Ryhtiliivi | Parantaa ryhtiä Beigen värinen
Ryhtiliivi Ryhtiliivi

Ryhtiliivi | Parantaa ryhtiä Beigen värinen

  • 39,00 €
  • 58 €

Ryhtiliivi parantaa ryhtiä ja ehkäisee tehokkaasti huonoa asentoa. Lue lisää

  • Ehkäisee tehokkaasti huonoa ryhtiä
  • Stabilisoi hartioita ja ojentaa rintalastaa
  • Matala profiili sopii vaatteiden alle
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Huono ryhti rasittaa niskaa, olkapäitä ja rintarankaa negatiivisesti, ja se on usein syynä yläselän, olkapäiden ja niskan vaivoihin. Ryhtiliivi auttaa tukemaan rintarankaa ja parantaa ryhtiä tehokkaasti.

Ryhtiliivi on kehitetty vakauttamaan olkapäät ja venyttämään rintarankaa, mikä ehkäisee olkapäiden vajoamista eteenpäin ja keholle epänormaalin asennon syntymistä. Kaksi elastista nauhaa vedetään olkapäiden yli vakauttamaan olkapäät ja rintaranka, ja ne auttavat saavuttamaan normaalin kehonasennon. Ryhtiside puetaan päälle vatsan ympäri vedettävän vyötärönauhan sekä selän ja olkapäiden yli vedettävien ristikkäisten nauhojen avulla.Olkanauhaa voidaan kiristää erikseen optimaalisen vakauden saavuttamiseksi.

Ryhtiliivi on ainutlaatuisen helppo säätää, sillä tuen määrää voidaan säädellä yksinkertaisesti kiristämällä tai löysäämällä olkanauhaa. Tarvittaessa kaksi painetta helpottavaa putkea voidaan asettaa olkanauhoille vähentämään kainaloiden tai olkapäiden mahdollista kiristystä.

Ryhtiliivi on ns. muistutusliivi, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada pysyvästi paremman ryhdin myös ilman liiviä. Käytä liiviä vain tarvittaessa, ja ajattele ryhtiä kun et käytä sitä. Erittäin matalan profiilinsa ansiosta ryhtiliiviä voidaan käyttää vaatteiden alla huomaamattomasti. Mitta otetaan vyötärön yläosasta. Tavallisen t-paidan koko on hyvä suuntaviiva.

Ryhtiliivi sopii yhtä hyvin sekä miehille että naisille.

 


KokoVyötärön yläosan ympärysmitta cm (Katso alla olevaa kuvaa)
Small75 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
Measurement instructions

Kysymys. Pitääkö ryhtiliiviä käyttää suoraan ihoa vasten?
Vastaus. Hygieenisistä syistä suosittelemme että aina käytetään ohutta t-paitaa ihon ja ryhtiliivin välillä. Silloin liiviä ei tarvitse pestä yhtä usein. 

Kysymys. Miten kauan ryhtiliiviä tulee käyttää?
Vastaus. Ryhtiliivin käyttäminen on yksilöllistä ja suosittelemme että liiviä käytetään tarpeen mukaan, joko väsymykseen, ryhdin harjoittamiseen tai selkäkipuihin. 

Kysymys. Miten ryhtiliivin pestään?
Vastaus. Suosittelemme aina 30 asteen käsipesua. Sulje aina tuotteen tarranauhakiinnitykset ennen pesua. 

Kysymys. Miten tuen määrää voi mukauttaa jotta se tukisi parhaiten?
Vastaus. Ryhtiliivi on ainutlaatuinen liivi useammalla kompressioprofiililla samassa tuotteessa. Riippuen siitä mistä olkanauhat saavat otteen ja mistä ne kiristetään saavutetaan erilaista stabiliteetin määrää  riippuen kivusta ja päivän tarpeista. 

 

Seuraa meitä Facebookissa