Olkapäätuki |
Olkapäätuki Olkapäätuki

Olkapäätuki SRX Sport

  • 59,00 €

Olkapäätuki joka stabilisoi ja keventää hartioiden kuormitusta tehokkaasti.

 

Lue lisää

  • Anatomisesti muotoiltu olkapäätuki
  • Lämmittävä ja stabilisoiva SRX materiaali
  • Sopii sekä oikeaan että vasempaan olkapäähän
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Anatomisesti muotoiltu olkapäätuki muotoiltu stabiloimaan ja paikallisesti lämmittämään loukkaantunutta tai kipeää olkapäätä. Olkapäätuki Sport peittää koko olkapään, etu- ja takapuolen sekä olkavarren ja antaa kokonaishoidon olkapäälle ja ympärilla olevalle alueelle.

Olkapäätuki on valmistettu SRX- materiaalista. Se on lämmittävä ja stabilisovia materiaali joka stabilisoi hyvin  kipeää olkapäätä. SRX antaa tehokkaan kompressiohoidon olkanivelelle ja edesauttaa paikallista verenkiertoa olkanivelessä, joka antaa hyvää kivunlievitystä.

Olkapäätuen ainutlaatuinen muotoilu tekee sen sopivaksi sekä oikealle että vasemmalle olkapäälle. Kiinnitysnauhan kiinnityskohdan voi helposti siirtää, joka mahdollistaa käytön sekä oikealla että vasemmalla olkapäällä. Elastinen kiinnitysnauha auttaa stabilisoimaan olkapäätä ja olkaniveltä hyvän stabiliuden ja kompression takia aktiviteetin aikana.

 


KokoOmkreds mål omkring overarmen cm
X-Small24-28 cm
Small28-32 cm
Medium32-35 cm
Large35-38 cm
X-Large38-41 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mittani ovat kahden koon välillä, minkä koon valitsen? 
Vastaus. Usein tuen käyttäjä haluaa koon joka istuu tiukasti olkanivelen yli joten suosittelemme että valitset pienemmän koon. 

Kysymys. Miten tuote pestään? 
Vastaus. Suosittelemme 30 asteen käsipesua jotta tuote kestäisi niin pitkään kuin mahdollista. Pesussa on tärkeää että tarranauhakiinnitys on suljettu jotta kova tarranauha ei vahingoitu ja toimi huonommin. 

Seuraa meitä Facebookissa