Luupiikkikiila | kevyt ja tehokas kuormitusta vähentävä | Rehaboteket
Luupiikkikiila Luupiikkikiila Luupiikkikiila

Luupiikkikiila | kevyt ja tehokas kuormitusta vähentävä

  • 23,00 €

Luupiikkikiila on kehitetty antaakseen kipukohteeseen lievityksen ja helpottaakseen suurimman osan kantapään ympärilla koskettaessa noidannuolesta kärsivästä kipeästä alueesta.

Lue lisää

  • Tehokasta lievitystä luupiikkiin
  • Kehitetty antaakseen pienimmän kuormituksen kipukohtaan
  • Valmistettu VEP – Viskoosielastisesta Polymeeri -materiaalista
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Luupiikkikiila yksinkertaiseen ja tehokkaaseen luupiikin lievitykseen. Luupiikkikiika toimii tehokkaasti lievittäjänä ja on iskujavaimentavana kipeään kantapäähän ainutlaatuisen konstruktion ja materiaalin vuoksi. Luupiikkikiila on kehitetty antaakseen vähimmän kipupisteen kuormituksen ja helpottaakseen kuormitusta kantapään ympäriltä koskettamatta luupiikistä kärsivää kipeää aluetta. Luupiikkikiila on muotoiltu sopimaan oikealle ja vasemmalle antaakseen tehokkaan lievityksen myös kiilan sisäpuolelta. Tämä helpottaa etenkin plantaari faskiittia-noidannuolta.

Jos luupiikkikiila laitetaan suoraan kenkään, sitä pitäisi käyttää kaikissa kengissä antaakseen paremman iskunvaimennuksen ja tehokkaan lievityksen.  

Luupiikkikiilalla on lievästi tahmea pinta, joka estää sitä liukumasta kengässä. Jos luupiikkikiila on tullut likaiseksi ja menettänyt tahmeisen pinnan sen voi pestä  tarpeen mukaan haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella. Luupiikkikiiloja tulee käyttää yhdessä ehkäistäkseen jalkojen epätasaista kuormitusta. Tavallisena päivänä joutuvat jalat tuhansien kilojen rasituksen kohteeksi.

Normaalisti jalat kestävät tämän, mutta vammautunut jalka vaatii toimia, jotta nopea paluu tavalliseen toimintaan mahdollistuisi.

Rehaboteketin jalkatuotteet valmistetaan auttamaan jalkoja tehokkaasti sekä tukemaan ja vakauttamaan niiden biomekaanista tasapainoa. Tuotteet on valmistettu VEP - Viskoelastisesta polymeeristä, geelimäisestä aineesta, joka on iskun- ja paineenkestävää ja joka tuntuu mukavalta ja lievittää kipua. Paineaalto maasta imeytyy materiaaliin eikä leviä siitä jalan läpi. Tämä johtaa huomattavasti vähemmän rasitusta itse jalkaan ja sääreen. VEP on myös tarpeeksi muotonsa pitävää tarjoamaan tehokasta tukea ja vaimennusta myös kiputiloissa, kuten kantapään luupiikissä tai jalkapohjan faskiitissa.


KokoKengännumero
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large44 - 46
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa