Polvituki Schlatter Genum Patella | Rehaboteket
Polvituki Schlatter Polvituki Schlatter Polvituki Osgood Schlatterin

Polvituki Schlatter Genum Patella

  • 47,00 €

Polvituki Genum Patella on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on tarkoitettu lievittämään kipeää ongelmaaluetta schlatterissa. Lue lisää

  • Suosittu tuote
  • Helppo ja joustava pukeminen
  • Ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tehokas lämpöhoito ja kuormitusta keventävä schlatter ongelmaan, Schlatter polvituki Genum Patella on ainutlaatuinen anatominen schlatter polvituki, joka keventää kuormitusta kivuliaalla ongelma-alueella schlatter polvessa. Ainutlaatuinen rakenne antaa tehokkaan kuormituksen kevennyksen, joka usein antaa suoranaisen kivunlievennyksen schlatter ongelmaan.

Schlatter polvisuojassa on säädettävä pelotti (pehmuste) joka asetetaan suoraan kipualueen yläpuolelle, polvilumpion jänteelle alle antamaan hyvän kuormituksen kevennyksen ongelma-alueelle. Pelotti on valmistettu kiinteästä polyuretaani materiaalista, joka antaa tehokkaan kuormituksen kevennyksen. Kaksi stabilisoivaa nauhaa ovat kiinnitetty pelottiin ja mahdollistavat yksilöllisen säädön mikäli lisä stabilointia tai kuormituksen kevennystä vaaditaan. Kiristämällä nauhat polvituen etupuolelta voidaan yksinkertaisesti joko lisätä tai vähentää kuormituksen kevennyksen määrää schlatteriin. Kaikki nauhat kiinnitetään yksinkertaisesti ja tehokkaasti tarranauhoilla.

Schlattertuki on valmistettu NeoTexista, kompressiota antavasta, stabilisoivasta materiaalista, joka takaa optimaalisen funktion. NeoTex lisää paikallista verenkiertoa kipualueella ja antaa heti kipua lieventävän vaikutuksen. Avoin muotoilu mahdollistaa yksinkertaisen ja sujuvan asetuksen ja ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen. Katso kaikki polvitukemme Schlatterin hoitoon.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42-46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten varmistan että tuote asetetaan oikealla tavalla? 
Vastaus. Tuotteen pukeminen on erittäin tärkeä toimiakseen optimaalisesti. Schlatterpelotti, tyyny tuen sisäpuolella tulee asettaa rentoutuneeseen polvilumpiojänteelle. Sääntö on että tyynyyn tulee istua polvilumpion alareunassa/ schlatterin kipupisteen yläpuolella. Aseta polvituki kun henkilö istuu ja lepää kantapäätä maata vasten. Etu reisilihaksen tulee olla rentoutunut voidakseen helpommin löytää pehmeän polvilumpionjänteen ja saadakseen tuelle parhaimman tehon. 

Kysymys. Tyttö 10 v. joka on saanit Schlatterin ja on voimistelija, mikä tuki on tehokkain hänelle. 
Vastaus. Valitse Genum Patella, malli on erityisesti kehitetty urheilua harrastaville lapsille, katsoen sekä funktiota että kokoa. Urheilua harrastavavilla lapsilla 8-15 vuotta on usein n.s. suorat polvinivelet ja voi olla vaikeaa löytää tavallisia polvitukia jotka pysyvät nivelen yllä. Genum Patella on kooltaan sopeutettu erittäin ohuille jaloille ja sillä on monta ainutlaatuista funktiota jotka tekevät että tuote istuu hyvin sekä helpottaa eri aktiviteeteissä. 

Kysymys. Miten mittaan saadakseni oikean koon?
Vastaus. Mittaa polvinivelen ympärysmitta polvilumpion yli ja polvitaipeesta saadaksesi oikean koon. 

Kysymys. Mitä schlatterpelotti tekee?
Vastaus. Schlatterpelotti on pieni tyyny joka laittaa painetta polvilumpion jänteeseen schlatterkyhmyn yläpuolelle saadakseen tehokkaan lievityksen. Pelotti tulee asettaa suoraan polvilumpion jänteen päälle ja se ei saa tulla kosketukseen schlatterkyhmyn kanssa sääressä.

 

Seuraa meitä Facebookissa