Myydyin tuote
  • Polvituki Schlatter Genum Patella
  • Polvituki Schlatter Genum Patella
  • Polvituki Schlatter Genum Patella
  • Polvituki Schlatter Genum Patella

Polvituki Schlatter Genum Patella

47 €

Polvituki Genum Patella on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on tarkoitettu lievittämään kipeää ongelmaaluetta schlatterissa. Lue lisää
Suosittu tuote
Helppo ja joustava pukeminen
Ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki Schlatter Genum Patella

Tehokas lämpöhoito ja kuormitusta keventävä schlatter ongelmaan, Schlatter polvituki Genum Patella on ainutlaatuinen anatominen schlatter polvituki, joka keventää kuormitusta kivuliaalla ongelma-alueella schlatter polvessa. Ainutlaatuinen rakenne antaa tehokkaan kuormituksen kevennyksen, joka usein antaa suoranaisen kivunlievennyksen schlatter ongelmaan.

Schlatter polvisuojassa on säädettävä pelotti (pehmuste) joka asetetaan suoraan kipualueen yläpuolelle, polvilumpion jänteelle alle antamaan hyvän kuormituksen kevennyksen ongelma-alueelle. Pelotti on valmistettu kiinteästä polyuretaani materiaalista, joka antaa tehokkaan kuormituksen kevennyksen. Kaksi stabilisoivaa nauhaa ovat kiinnitetty pelottiin ja mahdollistavat yksilöllisen säädön mikäli lisä stabilointia tai kuormituksen kevennystä vaaditaan. Kiristämällä nauhat polvituen etupuolelta voidaan yksinkertaisesti joko lisätä tai vähentää kuormituksen kevennyksen määrää schlatteriin. Kaikki nauhat kiinnitetään yksinkertaisesti ja tehokkaasti tarranauhoilla.

Schlattertuki on valmistettu NeoTexista, kompressiota antavasta, stabilisoivasta materiaalista, joka takaa optimaalisen funktion. NeoTex lisää paikallista verenkiertoa kipualueella ja antaa heti kipua lieventävän vaikutuksen. Avoin muotoilu mahdollistaa yksinkertaisen ja sujuvan asetuksen ja ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen. Katso kaikki polvitukemme Schlatterin hoitoon.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Tuotteen pukeminen on erittäin tärkeä toimiakseen optimaalisesti. Schlatterpelotti, tyyny tuen sisäpuolella tulee asettaa rentoutuneeseen polvilumpiojänteelle. Sääntö on että tyynyyn tulee istua polvilumpion alareunassa/ schlatterin kipupisteen yläpuolella. Aseta polvituki kun henkilö istuu ja lepää kantapäätä maata vasten. Etu reisilihaksen tulee olla rentoutunut voidakseen helpommin löytää pehmeän polvilumpionjänteen ja saadakseen tuelle parhaimman tehon.
Vastaus. Valitse Genum Patella, malli on erityisesti kehitetty urheilua harrastaville lapsille, katsoen sekä funktiota että kokoa. Urheilua harrastavavilla lapsilla 8-15 vuotta on usein n.s. suorat polvinivelet ja voi olla vaikeaa löytää tavallisia polvitukia jotka pysyvät nivelen yllä. Genum Patella on kooltaan sopeutettu erittäin ohuille jaloille ja sillä on monta ainutlaatuista funktiota jotka tekevät että tuote istuu hyvin sekä helpottaa eri aktiviteeteissä.
Vastaus. Mittaa polvinivelen ympärysmitta polvilumpion yli ja polvitaipeesta saadaksesi oikean koon.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot