Myydyin tuote
Polvisuoja SRX Multi
Polvisuoja SRX Multi

Polvisuoja SRX Multi

39 €

SRX Multi on ainutlaatuinen polvisuoja, joka on suunniteltu lisätukea ja optimaalista istuvuutta varten ja kehitetty erityisesti cross-fit- ja multisport-urheiluun. Lue lisää
SRX:n valmistama lisätukea varten
Ainutlaatuinen muotoilu ja istuvuus
Optimaalinen liikkuvuus ja ketteryys

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

SRX Multi polvisuojat cross-fitiin, kuntosalille ja moniurheiluun

SRX Multi -polvisuojassa yhdistyvät lisätuki, kompressio ja joustavuus polvinivelen ympärillä, jolloin liikkuvuus ja vakaus yhdistyvät samassa mallissa.
Polvisuojassa on anatominen istuvuus, joka luo tukea, liikkuvuutta ja kiinnitystä polvinivelen ympärille samassa rakenteessa.

SRX Multi on valmistettu SRX:stä, kolmiulotteisesta joustavasta tekstiilistä, jossa on hyvä lämmöneristys. Polvinivelen etupuolen yläpuolella SRX Multi on 5 mm paksua SRX-materiaalia, kun taas polvinivelen yläpuolella se on vain 3 mm.
Eri paksuisten materiaalien yhdistelmä luo tukevan polvisuojan, jossa on suuri joustavuus ja liikkuvuus ja joka mahdollistaa polvinivelen ohuemman materiaalin ansiosta aktiviteetit, joissa polvi taipuu syvälle, heikentämättä kuitenkaan nivelen ympärillä olevan tuen astetta.
Sisäpuolella on laminoitua pehmeää tekstiilimateriaalia, joka takaa korkean mukavuuden ja minimaalisen kitkan toiminnan ja harjoittelun aikana; laminoitu tekstiilimateriaali on erittäin nopeasti kuivuvaa ja takaa erityisen korkean mukavuustason.

SRX Multi on saatavana neljässä koossa ja mitat tulee ottaa polvinivelen ympäriltä polvilumpion keskeltä hieman koukistuneesta polvesta.

Vakaa urheilusuoja, jossa on lisävahvistus

Multi-malli luo enemmän tukea ja korkeamman puristusasteen polvinivelen etuosaan vaikuttamatta polvinivelen liikkeisiin. Materiaalin etukappale tarjoaa 4 + 3 mm SRX-puristusta, kun taas ohuempi polvipeite on vain 4 mm.

Vakaa urheilusuoja, jossa on lisävahvistus

Optimaalinen ketteryys urheilussa ja liikunnassa

Multi-polvisuojassa on vahvistus, joka vaikuttaa vain polvinivelen etuosaan. Polvinivelen yläpuolella oleva takapuoli on erityisen ohut ja joustava, jotta se antaa lisätukea vaikuttamatta polvinivelen joustavuuteen ja liikkuvuuteen.

Optimaalinen ketteryys urheilussa ja liikunnassa

Valmistettu SRX:stä paikallisen muotin vakauden ja kevyen lämmittävän vaikutuksen vuoksi

SRX-materiaalissa yhdistyvät notkeus, muotovakaus ja paikallinen lämpeneminen ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Valmistettu SRX:stä paikallisen muotin vakauden ja kevyen lämmittävän vaikutuksen vuoksi

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, ainutlaatuisen muotoilun ansiosta polvisuoja antaa täyden liikkumisvapauden harjoituksen aikana

Vastaus. Aloita polvinivelen keskeltä ja mittaa mittanauhalla oikea koko.

Vastaus. Suositeltava pesuohje on 30° käsinpesu, anna polvityynyn kuivua ilmakuivaksi ennen käyttöä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot