Myydyin tuote
  • Olkapäätuki SRX Sport
  • Olkapäätuki SRX Sport

Olkapäätuki SRX Sport

69 €

Olkapäätuki joka stabilisoi ja keventää hartioiden kuormitusta tehokkaasti.   Lue lisää
Anatomisesti muotoiltu olkapäätuki
Lämmittävä ja stabilisoiva SRX materiaali
Sopii sekä oikeaan että vasempaan olkapäähän

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Olkapäätuki SRX Sport

Anatomisesti muotoiltu olkapäätuki muotoiltu stabiloimaan ja paikallisesti lämmittämään loukkaantunutta tai kipeää olkapäätä. Olkapäätuki Sport peittää koko olkapään, etu- ja takapuolen sekä olkavarren ja antaa kokonaishoidon olkapäälle ja ympärilla olevalle alueelle.

Olkapäätuki on valmistettu SRX- materiaalista. Se on lämmittävä ja stabilisovia materiaali joka stabilisoi hyvin  kipeää olkapäätä. SRX antaa tehokkaan kompressiohoidon olkanivelelle ja edesauttaa paikallista verenkiertoa olkanivelessä, joka antaa hyvää kivunlievitystä.

Olkapäätuen ainutlaatuinen muotoilu tekee sen sopivaksi sekä oikealle että vasemmalle olkapäälle. Kiinnitysnauhan kiinnityskohdan voi helposti siirtää, joka mahdollistaa käytön sekä oikealla että vasemmalla olkapäällä. Elastinen kiinnitysnauha auttaa stabilisoimaan olkapäätä ja olkaniveltä hyvän stabiliuden ja kompression takia aktiviteetin aikana.

 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Usein tuen käyttäjä haluaa koon joka istuu tiukasti olkanivelen yli joten suosittelemme että valitset pienemmän koon.
Vastaus. Suosittelemme 30 asteen käsipesua jotta tuote kestäisi niin pitkään kuin mahdollista. Pesussa on tärkeää että tarranauhakiinnitys on suljettu jotta kova tarranauha ei vahingoitu ja toimi huonommin.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot