Hyppääjän polven polvituki tehokkaaseen hyppääjän polven ja polvilumpioon liittyvään kivun lievitykseen
Polvituki hyppääjän polveen Polvituki hyppääjän polveen Polvituki hyppääjän polveen Polvituki hyppääjän polveen

Polvituki BOA hyppääjän polveen

  • 79,00 €

Polvituki BOA® hyppääjän polveen on kätevä ja erittäin tehokas polvituki hyppääjän polven sekä muiden polvilumpioon liittyvien ongelmien esimerkiksi PFSS:n tehokkaaseen lievitykseen

Lue lisää

  • Ainutlaatuinen lievitys hyppääjän polveen
  • BOA® -kiekko mahdollistaa tarkan säädön
  • Erittäin matala profiili
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

POLVITUKI HYPPÄÄJÄN POLVEEN BOA® -JÄRJESTELMÄLLÄ, TEHOKASTA LIEVITYSTÄ VARTEN

Hyppääjän polvi BOA® -polvituki on ainutlaatuinen polvituki hyppääjän polven sekä polvilumpioon liittyvien ongelmien, kuten PFSS, Schlatter sekä polvilumpion kondromalasia, hoitoon. Polvituki täyttää ja ylittää erityisen tehokkaan lievityksen vaatimukset yhdistettynä äärimmäiseen kätevyyteen yhdessä ja samassa polvituessa. Polvituki on valmistettu useista ainutlaatuisista materiaaleista, joilla on erittäin matala profiili, varmistamaan mahdollisimman vähäisen vaikutuksen liikkeisiin toiminnoissa ja olemaan vaikuttamatta häiritsevästi polvinivelen liikkuvuuteen. Polvituen rakenne BOA®-järjestelmällä mahdollistaa täysin ainutlaatuisen lievityksen hyppääjän polven vaivaan. BOA®-järjestelmä myötävaikuttaa tehokkaaseen polvilumpion jänteen kohdennettuun lievitykseen erityisen tehokasta hyppääjän polven, PFSS:n ja Schlatterin hoitoa varten. BOA® polvituessa on ainutlaatuinen polvilumpion pehmuste, joka on sijoitettu polvituen etupuolelle erityisen tehokasta polvilumpion jänteen lievitystä varten. Pehmuste on varustettu kiinnityksen takaavilla silikonitehosteilla optimaalista kiinnitymistä ja lievitystä varten. Pehmustetta voi vapaasti siirrellä polvituen etupuolella yksilöllistä säätöä ja lievitystä varten hyppääjän polven ongelmissa. BOA® -järjestelmä on täysin ainutlaatuinen muotoilu, joka yhdistää vahvan nailonnauhan, joka kulkee polvituen etuosassa. Nailonnauhan kireys säädetään helposti BOA®-kiekon avulla, joka on sijoitettu polvinivelen ulkosyrjälle.

BOA® -kiekko on päällystetty liukumista estävällä materiaalilla, joka varmistaa helpon tuen määrän säädön kaikissa tilanteissa. Lievitys keskittyy oikealle alueelle polvilumpion jänteessä erityisen tehokasta lievitystä varten BOA® -järjestelmän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta. BOA® systemets nylonlina är infäst med 4 glidpunkter runt knäskålspelotten. BOA® -järjestelmän nailonnauha on on kiinnitetty neljällä liukumisen mahdollistavalla kiinnikkeellä polvilumpion pehmusteen ympärille. Nämä neljä liukumisen mahdollistavaa kiinnikettä varmistavat paineen tasaisen jakautumisen polvilumpion pehmusteessa erityisen tehokasta lievitystä varten. Liukumisen mahdollistavat kiinnikkeet ovat polvituen BOA® hyppääjän polveen täysin ainutlaatuinen ominaisuus ja ne varmistavat aina samanlaisen lievityksen ja kompression polvilumpion jänteelle. BOA® -järjestelmän ainutlaatuinen muotoilu myötävaikuttaa ongelma-alueen tehokkaampaan lievitykseen ilman lisäntyneen puristuksen vaaraa polvitaipeessa polvituen rakenteen ja materiaalien ansiosta. Polvituen rakenne tekee sen käytöstä erityisen miellyttävän huolimatta toiminnasta tai urheilulajista.

Hyppääjän polven BOA® polvituen käyttö ja säätö on äärimmäisen helppoa ja vaistonvaraista. BOA® -kiekko on täysin säädettävissä ja se on helppokäyttöinen. Käännä BOA® -kiekkoa myötäpäivään niin nailonnauhan paine kasvaa neljässä liukumisen mahdollistavassa pisteessä.  Tämä myötävaikuttaa suoraan lisääntyneeseen kompressioon polvilumpion jänteessä tehokkaampaa hyppääjän polven ja PFSS:n lievitystä varten. Hyppääjän polven BOA® polvituki on äärimmäisen tehokas polvituki hyppääjän polven, PFSS:n ja muiden polvilumpioon liittyvien ongelmien hoitoon ja lievitykseen.

Polvituki on saatavilla ainutlaatuisina oikean ja vasemman polven malleina optimaalisen anatomisen istuvuuden ja toiminnallisuuden saavuttamiseksi.

 

 

 


KokoPolven ympärysmitta (cm)
Small / Medium28 - 35 cm
Large / X-Large35 - 43 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on tulehdus polvilumpion jänteen kiinnittymiskohdassa, hyppääjän polvi. Mikä tuote minun tulisi valita vammaani?
Vastaus. Polvituki hyppääjän polveen BOA® on erityisesti kehitetty lievittämään polvilumpioon liittyviä ongelmia kuten hyppääjän polvi tai PFSS. Polvituki sijoitetaan polvinivelen alapuolelle eikä se vaikuta polvinivelen liikkeeseen.

Kysymys. Mikä BOA® -kiekko on?
Vastaus. BOA® -kiekko on patentoitu rakenne, joka mahdollistaa tuotteen tarkan ja helpon säädön. Kiekko kelaa pyöreän nauhan, joka mahdollistaa tarkan säädön kiekkoa myötäpäivään kiertämällä.

Kysymys. Miten pesen hyppääjän polven tukeni?
Vastaus. Polvituki hyppääjän polveen on valmistettu likaa hylkivästä materiaalista ja sen voi helposti puhdista kostean liinan avulla. Pyyhi polvituki ja anna sen kuivua ennen käyttöä.

Seuraa meitä Facebookissa