Olkapäätuki Stabil| särkevien hartioiden lisästabilisointiin | Rehaboteket
Olkapäätuki Stabil Olkapäätuki

Olkapäätuki Stabil| särkevien hartioiden lisästabilisointiin

  • 69,00 €

Olkapäätuki Stabil lisästabilisointiin ja kipeitten hartioiden lievitykseen. Lisästabilisoivat säädettävät nauhat voi kiristää yksilöllisesti optimaalisen funktion vuoksi.

Lue lisää

  • Anatomisesti suunniteltu olkapäätuki
  • Lisästabiliteettiä ja lievitystä
  • SRX-materiaali kipeitten hartioiden hyvään stabilisointiin
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Anatomisesti muotoiltu olkapäätuki stabilisoimaan loukkaantuneen tai kipeän olkanivelen. Ainutlaatuiset stabilisoivat nauhat antavat hyvät säätömahdollisuudet olkanivelen liikkeitten ja stabiliuden korjaamiseen.
Olkapäätuki on valmistettu lämmittävästä ja stabilisoivasta  SRX- materiaalista, joka tukee hyvin kipeää olkapäätä. Neo Tex auttaa lisäämään paikallista verenkiertoa olkanivelen alueella, mikä auttaa hyvin kivunlievityksessä.
Olkapäätukea voidaan käyttää sekä oikealla ja vasemmalla puolella. Elastinen kiristysnauha auttaa vakauttamalla olkanivelen tuen hyvän stabiliuden ja kompression vuoksi aktiviteeteissä.


KokoOlkavarren ympärysmitta (cm)
X-Small24-28 cm
Small28-32 cm
Medium32-35 cm
Large35-38 cm
X-Large38-41 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mittani ovat kahden koon välillä, minkä koon valitsen? 
Vastaus. Usein tuen käyttäjä haluaa koon joka istuu tiukasti olkanivelen yli joten suosittelemme että valitset pienemmän koon. 

Kysymys. Miten tuote pestään? 
Vastaus. Suosittelemme 30 asteen käsipesua jotta tuote kestäisi niin pitkään kuin mahdollista. Pesussa on tärkeää että tarranauhakiinnitys on suljettu jotta kova tarranauha ei vahingoitu ja toimi huonommin. 

Seuraa meitä Facebookissa