Kampanja Myydyin tuote
  • Ryhtiliivi parantaa ryhtiä Musta
  • Ryhtiliivi parantaa ryhtiä Musta
  • Ryhtiliivi parantaa ryhtiä Musta

Ryhtiliivi parantaa ryhtiä Musta

34 €

Vanha hinta 49 €

 (-30%)

Ryhtiliivi parantaa ryhtiä ja ehkäisee tehokkaasti huonoa asentoa. Lue lisää
Parantaa ryhtiä tehokkaasti
Ehkäisee hartioden vajoamista eteenpäin
Parantaa ryhtiä pysyvästi

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Ryhtiliivi parantaa ryhtiä Musta

Huono ryhti rasittaa niskaa, olkapäitä ja rintarankaa negatiivisesti, ja se on usein syynä yläselän, olkapäiden ja niskan vaivoihin. Ryhtiliivi auttaa tukemaan rintarankaa ja parantaa ryhtiä tehokkaasti.

Ryhtiliivi on kehitetty vakauttamaan olkapäät ja venyttämään rintarankaa, mikä ehkäisee olkapäiden vajoamista eteenpäin ja keholle epänormaalin asennon syntymistä. Kaksi elastista nauhaa vedetään olkapäiden yli vakauttamaan olkapäät ja rintaranka, ja ne auttavat saavuttamaan normaalin kehonasennon. Ryhtiside puetaan päälle vatsan ympäri vedettävän vyötärönauhan sekä selän ja olkapäiden yli vedettävien ristikkäisten nauhojen avulla.Olkanauhaa voidaan kiristää erikseen optimaalisen vakauden saavuttamiseksi.

Ryhtiliivi on ainutlaatuisen helppo säätää, sillä tuen määrää voidaan säädellä yksinkertaisesti kiristämällä tai löysäämällä olkanauhaa. Tarvittaessa kaksi painetta helpottavaa putkea voidaan asettaa olkanauhoille vähentämään kainaloiden tai olkapäiden mahdollista kiristystä.

Ryhtiliivi on ns. muistutusliivi, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada pysyvästi paremman ryhdin myös ilman liiviä. Käytä liiviä vain tarvittaessa, ja ajattele ryhtiä kun et käytä sitä. Erittäin matalan profiilinsa ansiosta ryhtiliiviä voidaan käyttää vaatteiden alla huomaamattomasti. Mitta otetaan vyötärön yläosasta. Tavallisen t-paidan koko on hyvä suuntaviiva.

Ryhtiliivi sopii yhtä hyvin sekä miehille että naisille.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Hygieenisistä syistä suosittelemme että aina käytetään ohutta t-paitaa ihon ja ryhtiliivin välillä. Silloin liiviä ei tarvitse pestä yhtä usein.
Vastaus. Ryhtiliivin käyttäminen on yksilöllistä ja suosittelemme että liiviä käytetään tarpeen mukaan, joko väsymykseen, ryhdin harjoittamiseen tai selkäkipuihin.
Vastaus. Suosittelemme aina 30 asteen käsipesua. Sulje aina tuotteen tarranauhakiinnitykset ennen pesua.
Vastaus. Ryhtiliivi on ainutlaatuinen liivi useammalla kompressioprofiililla samassa tuotteessa. Riippuen siitä mistä olkanauhat saavat otteen ja mistä ne kiristetään saavutetaan erilaista stabiliteetin määrää riippuen kivusta ja päivän tarpeista.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot