Nilkkatuki MalleoLITE | Rehaboteket
Nilkkatuki Nilkkatuki Nilkkatuki Nilkkatuki

Nilkkatuki MalleoLITE

  • 39,00 €

MalleoLITE on äärimmäisen kätevä nilkkatuki, joka yhdistää kompression ja mukautettavan tuen aikaansaamaan lisävakautta ja turvotuksen vähentymisen

Lue lisää

  • Yhdistää tuen ja kompression
  • Helppo ja kätevä käyttää
  • Vie minimaalisesti tilaa kengissä
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

MalleoLITE on vakauttava nilkkatuki päivittäiseen käyttöön, kun tarvitaan erittäin kätevää, helposti asetettavaa ja hyvin kompressoivaa tukea, joka on kehitetty erityisesti nilkkavammoihin
Säädettävä tuki ja kompressio on yleensä optimaalinen yhdistelmä särkevälle, epävakaalle nilkalle. Oikeanlainen nilkkatuki vähentää revähdysongelmia ja lisää varmuutta kuormitustilanteissa sekä kompressiota nilkan ympärillä ehkäisten tehokkaasti turvotusta, joka voi ilmetä vamman jälkeen tai rasituksen aikana.

Nilkkatuki MalleoLITE on ainutlaatuinen tuote, jossa vakaus ja kompressio yhdistyvät aikaansaaden parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tuki on valmistettu pehmeästä ja ilmavasta lycrasta, joka anatomisen istuvuutensa ansiosta varmistaa kompression nilkan ympärille yhdessä kahden säädettävän nauhajärjestelmän kanssa, jotka on sijoitettu X-rakenteena tuomaan samanasteisen tuen nilkan ulko- ja sisäsivuille. 
MalleoLITEn sirkulaarinen lycrasukka on valmistettu pehmeästä ja ilmavasta lycrasta ja antaa käytettäessä optimaalisen yhdistelmän kompressiota ja ilmanvaihtoa. Nilkassa käytettävä kompressio ehkäisee turvotusta käytön aikana. Nilkkatukea on saatavana kolmessa eri koossa, jotta sopiva kompressioaste voidaan varmistaa jalan koosta riippumatta.
Vakauden asteen lisäämiseksi MalleoLITE-tuessa on kaksi X-nauhaa, jotka on sijoitettu nilkan sisä- ja ulkosivuille. Nauhat on valmistettu puolijoustavasta mesh-materiaalista ja niissä on korkea kompressiotaso yhdessä erittäin hyvän kätevyyden ja ilmanvaihdon kanssa. X-nauhat kiristetään yksilöllisesti nilkan sisä- ja ulkosivuille, mutta ne toimivat yhdessä aikaansaaden nilkalle kokonaisvakauden. Säädettävä nauhajärjestelmä mahdollistaa helpoimmalla tavalla tuen säätämisen yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Nauhan kiristysasteesta riippuen tuen aste joko voimistuu tai heikkenee.

MalleoLITE yhdistää tuen ja epävakaan nilkan kompression äärimmäiseen kätevyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen. 
Nilkkatuen eri materiaalien paksuus on 3 mm, minkä ansiosta nilkkatuki sopii yleisesti ottaen kaikkiin kenkiin, eikä se vie eri toiminnoistaan huolimatta kengässä enemmän tilaa kuin hieman paksumpi sukka. 
Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta MalleoLITE on erittäin helppo käyttää. Nilkkatuki asetetaan paikalleen samalla tavoin kuin tavallinen sukka, ja nauha kiristetään ja kiinnitetään helposti tarranauhan avulla nilkkatuen sisä- ja ulkosivuille.

MalleoLITEn rakenteessa on avoin kantapää, minkä vuoksi nilkkatuki vie hyvin vähän tilaa kantapään alla, mikä varmistaa normaalin tunnun kenkiä käytettäessä myös nilkkatuen ollessa paikallaan.


KokoNilkan ympärysmitta (cm)
Small 24 - 28 cm
Medium28 - 33 cm
Large33 - 38 cm
Measurement instructions

Kysymys. Kuinka säädän tukea MalleoLITEssa?
Vastaus. Säätäminen on erittäin yksinkertaista - sinun tulee vain kiristää kahta säädettävää nauhaa kireämmälle tai löysemmälle muuttaaksesi tukea nilkassa. 

Kysymys. Voiko tukea käyttää suoraan ihoa vasten vai käytetäänkö sitä sukan päällä? 
Vastaus. Tukea voidaan käyttää suoraan ihoa vasten tai vaihtoehtoisesti ohuen sukan päällä. Urheilun ja liikunnan yhteydessä suosittelemme käyttämään sitä sukan päällä mahdollisen hankaumariskin välttämiseksi.

Seuraa meitä Facebookissa