Polvituki Patella Track | Rehaboteket
polvituki_patella patellatuki patellatuki

Polvituki Patella Track

  • 159,00 €

Polvituki Patella Track on erityisen vakaa polvituki, joka antaa lisätukea ja hallintaa polvilumpiolle koko polvilumpion liikealueella.

Lue lisää

  • Optimaalinen polvituki "Patella Tracking" antaa erityisen tehokkaan tuen
  • Kaksi kiristyshihnaa optimaalisen säädön saavuttamiseksi
  • Kaksi kiristyshihnaa optimaalisen säädön saavuttamiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Patella Track on erityisen vakaa ja täysin säädettävä, polvilumpiota vakauttava polvituki. Polvilumpion yliliikkuvuuden tai osittaisen tai täydellisen polvilumpion sijoiltaanmenon yhteydessä polvituki antaa lisävakautta sekä matalan intensiteetin aktiviteeteissa että korkeaintensiivisessä treenissä ja kuntoilussa.

Polvituki Patella Track on varustettu ainutlaatuisella putkimaisella J-järjestelmällä, joka antaa lisävakautta ja hallintaa polvilumpiolle liikkeiden ja aktiviteettien yhteydessä. Tämä putkimainen järjestelmä koostuu J:n muotoisesta polyuretaaniputkesta, joka on sijoitettu polvilumpion ulkoreunaa vasten, ja joka takaa hyvän kontaktin polvilumpion koko liikealueen kanssa, sekä polven taivutuksessa että ojennuksessa. Tämä J:n muotoinen putki on valmistettu pehmeästä, mutta muotovakaasta PU-materiaalista, joka takaa optimaalisen tuen polvilumpion ympärillä täydessä liikkeessä. J-muoto antaa myös lisätukea polvilumpiolle voimakkaassa polvinivelen taivutuksessa, mikä on usein syynä siihen, että polvilumpio menee sijoiltaan.

Polvituki, jonka putkimainen J-rakenne takaa niin sanotun ”patella trackingin”, johtaa usein täydelliseen polvilumpion tukeen polvinivelen koko liikealueella.
J-muotoiltun, polvilumpiota tukevan putken ulkopuolella on kaksi puolielastista hihnajärjestelmää, jotka voidaan säätää helposti ja tehokkaasti joko lisäämään tai vähentämään tuen astetta polvilumpion yli.
Nämä kaksi hihnaa muodostavat kahden segmentin tuen, mikä takaa sen että polvituki on varustettu optimaalisilla säätömahdollisuuksilla yksilöllisiin tuen tarpeisiin, niin polvilumpion matalaan kuin korkeaankin vakauttamiseen samassa rakenteessa. Jos alempi hihna kiristetään tiukemmin kompression lisäämiseksi, polvilumpion tuki vahvistetaan asentoon joko suoralla tai hieman taivutetulla polvella. Kun ylempää hihnaa kiristetään enemmän, polvilumpion tuki vahvistuu koukistetussa asennossa.

Kahden hihnan etuna on se, että polvituki antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet mukauttaa polvituen polvilumpiota vakauttavia  ominaisuuksia täysin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hihnat kiinnitetään tarralla, minkä ansiosta polvituki on helppo kiinnittää polvilumpion ympärille, ja se pysyy myös varmasti paikallaan.
Polvituki on valmistettu AirX-materiaalista, joka on elastista kompressiomateriaalia hyvällä hengittävyydellä. Polvituen polvitaipeessa on vielä pehmeämpi TriTex-materiaali, joka takaa optimaalisen mukavuuden yleensä herkälle polvitaipeelle. Polvituki sisältää kaksi joustavaa jousikiskoa, jotka on ommeltu erillisten taskujen sisään polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle, jotta sama tuote tukisi polviniveltä kuormituksessa.


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolelta
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa