lajien maahantuloissa.

Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta kantatukea voi käyttää iskunvaimentamiseksi kaikissa jalkineissa kaikissa tilanteissa.
Kantapäänsuoja Tulis Cheetah  toimii hyvin myös paljain jaloin liikuttaessa kuten voimistelussa ja tanssissa, jolloin harjoitellaan ilman tukea-antavia iskuavaimentavia kenkiä.
Kantapään suoja myydään kappaleittain, joten tarvittaessa kantapään suojat molempiiin kantapäihin niitä tulee tilata 2 kpl. 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, Cheetah on optimaalinen ratkaisu voimistelijoille kipeillä kantapäillä, ortoosi fiksoi tehokkaasti kantakupin kantaluuta vasten ja se istuu erittäin hyvin fiksoituna kantapään yli aktiviteeteissä.
Vastaus. Kyllä, aposysiitii on kiputila joka usein iskee kasvaviin lapsiin jotka treenaavat usein ja paljon. Tulehdus kohdistuu kasvualueella kantapään takaosaan ja Cheetah myötävaikuttaa usein suoraan kivunlievitykseen kipeisiin kantapäihin lapsilla.
Vastaus. Kyllä, tuote pestään 30 asteen käsipesussa. Kantakuppia tarvitsee vain huuhdella veden alla eikä se ime likaa tai nestettä ja on erittäin helppo puhdistaa.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot