Tuki akillesjänteen tulehdukseen
akillesjänteen tuki Tuki akillesjänteen

Tuki akillesjänteen tulehdukseen- CoTEX Achillex

  • 89,00 €

Ortoosi akillesjänteen tulehdukseen - Achillex

 

Lue lisää

Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ainutlaatuinen ortoosi akillesjänteen tulehduksen hoitoon-Achillex

Achillex yhdistää optimaalisen kompression sekä tehokkaan kuormituksen kevennyksen kivuliaaseen akillesjänteentulehdukseen sekä kroonisiin kiputiloihin akillesjänteessä tai akillesjänteen kiinnityskohdassa. 
Ainutlaatuinen akillesjänteen tuki on valmistettu korkeakompressiomateriaalista CoTEX joka tehokkaasti muotoutuu nilkan anatomian mukaan antaakseen optimaalisen funktion ja käyttömukavuuden.

Achillex -tuessa on kaksi viskoelastista silikoonipelottia asetettuna akillesjänteen sisä- sekä ulkoraajalle saadakseen optimaalisen kompression ja helpottaakseen akillesjännettä.  Silikoonipelotti on anatomisesti muotoiltu antaakseen parhaimman kompression ja valmistettu oikean tai vasemman puoleisena varmistaakseen saman kompressioprofiilin akillesjänteen sisä ja ulkoraajalle. 
CoTEX Achillex-tuen viskoelastiset pelotit myötävaikuttavat erittäin tehokkaaseen akillesjänteen ja akillesjänteen kiiinnityskohdan helpotukseen ja sopii optimaalisest lievittämään esim. "Haglundin kantapäätä".

CoTEX Achillex -tuessa on lievittävä kantakiila joka on integroitu ortoosiin ja varmistaa tehokkaan lievityksen akillesjänteen tulehduksiin. Kantakiila on valmistettu viskoelastisella silikoonilla ja on 6 mm korkea antaakseen optimaalisen lievitykseen. 
Kantakiila vähentää tehokkaasti akillesjänteen työaluetta ylös- ja alaspäin ja vaikuttaa heti kipualievittävästi akillesjänteen tulehduksiin. 
Achillex toimitetaan 1 parilla kantakiiloja ehkäistäkseen vinottaista kuormitusta ja kompensoidakseen toisen jalan pituuseroa.

ACHILLEX on yhdistelmäortoosi joka yhdessä ja samassa ortoosissa tehokkaasti ja helposti varmistaa oikean hoidon akillesjänteen tulehduksiin.  


Koko
X-Small17 cm - 19 cm
Small19 cm - 21 cm
Medium21 cm - 23 cm
Large23 cm - 25 cm
X-Large25 cm - 27 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa