Selkäortoosi Lumbopull | Helppo sovittaa| tehokas stabilisointi
selkätuki selkäortoosi

Selkäortoosi | Helppo sovittaa| tehokas stabilisointi

  • 159,00 €

Selkäortoosi Lumbopull on uusi innovatiivinen selkäortoosi kehitetty antamaan hyvän stabilisoinnin ja helpotuksen kipeään lantioon. Lue lisää

  • Uusi innovatiivinen selkäortoosi
  • Ainutlaatuinen ”Dual Design”
  • Hengittävä materiaali sekä uniikki avoin konstruktio
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Selkäortoosi Lumbopull on uusi innovatiivinen selkäortoosi kehitetty antaaksen hyvän stabilisoinnin ja kuormituksen kevennyksen kipeälle lantiolle. Selkäortoosi on valmistettu ainutlaatuisesta "Dual Design", joka tarkoittaa että selkäortoosilla on kaksi stabilisoivaa elementtiä. Etu- ja takaosa joka solmitaan yhteen helposti säädettävällä nauhoitussysteemillä joka antaa selkäortoosille optimaalisen stabilisoinnin ja sovituksen.

Etu- ja takaosassa on stabilisoiva kiskosysteemi joka stabilisoi ja keventään selän kuormitusta. Innovatiivinen ja säädettävä nauhoitussysteemi kiinnitetään tarranauhoilla ja on varustettu oteystävällisillä D-rengas joka varmistaa helpon ja joustavan ortoosin asetuksen. Nauhoitussysteemi mahdollistaa erittäin moninaisen tuen säädön helposti. Selkäortoosia on erittäin mukava käyttää hengittävän materiaalin ja ainutlaatuisen avonaisen konstruktion vuoksi.

Selkäortoosilla on aintulaatuisen muotoilunsa ansiosta, erittäin matala profiili, kevyt paino ja se on huomaamaton käytettäessä vaatteiden alla.

 


KokoVyötärön ympärysmitta (cm)
Small70 - 85 cm
Medium85 - 100 cm
Large100 - 115 cm
X-Large115 - 130 cm
XX-Large130 - 145 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten selkätuki Lumbopull tukee särkevää selkää?
Vastaus. Lumbopull selkätuessa on kaksi stabilisoivaa laattaa asetettuna etupuolella ja lantioselän ylle antaakseen optimaalista stabiiliutta. Ainutlaatuinen rakenne joka on jaettu kahteen osaan antaa tukea edestäpäin ja takaapäin antaakseen optimaalista stabiliutta.

Kysymys. Onko tämä sopiva tuote jos minulla on vaikea saada otetta reumatismin vuoksi?
Vastaus. Kyllä, Lumbopull selkätuessa on kaksi otetta jotka ovat varustettu kahdella renkaalla voidakseen käyttää apuvälineitä tai sormia otetta tarvitsematta mukauttamiseen.

Kysymys. Miten mittaan saadakseni oikean tuen? 
Vastaus. Mittaa lantion ympärysmitta ja sirrä koko mittataulukkoomme saadaksesi oikean koon. 

Kysymys. Miten tuote pestään?
Vastaus. Suosittelemme aina että tuote pestään 30 asteen käsipesussa. 

 

Seuraa meitä Facebookissa