Myydyin tuote
Joustava Polvituki | Genulastic Sport
Joustava Polvituki | Genulastic Sport
Joustava Polvituki | Genulastic Sport

Joustava Polvituki | Genulastic Sport

58 €

Genulastic Sport on joustava polvituki, joka on valmistettu hengittävästä joustavasta materiaalista optimaalisen Lue lisää
Joustava polvituki lisätukea ja kompressiota varten
Polvilumpiota vakauttava silikonipehmuste
Joustavat sivuspiraalijouset lisätukea ja hallintaa varten

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Joustava Polvituki | Genulastic Sport

Polvituki Genulastic Sport on pyöröneulottu joustava polvituki erityisesti muotoiltu tehokkaaseen kipeän polven lievitykseen ja tukemiseen. Polvituki on valmistettu erityisestä kompressiotekstiilistä, joka varmistaa polven tuen ja kompression aktiviteetin ja liikkumisen yhteydessä. Kompressiotekstiilillä on ainutlaatuinen hengittävä vaikutus, joka koetaan erityisen kätevänä käytössä.
Polvituen anatominen muotoilu varmistaa tuen optimaalisen paikoillaan pysymisen korkeaintensiivisen aktiviteetin kuten juoksun, palloilulajien ja mailaurheilulajien aikana.
Polvituen joustavuus on rakennettu eri puristusvyöhykkeiden kautta optimaalisen toimivuuden takaamiseksi polven vakauden ja lievityksen muodossa aktiviteetin aikana.

Genulastic Sportissa on kaksi joustavaa kevyesti vakauttavaa metallista spiraalijousta. Jouset on sijoitettu polven sisä- ja ulkosyrjälle lisätuen antamiseksi aktiviteetin aikana. Jousi muotoutuu tehokkaasti polven muodon mukaan täsmällisen sopivuuden ja toimivuuden takaamiseksi eikä vaikuta kykyyn taivuttaa polvea. Jousi estää myös polvituen kokoon painumisen aktiviteetin aikana.

Joustava polvituki Genulastic Sportissa on myös polvilumpiota vakauttava silikonipehmuste, joka on sijoitettu polvilumpion ympärille antamaan sille lisätukea aktiviteetin aikana. Silikonipehmuste tukee polvilumpiota joka suuntaan anatomisen rakenteensa sekä istuvuutensa ansiosta, sekä helpottaa polvilumpiota täysin pyöreän rakenteensa ansiosta.

Polvituki Genulastic Sportia voi käyttää kaikissa tilanteissa toiminnasta riippumatta. Se tukee ja auttaa polvea sekä polvilumpiota samassa tuotteessa.

Suositeltu pesuohje: 30° käsinpesu miedolla saippualiuoksella. Anna tuotteen kuivua ennen käyttöä.

Polvitukia urheiluun ja liikuntaan

Joustava kompressiosuoja epävakaan polven tukemiseen. Anatominen istuvuus takaa kiinnityksen ja lisätuen.

Kompressionsgivande knäskydd för sport och motion

Pyöreä silikonityyny polvilumpion ympärillä

Polvilumpion lisätukea ja vakautta varten. Pehmuste lisää polvinivelen puristusta ja vapauttaa polvilumpion paineesta normaalin toiminnan ja kuormituksen aikana.

Cirkulär silikonpelott runt knäskålen

Joustavat kiskot

Polvisuojassa on kaksi joustavaa jousikiskoa, jotka on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle. Kiskot estävät tehokkaasti suojaa romahtamasta toiminnan aikana ja antavat samalla kevyen lisätuen vaikuttamatta liikkumiskykyyn.

Flexibla skenor

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Genulastic on erityisesti kehitetty urheiluun. Erityinen kompressiomateriaali on ilmava ja kätevä parhaan käyttömukavuuden takaamiseksi.

Silikonipehmuste polvilumpion ympärillä myötävaikuttaa lisätukea ja helpotusta polvelle aktiviteetin aikana. Anatominen muoto antaa kätevästi tehokkaan tuen polvelle kaikissa tilanteissa.

Ei. Jouset ovat niin sanottuja spiraalijousia, joiden ei tarvitse muotoutua polven mukaan. Niiden joustava muotoilu seurailee automaattisesti polven muotoa ilman että ne aiheuttavat painetta tai hiertymiä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot